Hae
Palasia Arjestani

Buzzz…

Buzzador-asialla taas ollaan. Nyt haetaan Buzzadoreiksi (saa muutkin liittyä!):

  • Raskaana olevat ja vanhemmat joiden pienet lapset ovat syntyneet 1. tammikuuta 2011- 31. joulukuuta 2011 välisenä aikana
  • Teinit jotka ovat syntyneet vuosina 1994-1997.

Näille kohderyhmille siis tulossa erityisesti kivoja kampanjoita ja tuotteita testattavaksi. Jos tunnette jompaan kumpaan ryhmään kuuluvia ihmisiä niin vinkatkaa ihmeessä! Kaikkiin kampanjoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista, saa siis kieltäytyä, sekä ilmaista 🙂

Itsehän olen Buzzadorina toiminut jo jonkin aikaa ja päässyt mukaan kivoihin juttuihin. Viimeksi sain testattavaksi Fructolaxia, hedelmä- ja kuitutiivistettä. Buzzasin tuotteesta miehen siskolle ja muutamille kavereille, koska en itse raskauden vuoksin uskaltautunut testaamaan tuotteita. Olisin myös päässyt mukaan testaamaan OBH Nordican uutta shiatsuhierontaistuinta, mutta tästä kunniasta kieltäydyin. Uusia kampanjoita odotellessa 🙂

Liittymään Buzzadoriksi pääsee täältä.
 
”Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..


Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *