Hae
Palasia Arjestani

Tönkkösuolattu muikku.

Treenit putoilee aika hyvin tällä hetkellä. Jokaisen treenin jälkeen on täydellisen piesty olo. Melko mellevää 🙂 Jospa tässä sais vielä lihastakin vähän taottua tähän pulkannarukroppaan. Lavoille noustaan sit joskus. Ensin meinasin, et ens syksynä olis hyvä hetki ottaa projekti uusiks, mut enpä taidakaan. Katsotaan nyt rauhassa. Opetellaan lisää oman kehon toiminnasta, vedetään koedieetti uusilla systeemeillä ja katsotaan miltä dieetin jäljiltä sit näyttää kun sen aika on. Kiire ei ole tällä hetkellä yhtään mihinkään. Tällä motivaatiolla luulis kehitystäkin tulevan, mut katsotaan nyt 🙂

Maanantaina pumppijumppaa jaloille. Päivän aikana mietiskelin treenin rungon valmiiksi ja makeiden päiväunien jälkeen toteuttamaan suunnitelma. Painot ei ole päätä huimaavat, mut tuntuma ja pumppi sitäkin järkyttävämpi. Tällä kertaa alotin takareisillä, ens kerralla kenties etureisiliikkeillä tai sit ei. Fiiliksen mukaan mennään.

1a. Takajalat maaten 3*
1b. GHR 3*
2a. Reidenojennus 3*
2b. Etukyykky smith 3*
3a. Takajalat istuen 3*
3b. Suorinjaloin mave 3*
4a. Prässi leveällä 3*
4b. Askelkyykkykävely kp 3*max
5a. Pohkeet istuen 2*
5b. Lantionnostot maaten 2*max

Yöllä pääsin taas muistelemaan miltä tuntuu kunnon jalkatreenin jälkivaikutukset. Vessassa ravasin ehkä miljoona kertaa, heräilin koko ajan ja näin omituisia unia. Mirrikolmikko linnottautu heti illalla mun ympärille ja joka kerta kun käänsin kylkeä tai vaihdoin asentoa, heräsin varomaan kyljessä kehräävää pikkukissiä. Uni siis oli yön aikana tosi katkonaista ja aamulla väsy oli megalomaaninen. Eipä siinä, munaa ja puuroa vaan naamaan, pikku pätkä Good Wifeä ja eikun duuniin. Siellä tekemistä riittikin iltapäivään saakka niin paljon ettei omaa väsymystä edes kerennyt miettimään saati tuntemaan. Muutaman viikon pätkän sain duuniakin lisää 🙂

Illalla ruhtinaallisten päiväunien jälkeen salille pumppailemaan olkapäitä ja selkää. En ollut suunnitellut kerrassa mitään liikkeitä saati systeemejä valmiiks eli piti mennä ihan perstuntumalla. Pääasia oli, et tehdään pidempiä sarjoja suht nopealla tahdilla ja niinhän sitä tehtiiin!

1. Sivuviparit kp 5*20-25*4kg
2a. Takaolkapäät taljassa käsi kerrallaan 3*12-16*20 lbs
2b. Pystysoutu köydellä 3*15-20*20kg
3a. Pystypunnerrus koneessa hammerote 3*13-16*10-20kg
3b. Facepull taljassa 3*15-18*60kg
4a. Ylätalja leveällä eteen 3*13-16*40-45kg
4b. Tuettu kulmasoutu 3*12-15*2,5-10kg eri otteilla
5. Alatalja leveällä 3*12-15*45kg
6a. Ylätalja niskan taakse 2*13-15*30kg
6b. Kapea alatalja 2*14-15*30kg
7. Naruveto taljassa 2*17-20*50 lbs
8a. Pohkeet seisten kone 2*10-15*25-35kg
8b. Vipunostot kp kulmassa 2*15*4kg

Semmottiis junppa oli se. Aika vauhdilla sai vetää ettei menis koko päivää salilla ja noissa pumppitreeneissä on tarkotuskin tahkota suhteellisen kovalla tahdilla. Tänään pidin lepopäivän ja tarkoituksena oli tehdä kotosalla vaikka vallan mitä. En sit tehnyt mitään 🙂 Töiden jälkeen pyöröhdin nopsaan kirppiksellä ja löysin yhden urheilutopin ja kivan paidan. Sit Atrialle lihavarastojen täyttöön ja kotio päiväunille. Nyt oottelen, että kukkakaalit ja porkkanat yrittäis keittyä mahdollisimman nopsaan. Nukkumaan onpi kiire taas kerran. Se vaan on niin mukavaa puuhaa!

Huomenna alkaa taas kova kierto ja tissejä ja hauisrimpuloita luvassa..

2 kommenttia

  1. Tytti kirjoitti:

    Puuroa ja munaa aamulla naamariin! Ähih!Anteeksi asiattomuuteni. Kylläpäs näkee tuosta kuvasta, että on ruokaa tullut koneeseen mukaan. Näyttää silleen terveen ”pyöreältä” jos tiedät mitä tarkoitan. Just sellaselta mikä näyttää oikeesti kivalta lihaksikkaalla naisella <3

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Juu ja pyöreyttä saa tulla vielä lisääkin! Olis kiva omistaa taas tissit ja perse 😀 Mä en kauheesti tykkää itestäni tämmösenä rimpulana, mut pikku hiljaa annetaan painon nousta etten nyt ihan läskipalloks vaan venyis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *