Hae
Palasia Arjestani

Testissä Tiktokin hitti Pringles-kana

Pringles-kana

Lauantain ruokaa miettiessä tuumattiin, että miltähän maistuisi Tiktokissa hetken pyörinyt Pringles-kana. Minusta on ihanaa testailla uusia reseptejä ja olen saanut miehenkin samaan lystiin mukaan 😀 Meidän suurinta huvia on painaa mieleen hyviä reseptejä, joita voisi sopivan hetken tullen kokeilla kotona. Rakastan vaihtelua mitä ruokaan tulee enkä vois viikosta toiseen syödä samaa sapuskaa. Välillä kyllä syödään samaa ruokaa montakin päivää, mutta sitten se unohdetaankin useammaksi viikoksi. Lapselta tosin jos kysyttäisiin, niin ei meillä muuta syötäiskään kuin jauhelihakastiketta ja spagettia tai tortilloja…

Mutta tämä Pringles-kana. Rehellisesti voinen myöntää, että herra oli meillä se, joka tätä tällä kertaa kokkasi. Itsehän kökin kylpyhuoneessa ruukuttamassa kasveja. Kun innostus kasvien hoitoon iskee, niin hommat on silloin tehtävä nopeasti pois alta. Kuulemma kana oli niin helppo valmistaa ettei siinä olisi edes ollut kahdelle hommaa. Mene ja tiedä sitten. Saattoi vaan nauttia, kuin en ollut jaloissa pyörimässä 😀

Pringles-kana

  • 800g kanan ohutleikettä (meillä Lidlin)
  • 1 prk Pringlesejä, makuna Hot & Spicy
  • 2 kananmunaa
  • suolaa ja pippuria

Pringles-kana

Viipaloi kanan ohutleikkeet pitkiksi suikaleiksi ja mausta hyvin suolalla ja pippurilla. Laita Pringlesit pussiin ja murskaa esim.kaulimen avulla. Kaada murska laakealle lautaselle. Riko ja sekoita kananmunat toiselle lautaselle. Kasta broileria ensin kananmunassa ja pyörittele sen jälkeen Pringles-muruissa. Nosta uunipellille leivinpaperin päälle odottamaan. Tee samoin kaikille kanoille. Paista kanoja 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes kanat saavat kauniin ruskean pinnan. Tarkista kypsyys.

Meillä Pringles-kanat tarjoiltiin ristikkoperunoiden sekä itse tehdyn dipin kera. Maistui!

Joko teillä on Pringles-kana testattuna?

Edellinen postaus: Yksi minimalistinen koti, kiitos!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.