Hae
Palasia Arjestani

Elävää kuvaa x 2

Lauantai-illan ratoksi teille katsottavaksi videolta mun pärstää kyllästymiseen asti 😀 Kukapa nyt mua ei tahtoisi katsella!? Viiiitsi vitsi. Toinen video torstailta kun vähän ärsytti ja toinen tältä päivältä täältä Peurungan mahtavista maisemista!

Rattoisaa viikonloppua! Me lähdetään kohta kylpylään 😉

6 kommenttia

 1. outi kirjoitti:

  No jos yhtään helpottaa niin ei täälläkään mikään loistoviikko ole ollut vaan aika murheiden täyteinen. Josko ensiviikko olisi parempi 🙂 <3

  • Jonna kirjoitti:

   Toivottavasti sullakin on parempi viikko nyt 🙂 Meillä oli tytön kanssa niin huono aamu tänään, että helposti voisin tehdä uuden ärsytysvideon 😀 En taida kuitenkaan tehdä..

 2. milzi kirjoitti:

  Voii, sä oot ollu Keski-Suomessa! Peurungan kylpylä on kyllä hyvä ja ois kivaa olla joskus ihan yötäkin siellä. Ruoka on siellä kylpylän ravintolassa ihan huippua.. vaikka ei teillä varmaan pahat eväät ollu mökilläkään kun noita jälkkäreitä kuulostelee :p kiva kun oot käyny täällä päin, ehkä kauniit maisemat auttoi vähän ärsytykseen? ;D

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, oli kiva reissu! Pari kertaa mietin että jos kävis maistelemassa hotellin raflan ruokia, mutta kun oma jääkaappi oli niin täynnä niin syötiin sit omia 🙂 Peurunka oli kyllä niin kiva paikka, että mielelläni menisin uudestaankin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *