Hae
Palasia Arjestani

Rentoutumishetki kauneusklinikka Ainolassa

 

kauneusklinikka Ainola

*sisältää kaupallisia linkkejä!

Huhheijakkaa mikä viikko takana! Koko viikko on tuntunut jotenkin äärimmäisen raskaalta eikä oikein mistään syystä. Ainoa asia, joka pännii ja kovasti, on tämä mun oikutteleva astma. Yskin päivät ja herään yönkin jälkeen väsyneenä enkä tiedä yhtään miksi. Olo on raskas ja väsynyt. Eilen mulla oli aivan jumalattoman mustat silmän aluset 9 tunnin yöunista huolimatta. Että tällainen viikko täällä! Minun ei suinkaan pitänyt tulla tänne kertomaan miten väsynyt olen tähän tilanteeseen, vaan siitä minkälaisen kokemuksen sain eilen kauneusklinikka Ainolasta.

Elokuussa 2015 perustettu Kauneusklinikka Ainola sijaitsee aivan Helsingin keskustassa kauppakeskus Kluuvin kupeessa osoitteessa yliopistonkatu 6. Kulkuyhteydet sinne ovat siis mielettömän hyvät. Rautatientori on kivenheiton päässä ja metropysäkki ihan nurkalla. No, tällainen mestarisuunnistaja kun olen, lähdin tietysti paluumatkalla kävelemään ihan väärään suuntaan 😀 Eikä muuten ole ensimmäinen kerta! Kauneusklinikka Ainola sijaitsee kauppakeskuksen 4.kerroksessa. Sisääntulo on hyvin harmoninen ja tunnelma Ainolassa lämmin ja kutsuva.

kauneusklinikka Ainola

kauneusklinikka Ainola

Olin ennen tätä kertaa perunut kerran käyntini Ainolassa, koska minulle kerrottiin ettei sinne kannata mennä. Kun sain kutsun uudestaan Offerillan kautta ja minulle vakuutettiin, että Ainola on hyvä hoitola, päätin antaa sille mahdollisuuden ja katsastaa paikan itse. Tähän ikään mennessä olen jo oppinut, että muiden mielipiteisiin ei juuri kannata uskoa, vaan asiat täytyy kohdata ja todeta itse. Niinpä varasin ajan Ainolaan ja kiirehdin sinne suoraan töistä. Toiveissa oli oikeasti rentouttava hetki pitkän ja raskaan viikon jälkeen.

Ainolassa minut otti vastaan kosmetologi Heidi, jonka kanssa oli sovittu tehtäväksi kiinteyttävä radiofrekvenssi-hoito kasvoille. Hoito aloitettiin ihoni kunnon kartoituksella, jossa kosmetologi kävi läpi kasvoni ja keskusteltiin yhdessä elämäntavoistani sekä ihoni käyttäytymisestä. Minun ongelmana on aina olleet suurentuneet ihohuokoset. Varsinkin nenässä ne ovat välillä kammottavan näköiset mustat aukot. Muuten minulla on tavallinen sekaiho, joka reagoi helposti mm. tiettyihin ruokiin sekä joihinkin kosmetiikkatuotteisiin. Käytin vähän aikaa sitten paljon kehuttua Lidlin silmänympärysvoidetta, joka ei loppujen lopuksi sopinut minulle ollenkaan. Aloin saamaan siitä ihottumaa silmien alle, joka hävisi muutamassa päivässä, kun lopetin kyseisen tuotteen käytön. Eilen kauneusklinikalle mennessä iho oli muuten ihan hyvässä kunnossa, mutta mustapäät olivat taas todella tummina, silmänaluset hyvin tummat (helou panda!) ja kuivuutta kasvoissa oli paikka paikoin. Heidi teki minulle ensin meripihkakuorinnan ja laittoi sen jälkeen vielä puhdistavan naamion. Näiden jälkeen aloitettiin varsinainen hoito, jossa käytiin ihohuokoset läpi imurilla, tehtiin ultraäänihoito ja vielä radiofrekvenssihoito, joka mm. parantaa ihon pintaverenkiertoa ja lisää ihon kollageenin tuotantoa. Hoidon jälkeen kasvoille siveltiin päivävoide, silmänympärysvoide ja kaulalle vielä oma voiteensa.

