Hae
Palasia Arjestani

bäkkii hörttii..

Selkäpuolen kanssa jälleen kerran ongelmia. Varaosille olis tarvetta, anyone? Lauantaina alkoi vihlomaan oikeaan pakaraan. Eilen kipu vaihtoi puolta eli ensin vihloi vasempaan pakaraan ja siitä illan mittaan takareiteen asti. Iltasella alaselkä oli jo hieman omituisen tuntuinen. Yön aikana heräilin useaan otteeseen koko ajan yltyvään särkyyn ja omituiseen paineen tuntuun alaselässä. Aamulla paketti oli jo sitä myöten selvä, et lääkärille oli paineltava. Päivän aikana kaiken muun lisäksi kipu alkoi siirtyä myös etureiden puolelle. Tämä onkin jo ihan uutta. Normaalisti on edes joku asento missä pystyy olemaan ilman särkyä, mutta nyt ei semmosta asentoa löydykään… Tosi jees homma. Kuulemma siellä on nyt sit issiasta ja mitä lie muuta hermoa jumissa ja solmussa. Just kun piti alottaa ankarat ärinätreenit nirunarukäsille, buuuuu! Kattellaan nyt miten toi selätys alkaa asettumaan ja koska päästään taas salille. Ai että pistää taas vihaks!!

No, negatiivisten uutisten lisäks myös jotain positiivista. Kävin vihdoin ja viimein ostamassa sen järkkärin 😀 😀 Sinne sit menikin tili, mut voi sentään kun on hieno kapistus! Niin hieno etten varmaan osaa ees päälle laittaa. Käyttöohjeita olen tässä tavaillut akun latautuessa enkä muista niistä kerrassa mitään. Nippeliä ja nappelia on vaikka naapurille jakaa. Kyl se siitä. Isäntä ja kisut saa toimia mun harjoituskappaleina ja tulee varmasti kuvailtua yhtä sun toista. Kuvasaasteilta ei siis voi kukaan välttyä tässä blogissa 😀 Buahahhaaa!

Karppien keittokirjasta bongasin hyvän vähähiilarisen piirakan ohjeen ja taidankin lähtee sitä nyt värkkäilemään. Koska en pääse salille niin ei tipu hiilareitakaan. Näillä mennään. Ohjeen laitan tännekin kunhan koemaistot on suoritettu. Tarttee alottaa piirakan teko kaupassa käynnistä kun unohdin ostaa tärkeimmän ainesosan, jauhelihan. Ei se oo niin just kunhan on sinne päin 😀 (vanha jonnalainen sananlasku)

Yksi kommentti

  1. Enzyme kirjoitti:

    Ootko koittanut, helpottaisko piriformiksen avaaminen? Mulla se ainakin vähän helpotti oloa, kun sen sai auki. Kuulostas toi etureisikipuilu siltä nimittäin, että lonkankoukistajakin kinnaa 🙁 Toivottavasti helpottaa pian!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.