Hae
Palasia Arjestani

Sisar hento valkoinen.

Helou! Mulla on täällä kaksi vauvaa nyt hoidettavana. Isäntään iski kunnon pöpö eilen illalla ja se makaa täällä korkeessa kuumeessa. Sanomattakin lienee selvää, että mulla on täällä nyt kaksi passattavaa 🙂 Mukavahan tuota mölliä on hoivailla. Rassukka on ihan veto veks 🙁

Otin aamulla mimmin matkaan ja lähdin kohti Pasilaa. Kävästiin taas Gazozilla, kun päätin että tulevien syntskien kunniaksi saan ostaa itselleni uusia treenivaatteita. Lähinnä olin kahden paidan perässä, mutta niitä ei vielä tuolla liikkeellä ollut. Nettikaupasta löytyy kyllä.

Tämän olisin halunnut…
Ja tän

Tarttisin just tuollaisia vapaa-ajan teeppareita mitä vois pitää farkkujen kans, mut ensi kerralla sit. Mitäs muuten tykkäätte noista? Linkeistä pääsee ihmettelemään lähemmin ja vielä saa koodilla jonna noistakin 10% alennusta nettikaupasta!

Vähän kaikkea hiplailin…
Pinkkiä, pinkkiä, ooooooooooh!

Tää on mun suuri haave, mut en vieläkään raaskinut.

Kotiin saavuin mukanani kassi täynnä vaatteita ja lisäravinteita. Tuli raotettua kukkaroa vähän enemmän kuin olis ollut tarve… Vaatteista otan sit kuvia tositoimissa, mut voin sanoa että iiiiiihania ovat! Lisäravinnepuolta täytin Topmassin tuotteilla, jotka on vielä vähän aikaa nettikaupassa tarjouksessa. On ainakin mulle ihan uusi ja ennestään tuntematon lisäravinnemerkki. Päällimäisenä tarpeena mulla oli aminohappojen hankinta, kun edellinen purkki huutaa tyhjyyttään.

Tämä kyseinen purkki 12e!!!

Aminohappoja on hyvä ottaa esim. treenin aikana, jotta keho aloittaisi lihasten palautumisprosessin mahdollisimman nopeasti. Itse sekoitan aina aminohappojauhetta treenin aikaiseen juomaan. Nyt opetellaan sitten syömään aminohapot pilleripullereina 🙂

Eilen kävin jalkajumpalla. Niin kuin aimmin jo kerroin niin toi alaselkä on ollut vähän kökkönä viime päivinä niin jouduttiin muuttelemaan mun reeniä. Etujaloille tein vaan kunnon reidenojennus peijaiset. En ees uskalla ajatella miten montaa sarjaa tuli veivattua, mut paljon! Takareisiä otin maaten, istuen ja roikkuen. Pohkeita superina seisten ja istuen. Loppuun tein Dailyhiitin kohtuullisen hapokkaan Killer Six Pack Abs-vatsatreenin. Tästä pääset tekemään omasi 🙂 Sandbagin tilalla käytin levypainoa ja ugipallon tilalla steppilautaa. Vatsatreeniä en pystynyt kuvaamaan, kun kännystä loppui akku kesken kaiken 🙁

Takareisiä roikkuen.

Kunnon supistus takareisissä!

Pari iltaa sitten teki mieli jotain edes vähän erilaista ruokaa. Meillä oli jääkaapissa rasiallinen mauttomia tomaatteja ja kaikessa nerokkuudessani keksin tehdä niistä uunitomaatteja! Erinomaisia niistä tuli ettenkö sanoisi 🙂 Tarkoituksena oli syödä itse kolme iltaruualla ja säästää loput seuraavalle päivälle, mutta niin vaan kummasti ne oli hävinneet keittiön pöydältä…. Mystistä.

Uunitomskut

 • tomskuja
 • öljyä
 • valkosipulia
 • suolaa, mustapippuria, sipulijauhetta ym.
 • nokare chilituorejuustoa

Halkaise tomaatit ja asettele ne uunivuokaan. Sivele pullasudilla öljyä tomaattien pinnalle ja mausta ne hyvin haluamillasi mausteilla. Viipaloi kaksi valkosipulia ja asettele muutama viipale per tomaatti. Lisää keskelle vielä nokare tuorejuustoa. Paista 200 asteessa 30 minuuttia, laske lämpö 150 asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Syö pois ennen kuin joku muu ehtii.

Jauhelihaa, parsakaalia ja uunitomskuja.

Tänään mun ruokavalioo on vähän muutettu, mut ei sentään pysyvästi. Vähän enemmän oon nassuttanut tänään hiilaria ja huomenna sitä tulee vastaavasti vähemmän. Ei passaa totutella liian hyvälle tänään 😀

100g kaurahiutaleita, 200g raejuustoa, banaani ja mehukeittoa.

80g riisiä, 100g rypsiporsaan suikaleita, puolikas avocado, vihanneksia ja raakaa sipulia.

Bloggaajat hoi! Muistatteko kun olen kertonut teille olevani Buzzador? Toisin sanoen pääsen silloin tällöin mukaan erilaisiin kampanjoihin testaamaan ilmaiseksi uusia tuotteita, kuten Doven hiustuotteita, Air wickin tuoksutikkuja ja Muksun puuroja. Linkeistä pääset buzzauspostauksiini. Tastaamisen jälkeen jaan näytteitä myös ystävilleni ja kerään heiltä mielipiteet testatuista tuotteista. Buzzador raportoi tuotteiden käyttökokemuksista eteen päin. Ei oo iso homma 🙂

”Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!

Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille.. 

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.”

Buzzador etsii bloggaavia ihmisiä buzzadoreiksi eli sinulla tulee olla blogi, jota kirjoitat. Saat sähköpostiisi silloin tällöin kiinnostavia kampanjatarjouksia ja voit päättää haluatko hakea mukaan kampanjaan vai et. Mihinkään ei ole pakko osallistua ellei niin halua tai voi osallistua kaikkiin mahdollisiin.

Jos kiinnostaa niin rekisteröitymään pääsee tästä. Voit myös lähettää söhköpostiviestin ”Finland Mandi1983” osoitteeseen register@buzzador.com. Tuo Mandi1983 on minun buzzaustunnukseni 🙂 Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee muistaa tallentaa blogisi osoite buzzadorprofiiliisi. Jos vielä mietityttää niin lisää tietoa buzzaamisesta ja buzzadorina olosta löytyy täältä. Kannattaa myös lukea nuo ylle linkittämäni postaukset!

Ja eikun buzzaamaan uusia ja ennen kaikkea ilmaisia tuotteita! Kelepaa mulle 😀

Tänään tein myös himatreenin, mut siitä lisää huomenna kera kuvien!

10 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Vai taas sitä ollaan uusia ihanuuksia vaatteita hankittu!! <3 Kerrohan sitte tuosta aminosta, maku ja sisältö, onko sitrulliinimalaattia ym? 🙂 TSEMPPISTÄ kotijumppaan!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Toi on nappeina, en aatellu kauheesti maistella 😀 tuotetiedot löytyy gazozin sivuilta, purkin kuvan alla on suora linkki 🙂

 2. NiiNii kirjoitti:

  Täälläkin tauti päällä. Ärsyttää!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Miten voit oikeesti olla noin pyöreä/lihava tuolla reenillä

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä en kyllä omasta mielestäni ole enää kovin pyöreä saati lihava. Jos olisit lukenut tuon mun esittelyn tuolta yläkulmasta niin tietäisit että pudottelen tällä hetkellä viimeisiä raskauskiloja pois 🙂 Palataan astialle 6-7 kilon päästä!

 4. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Juu ei kannata pureskella, tuskin sen parempaa hyötyä! 😀

 5. Anna kirjoitti:

  Takareiskaliikkeitä ei oo koskaan liikaa -> kokeiluun! Thanks! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *