Hae
Palasia Arjestani

Härän raivolla :D

Siis vieläkin vaan voimatasot nousee koko ajan! En voi käsittää tätä ollenkaan. Tosi pitkään sain ehkä just ja just yhden toiston väännettyä enemmän kuin edellisessä treenissä, jos sitäkään. Nyt toistoja tulee joka kerta useita lisää ja saa jatkuvasti nostella painoja. Kuinkahan kauan tätä jatkuu? No täytyy ottaa kaikki ilo nyt irti tästäkin ihmeestä. Toivottavasti sitä lihaakin tulee sit lisää? Kunten Kuntoguru vastasi edelliseen postaukseeni niin naisilla ei todellakaan ole kovin helppoa haalia natuna lihasmassaa. Toki poikkeuksiakin on, niitä geenifriikkejä nimittäin. Omat lahjani tähän lajiin koen olevan jotain keskitasoa. Saan kyllä hankittua lihasta, mut kasvutahti ei ole mikään kauhean kova. Muutaman kuukauden välein sitä huomaa, et ehkä jokin paikka on kasvanut? Siitä en mene takuuseen, et onko se ”kasvaminen” tapahtunut lihasmassan vai rasvamassan lisäyksenä 😉 Se jääköön nähtäväksi ensi syksynä, kun läskit kuoritaan pois. Tai ainakin yritetään kuoria.

Läskien kuorinnasta puheen ollen, kahtokee miten pieni mä oon ollut ekoissa kisoissa!!!! Toivottavasti tuohon kukkakepin varteen olis ees jotain tarttunut…On muuten vieläkin tuolla kaapin pohjalla noi mustat biksut ja samalla mallilla tehdyt turkoosit hologrammibiksut. Eli jos jotain kiinnostaa ostaa ne pois kuleksimasta niin eikun vaan mailia mulle!

Eilen kävin iltapäivästä tekemässä vähän rintaa ja hauista. Sarjamääräthän mulla on näillä kovilla viikoilla varsin naurettavat. Siitä huolimatta sain kyl molemmat treenatut lihasryhmät aivan törkeen kipeiks! Vissiin ihan hyvin reenattu sit? Maaritkin oli ekaa kertaa samaan aikaan salilla. Kyllä vaan silläkin tytöllä on varsin mukavasti lihaa kertynyt. Hyvä line up on tulossa ens syksylle, jos Maaritkin sinne innostuis 🙂 Hirveet jalat sillä tytöllä kyl on! Ompahan mullakin mitä tavotella. Näyttää aika rimpuloilta nää mun koivet nyt kun oon onnistunut saamaan tonne yläkroppaankin lihaa. Eihän se muu auta kuin kyykkyyn ja ylös vaan 😀

1. Vinopenkki p.smith
7*50kg+4*40kg Jee, yks toisto enemmän kuin viimeks! Olis tietty voinu tehdä vähän isomman pudotuksen..
8, 6*45kg

2. Penkki kp
4*26kg+8*18,5kg Tossa ekassa setissä meinas käydä vähän hassusti, kun neljännellä toistolla vasemmasta kädestä hävis kokonaan tasapaino ja se viskas painoa ihan taakse päin. Onneks oli isäntä takana varmistamassa. Olis saattanut ilman sitä käydä aika huonosti.. En oikein ees ymmärrä miten siinä noin kävi. Paino vaan kampes yhtäkkiä taakse päin. Vissiin hermotus petti?
7, 6*23,5kg Väänsin sit nää sarjat isommilla kuin viime kerralla, kun alko niin paljon vituttamaan toi eka sarja.

3. Vinopenkki kone
8*45kg+6*25kg Tässä vissiin nostin painoja..
9, 7*40kg
7*35kg

4. Hk scott taljassa
8*45kg+7*25kg Viimeks tuli ekassa setissä kutonen, jei!
7*40kg

5. Hk suoralla tangolla
9*22,5kg+6*17,5kg Tässä nostin kans painoja. Olis saanu nostaa enemmänkin. Tavotteenahan olis 6-8 toiston sarjoja.
8*20kg

 
Isäntä otti kuvat vielä mun ”huonommalta” puolelta. Vasen kyl laahaa jälessä ja pahasti. Muut sitä ei kuulemma huomaa, mut mä huomaan ja se ärsyttää suunnattoman paljon.

6. Hk scott taljassa yhdellä kädellä
8*17kg+6*12kg tässäkin tuli enemmän toistoja kuin edellisellä kerralla.
8*15kg

Ja loppuun vielä takaolkapäille vipareita kässäreillä vissiin neljä sarjaa ja joka sarjassa yksi pudotus. Illalla käytiin vielä melkein koko perheen voimin (kissat ei ollu mukana) 30 minsan reipas kävelylenkki. Isännällä mukana koira ja mulla sauvat. Sain sentään sen kolme aerobista viime viikolle. Hyvä minä.

Tänään sit kunnon rähinäreeni etureisille! Mielessä Maaritin järkyttävän suuret koivet sai kunnon aggret päälle. Mut kun tahtoo samanlaiset! Vähän pervoa, eikö? 😀

1. Reidenojennus
10*55kg+8*45kg
10*45kg
Hyvin saa tällä liikkeellä reidet ja polvet lämmitettyä.

2. Smithkyykky
6*105kg+8*85kg Paino aika perkeleesti. Onneks oli Mr M varmistamassa takana niin uskalsin tehdä ihan loppuun asti.
9, 8*95kg

3. Prässi
12*200kg+6*170kg Aivan liikaa toistoja. Ens kerralla enemmän painoja.
10, 9*200kg

4. Hack kapealla
8*55kg+6*35kg Ja ihan pohjaan asti.
8*55kg Tässä laskeuduin puoleen väliin asti ja yläasennossa jätin reilusti vajaaks. Meinas uskoa loppua..

Ja loppuun muutama sarja pohkeita prässissä.

Sit muutama kuva Lappeenrannasta.

Emman ehkä miljoonas ruokatauko. Maistuiskos apinoille pähkinä? Ei ihme, että toi tyttö kasvaa niin kauheeta vauhtia kuin syökin tuplasti sen minkä mä!
Näin vauhdikasta ja mukaansa tempaava se taustamusiikki kisoissa siis oli…Toisin sanoen aivan perseestä. Yritäppä siinä vetää jotain posedownia, kun taustalta tulee DNA:n odotusmusiikkia.

Maarit ja Ninnu demonstroi: Kisakunto ja offikunto on kaksi eri asiaa 😀 Kumpaakos tämä edustaa? Näinkös sen tekstin piti tytöt mennä? 
Jep jep, ei kait sitä muuta tälle päivälle. Huomenna sit takajalkojen vuoro.. Ai niin, arvonnan voittaja on muuten LAURA!!! ONNEE! Laitatkos mulle osotettas sähköpostiin jonna1983@suomi24.fi niin saat pikku pläjäyksen protskua!

10 kommenttia

 1. katjuska kirjoitti:

  kivoja kuvia. Komia on tuo sun kätes 🙂 mulla 1/3 osa siitä… jos sitäkään. Ei edes kehtaa ottaa mitään haukka kuvia enään, kun ei niitä ole niin ei ole.. :)T: rimpula

 2. Sanna kirjoitti:

  Mä olen huomannut kans, että miullakin (ainakin) vasen hauis laahaa oikean perässä tosi pahasti. Välillä jopa tuntuu ja näyttää siltä, että sitä ei edes ole. 🙂

 3. Inka kirjoitti:

  Kivoja kuvia, tossa hk-kuvasta oikein uhkuu päättäväisyys. Hyvä Jonna!Katjuska, me ollaan samiksia, mäkään en enää kehtaa laittaa itestäni kuvia, kun on näitä massamimmejä.T:toinen rimpula

 4. Anonymous kirjoitti:

  Sä kyllä treenaat lujaa ja asenteella :)Tiiätkö mitä,mä saavun melkein heti Maaritin ”helmoihin” tai siis jalkoihin 😉 palautumaan tästä ihme hömpötyksestä,niin, viikko kisojen jälkeen.Että ehkä törmätään salilla ?!Kuvista voi päätellä että teillä oli tooooosi tylsää siellä L:rannassa.;)Maaret

 5. emr kirjoitti:

  Huh kauheesti kommentoitavaa!- Maarit on kyllä kunnon massajalka, mut ei ihme sillä sarjakestävyyydellä!!!- Mä en edes voi puhua siitä taustamusiikista koska mulle iskee ennenaikaiset PMS oireet. (siis siiis siiis aaaaargh.)- Tiedän ton vitutus tunteen kun toinen käsi (tai jalka!!) laahaa kehityksessä jäljessä. Kisakireydessä sen sit näkee onko kovinkin häiritsevää..- Hmm syöksmää paljon ;P? ”hei kauan siitä on kun mä söin viimeks?” ”Ninnu, pysäytä auto, mä otan mun kananmunat takaloorasta!” ”Niin kauan siihen ABC:lle vielä on??!!” ”eiks teillä oo NÄLKÄ! mä kuolen kohta”.

 6. Ninnu kirjoitti:

  Juuri näin. Demostroimme Maaritin kanssa offikuntoa parhaimmillaan. :DJa toi Emma…on kyllä joka kuskin painajainen. 😉 Kesken matkan pitää kaivella niitä munia sieltä auton takakontista ja hyi helvetti sitä munien hajua 😀 Naisella oli meinaan 8 munaa matkassa. (elää munilla ja parapähkinöillä) Ja ABC:n pihassa se oli melkein hypännyt jo autosta pois ennen kuin oltiin edes pysähdytty. Lihapullansa se onneks söi rauhassa. 😀

 7. marziina kirjoitti:

  LOISTAVA asenne treenaamiseen!!! sitäkin tarvitaan, kun kasvatetaan palaa!!!

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Katjuska: kuten jaksan aina sanoa, ja sanon nytkin, mulla on niin paljon rasvaa käsissäkin et ne pienenee puoleen, kun fläsä otetaan pois. Pitää toivoa et kerkeisin siihen mennessä saamaan niihin ees vähän lisää massaa ;)Sanna: mulla toi vasemman puolen jäljessä laahaaminen johtuu kuulemma hermotushäiriöstä eikä sitä oikein saa millään korjattua. Pitää välillä vaan tahkota muutama extrasarja vasemmalle puolelle. Inka: massamimmejä? Missä? Ei ainakaan täällä 🙂 Kerron sit jos näkyy. Ai niin, olihan se Maarit yks päivä salilla. Sillon näky!Maaret: Joo, kimppatreenit ehdottomasti! Ja kimppasyömingit sit kun säkin saat syödä kunnolla :)Emr: voi kun mäkin pystyisin syömään yhtä paljon, mut ei niin ei. Paisusin kuukaudessa varmaan 10 kiloo samoilla sapuskamäärillä.. Huoh..Ninnu: toi oli kyl loistava kuva susta ja Maaritista! Pitää sit ottaa vastaava otos kisakireydessä!?Marziina: Kyllä kunnon treeniasenteella pääsee pitkälle! Pelkästään sillä saa jo aina parit ylimääräset toistot väännettyä. Joskus se asennekin tahtoo vaan karata jonnekin teille tietämättömille, kuten viime olkapäätreenissä, mut siitä päivitystä myöhemmin tänään…

 9. Ninnu kirjoitti:

  JOo, ehdottomasti myös kisakunto-kuva sitten. Voidaan siinä sitten ruskein nahoin suipistella suita, kun nyt oli posket pullollaan. 😀

 10. Anonymous kirjoitti:

  excellent points and the details are more specific than somewhere else, thanks.- Thomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.