Hae
Palasia Arjestani

Tänä aamuna.

Tyttö herätti viideltä. Pakkopötkötin kuuteen asti. Join kahvin ja otin glutamiinin. Kasilta vähän nukuttiin ja surffattiin netissä kännykällä. Ysiltä heradrinkki. Ehkä parin tunnin päästä saan jo syötyä aamupalamunakkaan.. en tiedä polttaako tällainen lihasta, rasvaa vai molempia? jos rasvaa niin hjuva, jos lihasta niin… elämä on. ps. meillä on oltu kipeenä kissasta lähtien, siksi radiohiljaisuus. Melkein viikko viime salireissusta. Ehkä tänään uskaltautuu moikkaamaan roskakatosta? pss. bloggaan kännykällä, tää on aika hanurista. En jaksa avata konetta 😉

2 kommenttia

  1. Minna kirjoitti:

    Eikö siis oikea sapuska maistu vai etkö ehdi syömään? Tärkeintä varmaan kuitenkin on, että saat tosiaan edes jotain kumottua kurkusta alas (ja lihashan kasvaa levossa ;)). Pikaisia paranemisia sinne ja treeni-intoa! 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Tais vaan olla tommonen päivä 😉 Aina löyty jotakin ”tärkeämpää” tekemistä kuin syöminen ja hups, kohta oli mennyt taas pari tuntia ja syöminen lykkääntynyt. Onneks näitä päiviä on todella harvoin. Ehkä flunssallakin oli jotain tekemistä asian kanssa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *