Hae
Palasia Arjestani

Sopivan pehmeä

Joops, taas on palailtu takasin kotio. Tampesterin reissu oli taas kerran oikein antoisa ja mukava. Kävin pyörähtämässä valmentajan luona, treenaamassa Powerhouselle Forsgrenin Jussin ja mun parhaan kaverin, Jonnan, kanssa. Paranneltiin siinä samalla reissulla taas elämää ja keskusteltiin miesten omituisuuksista, kuten asiaan kuuluukin 😀 Kyllä niistä aina juttu riittääkin..

Valmentaja kaksikko oli oikein tyytyväisiä kuntoon ja kehitykseen. Kunto on kuulemma juuri sellainen kuin offilla pitääkin eli ei liian kireä eikä liian löysä vaan sopivan pehmeä 😉 Henkilökohtaisesti voisin kyl olla vähän kireemmässäkin kunnossa, mut näillä sit mennään kun en kerta dieetillekään vielä pääse. Ehkä ens kesänä tai sit ei. Ruokailut pysyy ennallaan ja treeneihin tuli vain peiniä muutoksia. Dipin tilalle vaihdettiin ranskalainen, koska toi mun rintaranka kipeytyy edelleen tosi pahasti dipistä. Turha vääntää itku kurkussa liikettä, joka yksinkertaisesti ei tällä hetkellä toimi. Olkapäätreenin sain ylipuhutta hieman lisää rankkuutta. Valmentajan ilme oli kyllä varsin mielenkiintoinen, kun ilmoitin, et olkapäätreeni on mulle liian löysä. Pieni hymyn kare vilahti valkun suupielessä ja kommenttina oli naureskeleva ”Vai niin..”No, sain yhden sarjan lisää pystypunnerrusta ja lisäks ohjelmaan vielä kolme sarjaa pystysoutua. Mii häpi!

Valkuilta sit kirjakaupan kautta syömään ja treenaamaan Powerille. Kävin ostamassa Heinäharavan vihjaaman Gordon Ramsayn Sunnuntairuokaa keittokirjan. Hintakin tuolle opukselle oli enää 15€! Oli kannattava sijoitus 😉 Kirjassa on tosi paljon kokeilemisen arvoisia reseptejä ja joku pääsee testattavaksi sunnuntaina, kun pidän pienimuotoisen tankkauksen.

Sit keskiviikon treeniin. Vuorossa olkapäitä, ojentajia ja hauista. Pystypunnerruksen jouduin tekemään seisten tangolla, kun Powerin smith ei ole mitään parasta lajia pystypunnerrukseen. Pelkkä tanko painaa vajaat 40kg.. Eipä siinä sit olis kovin montaa sarjaa saatu aikasiks.

1. Pystypunnerrus tangolla seisten
9, 8, 7, 6*35kg
7*32,5kg
Ei tää huono ole näinkään tehtynä..

2. Sivuviparit kp
14, 12*6kg
14, 12*5kg
14*4kg
Kaks vikaa sarjaa tein istuen, muut seisten.

3. Pystysoutu tangolla
18, 16, 15*20kg
Tosi nopeilla palautuksilla tein nämäkin, koska sarjat oli suht pitkiä. Olipas mukava tehdä jotain uutta välillä!

4. Viparit kulmassa kp
15, 12*7kg
12*6kg
13*5kg
Palautukset 30 sekkaa.

5. Kapee penkki
8, 7, 7*55kg
Viimesessä sarjassa oli semmonen iso ja kiva setä varmistamassa mulle sarjaa, kun Jussi ei joutanut omilta treeneiltään varmistelemaan. Sain siltä setältä aika hyviä tekniikkavinkkejä tähän liikkeeseen ja lähinnä siihen miten saa helposti ranteet pidettyä suorina liikeen aikana. Mulla kun ne tahtoo vähän kääntyä varsinkin raskaammilla painoilla..

6a. Pushdown tangolla
20*45kg
14, 12*50kg
14*45kg

6b. Hk vipuvarsikoneessa
15, 12*7,5kg
12*5kg
13*2,5kg
Huh, kun oli hyvä vekotin! Tahtoo Gymille samanlaisen… Palautukset supersarjassa 1 minsa.

7a. Ranskalainen mutkatangolla
18, 13, 11*25kg
14*22,5kg

7b. Hk kp seisten
12, 8*12,5kg
2*10*10kg
Kädet oli tässä liikkeessä jo niin juntturassa et hyvä kun käsipaino pysy enää kädessä..

Eilen pidin välipäivän salilta tai siis salitreenistä. Kyllähän mä salilla toki kävin taas isäntää avittamassa ja otin siinä samalla aerobista 10+20 minsaa ja koko kropan venyt. Tarttis kyllä päästä jo hierontaan. Selkä on tosi kipee, samoin hartiat.

Tänään päiväsellä kirmasin taas innokkaana duracelina salille selkäpuolen ja olkapäiden kimppuun. Ei olis huvittanut yhtään tehdä maastavetoa, mut pakkohan se oli. Ei se ees kulkenut kovin hyvin. Tais tulla ainakin ekassa sarjassa samat toisto kuin viimeks. En vaan uskalla tehdä sitä loppuun asti ettei käy vahinkoa ja selkä hajoa. Otin sit mavea yhden ylimääräisen sarjan kerta se ei halunnut kulkea kunnolla. Hähää, siitäs sai mokoma. Selkä varmaan kiittää huomenna tästä loistavasta älynväläyksestä. Itse asiassa, kiittelee kovin jo nyt.. Treenin päälle jaksoin vielä vääntää 30 minsan intervallin crossarilla. Sanomattakin on varmaan selvää, et tein taas kuolemaa melkein koko sen ajan..

1. Kapea ylätalja
9*65kg Blaah..
10*55kg
12*45kg
Ens kerralla alottelen vähän pienemmällä painolla ja teen sit pikkusen pidemmän ja siistimmän sarjankin.

2. Kulmasoutu vo
6*65kg Aika raskasta alkaa olla jo tämäkin.
10*55kg Hitaasti ja kunnolla puristellen.

3a. Pullover köydellä
10*90 lbs
11*70 lbs
13*60 lbs

3b. Kapea alatalja
12*60kg
12*55kg
14*50kg Uuh, aika kiva polte selkäpuolella..

4. Mave
5*110kg Kaameeta paskaa koko liike.
6*100kg
8*90kg

5. Ylätalja mutkalapiokahvalla
10*55kg
15*45kg

6. Sivuviparit istuen kp
16*6kg
13*5kg
12*4kg
13*3,5kg
13*3kg
Tosi lyhkäsillä palautuksilla.

7. Viparit kulmassa kp
12*8kg
13*7kg
13*6kg
12*5kg

Hui miten painavilta tuntu käsissä noi kasikiloset! En pystyis mitenkään tekemään niillä sivuvipareita. En ymmärrä miten oon joskus pystyny niillä ees tekemään vipareita. No, entisen ja nykyisen viparitekniikan välillä on melkoinen ero..

Huomenna päätin käydä tekemässä aamulenkin. Hyi, yäk. En ymmärrä mikä ihmeen asennevamma mulla on nykyään aamulenkkejä kohtaan vaikka ne on oikeesti ihan kivoja. Asennevamman karkottamiseen on hyvä lääke tehdä enemmän aamulenkkejä eli sunnuntaille on myöskin luvassa sellainen 😀 Kyllä mä pystyn siihen! Sunnuntaina saa sit tankkailla hyvillä mielin, kun on hoitanut päivän velvollisuudet heti aamusta pois alta. Loppu päivän voikin sit vaan köllötellä. Kyseistä aktiviteettia painelen harrastamaan myöskin nyt.

3 kommenttia

  1. katjuska kirjoitti:

    Loistavaa palautetta…. voin vain kuvitella ilmeen siitä liian kevyestä olkapää reenistä :)Tsemppii treeneihin…

  2. Paula kirjoitti:

    Hieno kuva! haluaa nuo olkapäät…Ei muuta kun kovaa reeniä ja hauskaa viikonloppua! Mää korkkasin just MINIsipsipussin… 😀

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Katjuska: jep, sä tiedätkin varsin hyvin, koska vierailet myöskin samojen herrojen luona usein 😉 En varmaan koskaan unohda sitä ilmettä :DPaula: ne vaan näytttää olkapäiltä, ei ne oikeesti ees ole 😀 On ne ehkä vähän nyt kasvanut, mut pitkä matka on vielä edessä pään kokosiin morkuloihin. Minäpä meinasin tehdä huomenna uunibanskuja kera jäden!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *