Hae
Palasia Arjestani

Smoothiekulho kuin aurinko

Processed with VSCO with c2 preset

Tänään on ollut tämän viikon mukavin päivä. Flunssa alkaa olla selätetty ja muutkin huolet käsitelty pois alta. Olen itse ihminen, joka elää hyvin pitkälti tunteella ja kun tunne-elämä on solmussa tai mieli mustana, niin se vaikuttaa minuun hyvin voimakkaasti. Kun saan minua huolettavat asiat käsiteltyä niin elämä alkaa taas näyttää varsin valoisalta. Niinpä olen taas energiaa, riemua ja valoa täynnä! Tänään kävin kaverin kanssa I love me-messuilla pyörähtämässä, mutta edes valtava ihmispaljous ei saanut mua ahdistumaan. Kierreltiin ja ihmeteltiin ihan rauhassa ja sain hankittua kaiken mitä lähdinkin hakemaan eli Familonilta itselleni uuden peiton, Leaderilta raakasuklaata (paljon!!!) ja Foodinilta ceyloninkanelia. Mitäpä sitä ihminen muutakaan tarvitsee? 🙂

Eilen mun alkoi pitkästä aikaa tekemään mieli kunnon smoothieta. Sainkin eräältä lukijalta hyvän vinkin, että kannattaa ostaa pakkaseen mangokuutioita valmiiksi ja minähän ostin. Halusin tehdä jonkun todella raikkaan ja hedelmäisen smoothien, joten tästä smoothiesta tulikin kirkas ja valoisa kuin aurinko keltaisten ainesten ansiosta. Halusin myös smoothiestani lusikoitavaa, joten jätin nesteen vähemmälle ja nautiskelin välipalani kulhosta. Tämän terveellisen ja pirtsakan smoothien saat surautettua vain viidestä raaka-aineesta!

Processed with VSCO with c2 preset

Smoothiekulho kuin aurinko

 • 1 dl jäisiä mangokuutioita
 • puolikas pakastettu banaani
 • 3-4 rkl jäisiä lakkoja (valinnainen)
 • 1 dl ananspaloja + nesteeseen 3-4 rkl ananaksen mehua
 • 1 mitallinen vaniljan makuista heraa

Laita kaikki ainekset blenderiin nestettä (ananasmehu) lukuunottamatta. Laita aluksi nesteestä vain puolet ja lisää sitä sen mukaan kuinka paksua tai juoksevaa smoothiestasi haluat. Itse jouduin kaapimaan aineksia muutamaan kertaan blenderin seinuksilta ennen kuin sain tasaista massaa, joten ole kärsivällinen!

Nautiskele aamupalaksi tai välipalaksi kera teekupposen 🙂

4 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Olipa mukava lukea, että olet jo pirteämpi 🙂 Ja lentsu kohta mennyttä.
  Tuo smoothie näyttää niin raikkaalle !!! NAM nam.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa ! Tylsää kun on niin harmaata ja hämärää koko päivän, mutta mikäs tämän mukavempaa polttaa paljon kynttilöitä ja nauttia koti-illasta perheen kanssa. Possekin tulee tänään 🙂 .

  • Jonna kirjoitti:

   Mä niin tykkään, kun saa kynttilöitä poltella oikein luvan kanssa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *