Hae
Palasia Arjestani

Mä oon tosi hyvin säilynyt

Käväisin lauantaina pitkästä aikaa baarissa treenikamujen kanssa. Hotelli Vantaalla aka ruotsinlaivasimulaattorissa oli ysäribileet käynnissä ja jengiä aika hyvin liikenteessä. Tykkään käydä hyvässä porukassa ulkona, koska nimenomaan ne ihmiset tekevät illasta hauskan ja mielenkiintoisen. En mene baariin etsiäkseni uusia tuttavuuksia, vaan viettääkseni aikaa juuri niiden ihmisten kanssa kenen kanssa sinne olen mennytkin.

Mun on kauhean vaikea hahmottaa ihmisten ikiä, koska harvoin kukaan näyttää juuri oman ikäiseltään. On tosi vaikeaa hahmottaa myöskään sitä minkä ikäiseltä itse näyttää eikä sillä ole mulle juuri merkitystäkään. Tunnen olevani ja näyttäväni juuri oman ikäiseltäni eli 34-vuotiaalta. Illan aikana tuli useampi minulle tuntematon miespuolinen henkilö juttelemaan kanssani. Ikää kysyttäessä vastasin, että todennäköisesti olen vanhempi kuin sinä, koska nuorilta he minun silmissäni näyttivät. Ja niinhän se asia loppujen lopuksi olikin. Olin näitä kysyjiä noin vuotta vanhempi ja aina sain kommentiksi ”No et varmasti ole 34!” No juu, kyllä vain olen. ”Sä oot todella hyvin säilynyt. Et näytä yhtään yli kolmekymppiseltä!” Aha. En tiedä olisiko pitänyt olla imarreltu vai mitä, mutta minua lähinnä nauratti.

Muistan kuinka nuorempana oli niin siistiä, kun joku kehui vanhemman näköiseksi. Nyt sillä ei oikeastaan ole mitään väliä. Olen sen ikäinen kuin olen ja tunnen itseni juuri sen ikäiseksi. Tykkään, että ajatusmaailma on ihan erilainen kuin 18-vuotiaana jolloin halusin näyttää kaksivitoselta. Eikä mua pari ryppyä silmäkulmassa haittaa, päinvastoin. Elämä saa näkyä niin ulkonäössä kuin luonteessa ja ajatusmaailmassakin. Se on vain normaalia. On ollut hauskaa huomata miten nuorempana kolmekymppinen oli sikavanha, mutta nykyään en todellakaan ajattele samalla tavalla. Tällä hetkellä 40 ei edes ole kaukana eikä mua ahdista sekään millään tavalla. Mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän ikää miettii. Tiedän, että ikä tuo vain kokemusta ja erilaisia asoita elämään ja se on vain hienoa. Ikä ei varsinaisesti kerro ihmisestä mitään. Tunnen monia alle 20-vuotiaita, jotka ovat todella kypsiä ajatusmaailmaltaan, mutta myös monia yli 30-vuotiaita jotka ovat ihan keskenkasvuisia vieläkin. iän perustella ihmisestä ei siis varsinaisesti voi sanoa yhtään mitään vai mitä olette mieltä?

Mutta onhan se silti mahtavaa kuulla olevansa hyvin säilynyt edes sen pari kertaa vuodessa kun käy baarissa 😀

Jos säkin haluat näyttää tosi hyvin säilyneeltä niin klikkaappa ittes House of Brandonille Mid season alennusmyynteihin* ja shoppaa sieltä tosi vetävät vermeet kesän menoihin!

2 kommenttia

  1. Adelheid11 kirjoitti:

    Mä olen myös niin babyface että saan usein kommentteja että ikääni ei uskota. Vielä uskomattomammalta ihmisistä kuulostaa että minulla on jo melkein täysi-ikäinen tytär, kun olen nuorena hänet saanut. Mutta tämä ei ole ainoa kohteliaisuus mitä olen kerännyt. Viime aikoina olen useilta vanhemmilta naisilta saanut huomiota ja kehuja siitä kuinka upealta näytän. Kerran kohtasin tuntemattoman naisen ravintolan oviaukossa ja ihan spontaanisti hän huudahti, että huh kuinka upea nainen! Tuntui aika kivalta. Eikä hän ollut edes niin humalassa. =) Olen myös itse saattanut välillä sanoa jollekin jotain vastaavia kommentteja, jos joku ihminen on oikeesti tehnyt minuun vaikutuksen olemuksellaan. Hyvä mielihän niistä kommenteista tulee.

    • Jonna kirjoitti:

      Pitäis muuten ehdottomasti muistaa kehua aina kun siihen on aihetta! Monesti sitä ajattelee mielessään, että vau ompa kaunis nainen ym, mutta hiljaa ajattelemiseen se jää. Ja sähän muuten olet upea nainen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *