Hae
Palasia Arjestani

Suut makiaks!

Kuka seuraa Putousta? Aivan loistava sarja! Marja Tyrni on ollu mun ehdoton suosikki heti jaksosta yksi lähtien. Kete Rahkonen on tullut heti perässä, isänsä poika 😀

Eilen saliloimassa titsit ja haubitsit. Vähän myös olkapäitä. Niitä on pakko jumpata useamman kerran viikkoon, kun eivät muuten kasva. Vähän sama kuin pohkeidenkin kanssa.

1a. Vinopenkki 4*8-11*35-40kg
1b. Vipunostot kp tasapena 4*9-13*9kg
2a. Semivinopena kp 3*8-9*16-21kg/händy
2b. Ristitalja vaakatasosta 3*9-12*30 lbs
3. Penkki 1*9*40kg Meni kyllä ihan penkin alla tämä penkki. Liian leveellä otin. No yks sarja sinne tai tänne.

4a. Hk scott talja kapea 3*8-12*30-35kg
4b. Hk scott talja leveä 3*8-10*15*20kg
5a. Hk mutkiksella 3*8-12*25kg vika sarja leveällä otteella
5b. Hk kp vinopenkillä pötkällään 3*8-10*7-8kg
Treenin loppuun vähän takaolkapäitä ja sivuviputtelua. Takaolkapäihin sain taas kauhian pumpin parilla sarjalla, mut sivuille en mitään tuntumaa. Vasta kun illalla töissä. Menivät rassukat ihan kipeiks ja kunnon kestopumppiin. Aikamoista kärsimystä oli koko työyö noiden takia…

Tänään välipäivä salilta. Kävin kyl vähän tekemässä jymillä airooppista matolla ja pyörällä. Päälle venyttelyä ja foam rollinkia. Yllättävän kipeetä touhua! Tuskan hiki nous pintaa kun rullailin reidien ulkosyrjiä. Tän vois yrittää ottaa viikottaiseen ohjelmaan.

 

Ostin Lidlistä viime viikolla pakastettuja lohifileitä, kun olivat niin käteviä. Ennen töihin lähtöö en yleensä jaksa laittaa mitään kovin erikoista sapuskaa niin aattelin et noi lohitsydeemit vois olla aika hyviä. Ihmettelin vaan, kun niissä ei ole kuin 3g rasvaa/100g et millähän se rasva on oikein tiristetty pois niistä fisuista. Protskua tais olla joku 20g/100g. Oli muuten kuivaa tavaraa, ainakin mikrossa tehtynä. Toisen fileen taidan paistella pannulla.

Noo, mulla oli oma offilaisen ratkaisu fisun kuivuuteen…
Punajuurisalaattia vaan kylkeen niin johan uppoo. Kevyt mallia tietysti sekin. Ei tässä mitään porsaita kuitenkaan olla.
Eipä vissiin. Kävin hakemassa tänään salin jälkeen pienen puuhakassin Hesestä 😀 Paino kerta pysyy nyt aisoissaan, vaikka oon syönyt entistä enemmän niin antaa mennä vaan. Valkku kerta sano, etä syö niin paljon kuin pysty ilman että paino lähtee nousemaan niin minähän teen työtä käskettyä. Pari kuukauttaa saan vielä syödä suht vapaasti ja sit jätetään kaikki ylimääränen pois.
Huomenna alkaa taas kovat salitreenit eli pudotussarjoja tiedossa. Treeniseurana tiukkaa ja muhkua lihaa etelästä 😀

3 kommenttia

  1. Tytti kirjoitti:

    Naurattaa ihan hulluna jostain syystä toi ”puuhakassi Hesestä”. Hahaa..:D

  2. Sanna kirjoitti:

    Marja Tyrni on miunkii suosikki. Hää on aivan yliveto kaikkine torttuineen… 🙂

  3. Juhina kirjoitti:

    Moikka,Foam Rollingista sen verran, että se kannattaa ottaa säännölliseksi osaksi myös lämmittelyyn…Oikeaoppinen ja optimaalinen lämmittely tulisi jakautua seuraavanlaisesti:1. Self Myofascial Release (SMR)2. Dynaaminen liikkuvuus3. Lihasten aktivointi4. Hermoston aktivointi (CNS Activation)Erinomaiset artikkelit tarkempine selityksineen + videoineen täällä:http://www.wannabebig.com/training/injury-rehab-and-stretching/improve-performance-with-an-effective-upper-body-warm-up/http://www.wannabebig.com/training/injury-rehab-and-stretching/upper-body-warm-up-10-minutes-to-better-performance/T: Juhina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *