Hae
Palasia Arjestani

Baletti on pop


…or Not. Ainakaan tällä notkeustasolla. Kävin siis torstaina powerstretch tunnilla. Tunnin nimen perusteella olisin odottanut nimen omaan sitä venyttelyä, mut ensimmäinen 30 minsaa olikin jotain ihmeellistä balettisettiä. Oli kuulkaas plietä ja vaikka mitä muuta mihin mä en ihan just taipunu. Muutenkin tunti eteni niin nopealla tahdilla ettei siellä ensikertalainen oikein pysynyt mukana. Täytynee siis mennä toisenkin kerran! Toinen puolisko tunnista olikin sit kunnon venyttelyä, joka tosiaan tuli tarpeeseen. Tunnin perusteella huomasin, et oon kotosalla venytellyt melkoisella mukavuusalueella. Täytyy alkaa siihenkin panostamaan enemmän. Ennen tuota venyttelytuntia testasin semmoista wave-laitetta, oli aivan loistava vekotin. Reidet ja tarakka sai kunnolla kyytiä ja syke nousi taivaisiin. Siihen masiinan oli asennettu töllöt ja pelit, et vois vaikka salkkareiden aikaan mennä weivaamaan ja uppoutua samalla Pihlajakadun mielenkiintoiseen maailmaan 😉

Perjantaina vuorossa selkätreeni, jolla sain koko selän ylhäältä alas asti tosi kipeeks. Ilmeisesti meni perille taas kerran 😀 Treenin päälle vielä 20 minsan intervalli kuntopyörällä. En oo aikasemmin intervalleja tehnytkään kuntopyörällä, kun luulin etten sais sillä kovin helposti sykkeitä ylös, mut olinpa väärässä! Takalisto ainakin sai siinä samalla kunnolla hudaa..

1. Kapea ylätalja
10, 8*65kg
10*55kg

2. Kulmasoutu vo
8, 7*62,5kg

3a. Pullover köydellä
12, 10*40kg
11*35kg

3b. Kapea alatalja
12, 9*60kg
12*55kg
Näissä supersarjoissa palautukset 1 minuutti.

4. Mave
5*110kg Jei!!!
4*105kg
Pikku hiljaa tässäkin näköjään painot nousee, huippua.

5. Ylätalja lapiokahvalla
10*60kg
12*50kg

6. Sivuviparit kp istuen
15*6kg
12*5kg
12*4kg
14*3,5kg
13*3kg
Palautukset noin 15 sekkaa.

7. Viparit kulmassa kp
14, 12*7kg
13, 12*6kg

Hyvä treeni kaiken kaikkiaan! Noi sivuviparitkin onnistun nykyään joka kerta saamaan osumaan juuri oikeaan paikkaan. Vuosien harjoittelu on siis vihdoin tuottanut tulosta. Niin ja Caritan korvaamattomat neuvot tietysti 😉

Eilen elikkäs lauantaina vuorossa viikon viimeinen treeni eli rintaa, hauista ja ojentajien pumppi. Otin hienon videon pätkänkin koko rintatreenistä, johon kuvasin yhden sarjan jokaisesta liikkeestä. Vinopenkistä älysin ottaa videon vasta toisesta sarjasta, mut muista liikkeistä otin sit heti ekasta sarjasta. Tänne bloggeriin en sitä vielä saanut upattua, mut yritän just saada sitä juutuuppiin…Dodii, video täällä! Jos ei satu tykkäämään Klamydiasta (siitä bändistä ;)) niin kantsii laittaa volumet poies. Eikös ole kerrassaan hieno? 😀

Treeni alkuun kaikki normaalit huolelliset lämmittelyt kiertäkäkalvosinjumppineen. Treenin loppuun 15 minsaa kuntopyörää uutta seiskaa lukien. Pitäähän tytön tietää mitä maailmalla tapahtuu!

1. Vinopenkki smith
7*50kg
7+1*47,5kg
7*45kg

2. Vipunostot tasapenkillä kp
13, 10*10kg
10*9kg

3. Penkki kp
8, 6*23,5kg
9*21kg

4. Hk kp istuen
10, 7*13,5kg
Otin taas pienemmät painot ja tein vähän pidemmän sarjan kuin viimeksi.

5. HK scott mutkatangolla
7, 6*32,5kg

6a. Hk scottkoneessa
9*18,75kg
7*16,25kg
9*13,75kg

6b. Hk taljassa tangolla
7*40kg no olipas se taas sit raskasta olevinaan..
8*35kg
9*30kg
Tässä supersarjassa palautukset 1 minuutti.

7. Pushdown köydellä
20, 13*25kg
13*20kg
Palautukset 30 sekkaa.

8. Ranskalainen mutkatangolla
15*25kg
14*20kg
15*17,5kg
Päätinpä sit välillä ottaa tähän pumppisettiin normi ranskalaista. Oli muuten hyvä! Palautukset tässäkin 30 sekkaa.

Tänään sunnuntaina tuli pakotettu välipäivä. Otsalohkoon on jyskytellyt koko päivän melkoisen kiitettävästi ja kipu näyttää nyt vaan yltyvän eli tää painuu sohvalle tai johonkin. Ai niin, käytiin katsomassa tänään meidän tulevaa uutta kisua! Kuvatusta tuleepi sit myöhemmin.

3 kommenttia

  1. Paula kirjoitti:

    Siis ihan huippu tuo video! :DHyvä biisi, miten mää en oo vanahana fanina sitä ennen kuullu?? Onko se uudenpaa klamydiaa…?Paljon sulla penkkiennätys jos saa udella?:)

  2. Illiskuutti kirjoitti:

    Vitsit miten hyvä kappale tossa videolla! Terkuin Klamydia-fanitusta jostain 90-luvulta saakka..:DHyvältä näyttää treenit!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Paula: toi biisi on Klamydian uudelta levyltä Rujoa taidetta. Ilmesty viime keskiviikkona 😉 Mä en oo viime aikoina ottanu penkissä mitään ykkösiä, mut viimeks taisin ihan sarjana tehdä 6*60kg, et olisko se maksimi jotain 65 kilon luokkaa…?Illiskuutti: Heh, mä ajattelin et kukaan ei siitä tykkäis. Ite kuuntelin kans nuorempana tosi paljon Klamydiaa ja sit se jäi vähäks aikaa. Avomies siitä tykkää tosi paljon ja siinä ohessa ”joutuu” itsekin sit kuuntelemaan. Uudesta levystä tykkään kyl tosi paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.