Hae
Palasia Arjestani

Kaikkea kaunista

Vuosi vuodelta enemmän mä rakastan joulun tuloa. En tiedä mikä siinä on, mutta musta se on jotenkin ihanaa ja odottavaa aikaa. Saa ihan luvan kanssa koristella kotia ja hankkia uusiakin koristeita. Mä en koskaan ollut mikään kummoinen käsityöihminen, mutta nyt on alkanut kiinnostus herätä DIY-juttuihin. Varsinkin joulusisustukseen voi tehdä vaikka mitä kivaa ihan itse! Me ollaan anopin ja kälyn kanssa lähdössä lauantaina Ikeaan ja jos sama ralli jatkuu kuin viime vuonna niin mä sekoan siellä taas täysin. En vaan kestä tuollaisia liikkeitä, joissa myydään kivoja pieniä sisustusjuttuja. En osaa valita vain yhtä vaan mun on saatava kaikki mistä tykkään 😀 Käykö kellekään muulle koskaan samalla tavalla?

IMG_20141116_201313

Mähän olen tehnyt pikku hiljaa melkoista tyhjennys ja siivousurakkaa kotona ja se jatkuu edelleen. Lauantaina pääsen vihdoin ja viimein tsekkaamaan myös sen himoitsemani kaapin Ikeaan ja pistän sen sitten tilaukseen jos on sopivan kokoinen. Myös muita hankintoja olen nyt tehnyt kotiin ja niistä lisää myöhemmin 🙂 Tänään oon viihtynyt pinterestin ihmeellisessä maailmassa ja ihastellut erilaisia joulukoristeita ja -sisustuksia. Tässä teillekin inspiroitumismielessä jokunen kuva!

PicsArt_1416482362889PicsArt_1416482172606Mä olen nyt kovin ihastunut tähtikuvioon ja tahtoisin sitä enemmän kotiin. Joku tuollainen tähden muotoinen valojuttu vois olla kiva seinälle. Tykkään kovasti myös kuusenoksista tehdyistä asetelmista ja pikkukuusista. Oon jopa harkinnut josko tänä vuonna hankkisi kotiin ihka oikean joulukuusen!

PicsArt_1416482403737PicsArt_1416482444748Kynttilöitä tykkään poltella paljon ja meillä onkin jo kotona erilaisia lyhtyjä ja tuikkuja ympäri kämppää. Uusi joulutähti täytyy ehdottomasti hankkia vanhan ja rikkoontuneen tilalle! Mun mielestä myös nuo seinälle rakennetut joulukuuset on aika hauskoja vai mitä tykkäätte?

PicsArt_1416482488619PicsArt_1416482572740Mä olen joka jouluksi tehnyt eteisen senkin päälle oksista ja joulukoristeista asetelman. Tänä vuonna voisin värkätä siihen vielä jonkin tuollaisen nauhan. Ehkäpä samanlainen myös anopille joulukuuseen 😉

PicsArt_1416482612347AGGYea31fb6748a475a08acf4e939ecc83c6Näitä viimeisiä kuvia kun katselen niin huomaan mieltyneeni taas mustavaloiseenkin sisustukseen! Tykkään kyllä, että on vähän väriäkin mutta myös mustavalkoisen on mun mielestä todella kaunista. Tuo teipillä seinään tehny poro on aika hauska ja voisihan teipistä kehitellä seinälle vaikka sen joulukuusen!

Minkälaisesta joulusisustuksesta te tykkäätte? Joko olette aloittaneet valojen laiton sisälle ja ulos? Mulla olisi ajatuksissa ripustella valoja ensi viikonloppuna!

6 kommenttia

 1. hanne-b kirjoitti:

  Toi alin kuva on mun suosikki. .. Oi että kun tuli innostus lisää laittaa jo joulujuttuja !!! Jotain pientä jo laitettu. ..

 2. -didi- kirjoitti:

  Ihania inspiskuvia <3 Pakko päästä mahd pian sinelliin/sinooperiin.. ainakin tuon tähtiketjun haluan laittaa omaan kotiin 🙂 Meillä on eteisessä vaasissa oksia, se tulee mm pääsiäisenä koristeltua asianmukaisesti, niin sen voisi nyt jo siirtää myös jouluaikaan.

  Kädet syyhyää päästä ostamaan vaikka mitä ihania sisustusjuttuja, mutta sitten jokin järjen ääni estää. Jos tänä vuonna saisin sen äänen hiljennettyä 😛

  • Jonna kirjoitti:

   Se sama järjen ääni kolkuttelee täälläkin mut haluan kyllä jotain uusia joulujuttuja kotiin! Oon joka vuosi hommannut jotain uutta niin siinähän se varasto hiljalleen kasvaa 🙂 Miehen vastusteluista huolimatta hankin meille aidon kuusen tänä vuonna. Pöytäversion, mutta aidon kuitenkin! Harmi että Tiimareita ei enää ole. Niissä oli niin paljon kivoja askartelu-ja joulujuttuja.

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Ihania inspis kuvia, joulun aikaan(kin) tulee aina kauhea sisustusvimma 😀

  • Jonna kirjoitti:

   joo niin tulee! Tahtoisin kaiken ja siks onkin niin vaikeeta valita vain muutama kiva juttu ettei kodista tule mitään välkkyvää sirkusta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *