Hae
Palasia Arjestani

Uusia tuntemuksia.

Maaritille kerkesin eilen jo kehumaan miten sain ehkä toisen kerran elämässäni kunnon tuntuman olkapäihin. En ymmärrä mitä tein eri tavalla kuin normaalisti, koska en tosiaan tehnyt mitään eri tavalla. Nyt noi minirypäleet on ihan kauheen kipeet. Ainakin on mennyt ”se jokin” hyvin perille. Vielä kun keksis mikä niin vois yrittään seuraavallakin kerralla. Mut todistettavasti tänä vuonna on saatu tuntuma olkapäihin 😀

Kameran akku on edelleen jossain eli ei kuvia eikä videoita vieläkään 🙁 Pahoin pelkään, et se tais jäädä jouluna Helsinkiin. Onneks isäntä on huomenna menossa sinne niin saa kysellä akun perään..

Eilen salilla olkapäitä ja ojentajia. Pudotussarjoja vuorossa. Kerkesin jo ekassa pystypunnerrus sarjassa riemuitsemaan, et tein hirmu ennätykset, mut ketun nokat, olin vaan katsonut vihkosta väärin edellisen kerran painot.. No, hyvä sarja ja hyvä reeni tuli siitä huolimatta!

1. Pystypunnerrus smith seisten 3*7-10*25-35kg ekassa sarjassa pudotus 35kg–>25kg

2. Sivuviparit kp istuen 4*10-12*3-8kg ekassa sarjassa pudotus 8kg–>6kg ja vika sarja tehtiin kolme kilosilla negatiivisia eli nostin painot aina normaalisti ylös, mutta isäntä paino käsiä alaslasku vaiheessa ja minä yritin jäkittää vastaan. Ehkä tää oli se mikä sai noi olkapäät niin kipeiks?

3. Viparit kp vinopenkillä maaten 3*8-12*5-8kg 

4. Dippi 2*BW-10kg ekassa sarjassa pudotus 10kg–>BW meinas olla tekniikan kanssa vähän hakemista, kun en millään uskaltautunut laskemaan itseäni riittävän alas. Pelotti toi rintaranka, et jos se taas jumahtaa..

5. Kapee penkki 2*5-6*40-55kg ekassa sarjassa pudotus 55kg–>40kg

6. Ranskalainen mutkatangolla 2*6-8*20-30kg ekassa sarjassa pudotus 30kg–>20kg tässä kans vähän uutta tekniikkaa.. katsotaan miten lähtee sujumaan, tuntu ainakin paremmalta kuin ennen.

Tänään salilta lepiä, mut olin etukäteen sen verran fiksu, et pakkasin kouluun lenkkarit mukaan ja kävelin kotio. 45 minsaa meni matkan taittamiseen. Vois ottaa joku kerta uusiks. Arvasin, että oon taas illalla niin kuitti etten jaksa mihinkään lenkille lähtee.

Huomenna sit etureiskoja. Oon aatellu niille jotain täysin uutta liikevalikoimaa, kun ovat niin pienet ja ohuet pulkannarut. Jotain tämmöstä kävi mielessä:

  1. 2*reidenojennus
  2. 3*hack väärin päin
  3. 3*kyykky tangolla
  4. 2*leveä kyykky smith

Saa nyt sit nähdä et mihinkä liikkeisiin päädyn. Hackia väärin päin kokeilin muutama päivä takaperin ja tuntu aika hyvältä 🙂

Ai niin, käykäähän lukemassa juttua maikkarilta ja varsinkin kommenttiboxi. Kyllä siellä taas äly virtaa…

Nyt tarttee syventyä taas vähäks aikaa kasvien ihmeellisen maailmaan 🙂 Musta on tulossa kunnon friikki..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *