Hae
Palasia Arjestani

Meemitalo-risteilyllä tyttären kanssa

Meemitalo-risteilyllä

Käytiin viime viikonloppuna Meemitalo-risteilyllä tyttären kanssa. Youtubesta on tullut meille yhteinen harrastus: minä kuvailen omia videoitani ja hän taas fanittaa tubettajia, ei tosin minua 😀 Videoiden tekeminen on kiva harrastus ja sellaisena se tulee pysymäänkin. En koskaan pystyisi tekemään sitä työkseni eikä se toisaalta mun seuraajamäärillä olisi mahdollistakaan. Tykkään itsekin katsella erilaisia tubevideoita ja on mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea esimerkiksi Meemitalolaiset ja Roni Back keksivät kanaviensa ympärille. Aikamoisia juttuja he ovat päässeet ammattinsa kautta kokemaan!

Minua aina vähän naurattaa, kun keskustelupalstoilla jotkut marisevat miten videoiden kuvaaminen ei ole ”oikeaa työtä”. Mikä sitä oikeaa työtä sitten on? Sellainenko, jossa tulee rakkoja käsiin ja olen lopen uupunut työpäivän jälkeen? Sellainen, joka ei oikeasti ole hauskaa, vaan täyttä pakkopullaa ja viikon paras kohta on viikonlopun alkaminen? Ei minusta. Aivan varmasti tubettaminen on vanhemmalle sukupolvelle täysin vieras asia siinä missä erilaisten vaikuttajienkin työ. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että useat tubettajat tahkovat videoita tekemällä järjettömiä summia rahaa, työllistävät täysin itsensä sekä useamman työntekijän. Minun mielestäni se on hatun noston arvoinen paikka, jos pystyy itse keksimään itselleen työn ja elättämään sillä itsensä. Siihen ei nimittäin ihan joka jantteri kykene.

 

Meemitalo-risteilyllä Baltic princessillä

Meemitalo-risteily oli buukattu täyteen ja Baltic princessillä oli yhdessä meidän kanssa noin 2000 henkeä. Tähänkään suoritukseen pystyy nykypäivänä vain harva artisti, jos kukaan. Ostin minulle ja tytölle reissun jo joulukuussa, sillä tämä risteily oli joululahja tyttärelle. Puolet matkasta (175e) piti maksaa heti ja toisen puolikkaan maksoin maaliskuussa. Olin varannut meille myös aamiaisbuffetin sekä A-luokan hytin. Sen parempaan ei minun budjetillani päästy 😀 Ihan hyvin matkustettiin noinkin! Koko reissu oli sopivasti täynnä ohjelmaa heti lauantai-illasta aina sunnuntain satamaan saapumiseen.

Lauantai-iltana oli Meemitalo-show, joka oli mielestäni hieman huonosti suunniteltu. Kun kaikki 2000 henkilöä pakkautuu samaan pieneen tilaan, niin ahdastahan siellä on ja osa lapsista jää niin taakse etteivät näe mitään. Ehkä ensi kerralla show´n voisi järjestää kahdessa osassa? Ilmeisesti esiintymislavan edessä oli niin kuuma ja kova tungos, että osa lapsista alkoi pyörtyillä ja ahdistua siellä. Lähdettiin tytön kanssa melko pian pois, koska ihmispaljous oli niin ahdistavaa hänenkin mielestään. Palasimme tunnin päästä DJ-show´n alkaessa paikalle takaisin ja silloin mahtui jo huomattavasti paremmin ja jopa minäkin pääsin ihan lavan tuntumaan kuvaamaan. Mainittakoon myös yksi ikävä seikka: osa vanhemmista oli lauantai-iltana jo niin naamat, että joitain lapsia kävi todella surku. Näin alkoholistiperheen lapsena en katso tuollaista käytöstä kauhean hyvällä. Reissu oli kuitenkin tarkoitettu lapsille, ei vanhempien kännäämiseen. En voi tosin vaikuttaa kuin omaan käyttäytymiseeni enkä ottanut tälläkään reissulla pisaraakaan alkoholia.

Meemitalo-risteilyllä

Meemitalo-risteilyllä

Sunnuntaina oli meet & greetien vuoro ja ne oli jaettu todella järkeväsi neljälle eri pistelle ja ajoitettu niin, että jokaisen muksun oli mahdollista päästä jokaiseen tapaamiseen. Tyttö kiersi kaikki neljä kahteen tuntiin. Hyvin tuntui jonottaminen sujua kavereiden kanssa ja kävin aina välillä kysymässä josko neiti tarvitsisi vettä tai ruokaa. Meillä oli reissubudjettina 300 euroa, joka jäi meidän Turun reissusta käyttämättä talvella. Sillä kustansin meille kaikki ruuat, tuliaiset ja molemmille kosmetiikkaostokset. Oli kiva tuhlata rahoja, jotka oli tarkoitettu tähän nimenomaiseen reissuun 🙂 Nyt onkin jo uuden reissukassan kartuttaminen aloitettu! Ensi vuonna lähdetään kuulemma uudestaan 😀

Oliko teistä kukaan mukana Meemitalo-risteilyllä?

Edellinen postaus: Jonnan jämähävikkifuusiopiirakka

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *