Hae
Palasia Arjestani

Elokuu @jonnam1983

Elokuu taputeltu ja syksy todellakin tuntuu jo ilmassa! Vettä sataa, illat pimenee ja ilma on selkeästi kylmempi kuin kuukausi sitten. Mutta nämähän ei estä aktiivista instaajaa napsimasta kuvia! Kokosin yhteen suurimman osan elokuun instakuvista ja melko treenin täyteistä ja elämänmakuistahan tuo arki on näyttänyt olevan. Tai no arki ja arki, lomallahan mä lekottelin koko elokuun 😀

Tällaista kuului mun elokuuhun!

kol1Loman alottajaisten jälkeinen darrapäivä // darrapäivään kuuluu Arnoldin donitsit! // Ikeassa hakemassa varaosia kaappiin // miehen duunaamia gluteenittomia minipizzoja // Vivoactive vesilasissa, on veden kestävä! // Huikeen hyvä kirja, Deliciously Ella (tästä tulossa oma postaus!)

kol2Free-täikarkote testissä // lentokentän Starbucksissa kahvilla koneen lähtöä odotellessa // ekana päivänä Gümbetissa! // Konya Ugurlun jättiannos kahdelle // näkymä meidän huoneen parvekkeelta // jätksiä kului aika paljon reissun aikana // kesähattu ja minä // Annalivian brownie, ei puhuttanut..// mimmin kanssa polskimassa hotskan uima-altaalla.

kol3Shoppasin uudet Addun treenipökät // aamupalalla huoneen parvekkeella // minimurekkeet bataattikuorrutteella <3 // rantavermeitä // alkupala Diver´sissa, niin hyvää! // ehkäpä maailman paras suklaashuffle! // vikana iltana kilisteltiin parvekkeella // kotona aamupalaa vatsapöpön kourissa // rakastan tällaisia pikku puutarhoja!

kol4Pötkötyspäivä // nakit&ranet Lintsillä // Tulevaisuuden minä 😀 // Kissanelämää <3 // hiekkalaatikolla mimmin kanssa // Tuskan hikea valutettu // iltapalakulho // kauhean makenhimo! // tuliaisia minulle itselleni Turkista 🙂

kol5Meil oli pinaattilettupäivä // iltapalasmoothie // peukku just sulle! // mökillä marjapuskissa // trendikäs mökkioutfit // Turkista Mr.Bigin home made ranet ja burgeri // Origymillä aamujumpalla // kirpsakka vadelmasmoothie <3 // luontokuvaaja vauhdissa.

kol6Tempauksen kanssa tuskailua // Eva & deluxe primacatit // kirpparisaalis! // aamupalaksi mokkapala smoothie & mustikkaskonsseja // erään päivän treeniasu // Kokkikartanon burgeribaarissa // vielä tarkeni uida! // vaniljaraakajäätelö & raakasuklaakastike, oh nam..// käsilläkävely treeniä, oli vähän hukassa!

kol8Vaarin tekemä mustikkapiirakka // iltatreffit rumble rollerin kanssa // aamupalaa mökin pihassa // oman muan porkkanoita! // dinnerillä abc:llä 😀 // Hc pötköttäjät // lihashuoltoa salilla // gluteeniton mustikka-vispipuuro // no niitä burpeita…

Ps. Instassa on myös treenivideoita ym, joita en näihin kollaaseihin laittanut, joten jos videot kiinnostaapi niin käyppä katsomassa ne mun istatililtä tunnuksella @jonnam1983 🙂

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Näistä postauksista mä tykkään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.