kauneusklinikka Ainola

kauneusklinikka Ainola

kauneusklinikka Ainola

kauneusklinikka Ainola

kauneusklinikka Ainola

Hoidon jälkeen kosmetologi kertoi miten minun kannattaa hoitaa ihoani. Koska iho on kuitenkin suhteellisen hyvässä kunnossa, se vaatii enemmälti vain vahvistamista. Ihohuokoset kaipaavat säännöllistä kuorintaa ja kosteutusta. Puhuttiin myös siitä miten tärkeää roolia ruokavalio ja riittävä veden juominen näyttelee ihon kunnossa. Pakko tunnustaa, että edelleen juon liian vähän päivittäin enkä tiedä miten sen taidon oppisin. Mies juo ensimmäisenä herätessään puoli litraa, mutta itse en taas siihen kykene mitenkään. Ehkä täytyy vaan alkaa pitämään koko ajan vesipulloa vyötäröllä, niin eiköhän se sieltä päivän mittaan tyhjene!

Ainolassa on käytössä oma kosmetiikkasarja Mere, josta sain muutamia tuotteita kotiin testiin. Konseptin ideana on käydä säännöllisesti Ainolassa hoidoissa sekä käyttää heidän tuotteitaan, jotta ihon kuntoa voidaan seurata ja hoitoon tehdä tarvittaessa muutoksia. Olen itse sitä ikäluokkaa, joka ei ehkä kärsi vielä iho-ongelmista, kuten veltostumisesta, enkä ole kauhean säännöllisesti kasvohoidoissa käynytkään. Neljäkymmentä kolkuttelee kuitenkin joidenkin vuosien päästä ovella, joten tämäkin asia täytyy ottaa jossain vaiheessa haltuun! Kosmetologin mukaan esim. kaulan alue minulle on todella kiinteä ja hyvässä kunnossa, mutta sitäkin pitää muistaa hoitaa säännöllisesti. Silloin tällöin muistan kuoria myös kaulan ihon, mutta en hoida sitä mitenkään säännöllisesti! Hyvä muistutus tuli siis tähänkin asiaan.

 

kauneusklinikka Ainola

Tälle on tällä hetkellä muuten käyttöä! T. panda

 

Jälleen kerran olen iloinen, että tein oman pääni mukaan ja menin kokeilemaan Ainolan hoitoja. Oma kokemukseni on vain positiivinen. Iho oli todella ihanan tuntuinen hoidon jälkeen ja tänä aamuna peilistä näkyi huomattavasti pienemmät ihohuokoset kuin eilen! Silmänaluset eivät ole happihoidon jälkeen enää tummat, mutta näistä silmäpusseista tuskin pääsen eroon ennen kuin saan kortisonikuurin pois ja pystyn nukkumaan kunnolla. Menisinkö hoitoon uudestaan? Todellakin! Nyt testailen tuotteita kotona rauhassa ja seuraan josko iho säästyisi pakkasten aikaan kuivumiselta ja atooppisilta läiskiltä.

*hoito saatu yhteistyössä Offerillan kanssa

Kuinka usein sinulla on tapana käydä kasvohoidossa?

Ps. Olethan jo tilannut itsellesi Offerillan uutiskirjeen!? Offerillan kautta voit löytää mahdottoman hyviä tarjouksia juurikin erilaisiin hoitoihin, rafloihin sekä muihin aktiviteetteihin. Joulupukin konttiin myös, vink vink! Tsekkaa tarjoukset täältä. Meidän perheen keskuudessa suosituimpia ovat olleet mm. Flamingo Span kylpyläreissut, ravintolat ja minä olen käynyt Offerillan kautta yhdessä jos toisessa kampaamossa sekä hoitolassa 😉

Edellinen postaus: 33 x totuus minusta miehen suusta

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.