Hae
Palasia Arjestani

Tuskan hiki on päivän sana

tuskan hiki

Olen tässä jo useamman päivän ollut ihan kohtuullisen hyvässä kunnossa flunssan jäljiltä. Jokainenhan sen tietää minkälainen on normaali olo ja se on aivan huikea fiilis viikon makaamisen jälkeen! Pientä yskää mulla on edelleen ollut, mutta se on näin astmaatikkona ihan normaalia. Jokaisen flunssan jäljiltä mulla on ollut samanlaista. Noh, koska fiilis oli mitä mahtavin, pakkasin salikassin ja marssin eilen töiden jälkeen treenaamaan. Lämmittelin hyvin ja jo juoksumatolla alkoi puskea yllättävän paljon hikeä. En siis juossut, vaan kävelin reippaaseen tahtiin, niin kuin teen aina ennen treeniä.

Päätin testata salin uutta prässiä ja jo ensimmäisessä sarjassa huomasin ettei ole kone ihan kunnossa vielä. Hiki tuli jostain tuolta todella syvältä, sykkeet nousivat ja sitä myötä yskä vain yltyi. Outoa, koska yleensä tiedä milloin olen treenikunnossa, mutta nyt tauti oli vieläkin selkeästi päällä ainakin osittain. Päädyin tekemään parit kevyet sarjat ja loppuajan vietinkin venyttelymatolla lihashuoltoa tehden. En voi sanoa, että harmitti, koska nyt ainakin näin miten oma kroppa käyttäytyy kun se ei vielä ole treenikunnossa. Olen sen verran monta kertaa töissä nähnyt mitä käy, jos viis veisaa kehon signaaleista. Sydänlihastulehdus ei ole mikään pikku juttu enkä sitä todellakaan halua itselleni jälkitaudeista puhumattakaan.

Päätin pitää ainakin pari kolme päivää lisää lepoa ja tsekkailen sitten tilannetta uudestaan. Jos keho tuntuu edelleen samanlaiselta kuin nyt, lepoa jatketaan. Sali ei häviä sieltä minnekään ja saanpahan ainakin istua luvan kanssa sohvan nurkassa ja kutoa sukkia 😀 Ei vaan, olen todella ylpeä siitä, että osaan nykyään lukea kropan signaaleja enkä puske vain eteenpäin välittämättä niistä. Tämän ajan pyhitän lihashuollolle, jota ei koskaan voi tehdä liikaa! Töissä olen ollut ihan normaalisti, mutta huomaan väsyväni sielläkin helpommin eikä happi kulje selkeästikään ihan normaalisti. Siispä astmalääkkeet on tuplattu ja teen töitä siihen tahtiin kuin kykenen ja pystyn. Näitä tauteja on ollut nyt todella paljon liikenteessä ja osa on kestänyt useita viikkoja. Toivon ettei tämä oma virustauti kestäisi viikkotolkulla, mutta eihän sille toisaalta mitään voi. Täytyy vain yrittää elää suht normaalia elämää, syödä hyvin ja olla stressaamatta.

Pysykäähän terveinä ja jos sairastutte: ei salille liian nopeasti!

Ps. House of Brandonilla kaikki Vilan, Onlyn, Vero modan ja Noisy Mayn tuotteet -20% koodilla BRAND1. Shoppailemaan tästä.

Edellinen postaus: Turvattu tulevaisuus vai elämä tässä ja nyt?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *