Hae
Palasia Arjestani

Rakas päiväkirja

Rakas päiväkirja,

Tämä päivä on ollut minulle aivan liian rankka. Ei tietoakaan enää vapaiden tuomasta rentoutumisen tunteesta. Aamulla heräsin jo valmiiksi väsyneenä. Nukuin pääsiäisen seutuun 10h yössä ja viime yönä sain nukuttua ”vain” 8h. Ensimmäiset heräämisen jälkeen päähän pälkähtäneet ajatukset eivät todellakaan olleet mitään kovin positiivisia. Jos jotain positiivista pitää tästä hakea niin sain sentään nukkua 45 minuuttia pidempään kuin normaalisti sillä mies ja tyttö ovat lomalla jo tämän viikon. Mulla alkaa loma ensi viikolla ja päästään starttaamaan mökkeilykausi 🙂 On onneksi jotain mitä odottaa.

Meillä on ollut töissä jo pari viikkoa todella kiire ja tuntuu, että tämä tilanne vain pahenee tästä. Olkapää oireilee koko ajan ja olen jo sen takia aivan hermo kireällä koko ajan. Olkapää ei asettunut edes viiden päivän levon aikana ja työ tuntuu taas vain pahentavan sen tilannetta. Arvasin, että tämä päivä tulee olemaan kiireinen, mutta tämä on ollut ihan pommi aamusta lähtien. Ei mitään järkeä. En tiedä kannattaako tästä lähteä treenaamaan vai ei. Pahentaako tilannetta vai parantaako? Periaatteessa urheilu auttaa aina tällaiseen fiilikseen, mutta samalla murehdin kuitenkin olkapäätä. Päivän treeniä en joka tapauksessa kykene tekemään, se on selvää. Nyt en halua riskeerata terveyttäni tekemällä mitään mikä voi vahingoittaa olkapäätä enemmän. Fyssarille on vaikeaa saada aikoja, joten joudun nyt vain kärvistelemään.

Tytön skuutistaakin irtosi jokin mutteri, kuka senkin hankkii ja asentaa? Koti vaatisi siistimistä ja kissat silitystä. Minuakin vois joku vähän silittää niin jaksaisin taas huomenna herätä hymyssä suin. Elämä on nyt vähän rankkaa, mutta tiedän tämän vielä helpottavan. Nyt kun vain keksisin treenata vai eikö?

Rakas päiväkirja, eihän tällaisia päiviä tulee enää ihan heti?

2 kommenttia

  1. Mirmeli kirjoitti:

    Moikka, ehdottaisin reipasta kävelylenkkiä tai kevyttä juoksua. Itse olen aikanaan treenannut vösyneenä ja henkisesti kuormittuneena. Nyt tilanne on se, että kroppa ei kestä oikeen mitään kuormitusta ja treeneistä palautuminen on todella huonoa. Tällaista tilannetta en toivo kenellekään!

    • Jonna kirjoitti:

      Juoksutreenin kävin tekemässä ja se sopi tuohon mielen tilaan oikein loistavasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.