Hae
Palasia Arjestani

Saanhan porsastella?

Jumatsuikka mikä viikko takana. Mä olin jo eilen valmis puhaltamaan pelin poikki ja jäämään kotiin lepäämään. Miksi nää arkipäivät vaan pahenee loppuviikkoa kohti? Jotenkin ylitsepääsemätön ajatus, että tänään olis vielä treenit, ruuanlaittoa ja siivousta sekä pyykkäystä tiedossa. Kerkesin jo alkuviikosta kehuskella miten mä en yhtään ole loman tarpeessa. Perun sanani! Haluan lomalle NYT. Ei pitäis valittaa miten arki on raskasta, koska monella muulla se on varmasti vieläkin raskaampaa kuin mulla. Mutta valitanpa kuitenkin, koska mun elämäähän tämä on. Haluan kuitenkin taputtaa itseäni päälaelle sen ansiosta, että sain revittyä itseni eilen viiden kilsan juoksulenkille. Mies ihmetteli et mikäs ihmeen lenkkeilykärpänen muhun on iskenyt 😀 Hauskahan tuolla on juoksennella, kun oon alkanut jaksaa juostaa. Ennen se oli sata metriä ja kuolema. Nyt menee useampi kilsa ihan huomaamatta. Tää viikonloppu menee kaupunkimaisemissa. Tiedossa ainakin miehen enon 60-vuotis synttärit eli kakkuaaah! Mä aion porsastella herkkuja oikein kunnolla, saanhan luvan!? Huomenna mä niin relaan. En tee yhtikäs mitään mikä ei huvita. Jos olis rahaa niin lähtisin shoppaamaan vaan kun ei ole. Ihan persauki jo tässä vaiheessa kuuta. Perussettiä 😀 Kaiken tämän valittelun päälle kokoelma kuvia mökiltä, jotka on jääneet julkaisematta! Hyvää viikonloppua murut! Mitä teillä on suunnitelmissa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA<3: Jonna

9 kommenttia

 1. Mimmukka86 kirjoitti:

  Oi, paljon taas ihania ja hienoja kuvia! 🙂

 2. Emilia kirjoitti:

  Moi!
  Aivan ihana kissa! Minkähän rotuinen hän on? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Meidän kaikki kolme kisua on siamilaisia 🙂 Melkoisia menijöitä!

 3. ulla kirjoitti:

  Huomenta . Tästä kohta aamulenkki juoksemaan. Täälläkin juhlaa tänään, mennään kavereiden häihin . Nam ruokaa siis tiedossa:D:D

  • Jonna kirjoitti:

   Sähän olit aikasin liikkeellä! Mitenhän mä saisin itsestäni yhtä paljon irti?? 😉

   • ulla kirjoitti:

    Oon aina ollut tällainen aamuvirkku. Tänäänkin vetäsin juoksukengät jalkaan jo 4 aikaan 😀 Ja sit iso aamiainen lenkin jälkeen ja töihin virrrrrkeänä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.