Hae
Palasia Arjestani

Nyt jaksaa taas.

 Viime viikko oli aika surkea. Tyttö tosiaan herätteli sen 3-4 kertaa yössä tai päätti herätä jo neljän aikaan. Olin perjantaina jo todella väsynyt. No, nyt on taas rytmi muuttunut. Viikonloppuna sain nukkua molemmat yöt ilman yhtään herätystä ja tälläkin viikolla ollaan saatu nukuttua varsin ruhtinaallisesti. Ainoa ikävä puoli on ollut se, että kun syötän tytön yöllä niin nukahdan itse kesken kaiken ja jään nukkumaan aina samalle kyljelle ja vieläpä aivan sängyn reunalle. Puoli selkää on tuhottoman kipeenä joka aamu. Tänäkin aamuna heräsin siihen, kun pieni ihminen tuuppi kylkeä. Olin taas nukahtanut kesken syötön…

Omaa satoa 🙂

Viime viikolla ei treenattukaan kovin paljon. Kokonaista yhden aamulenkin sain aikasiks ja kolme salitreeniä. Jalat tuli treenattua siis viime viikolla kahteen kertaan. Tuskin teki yhtään huonoa 🙂 Nyt näyttää nimittäin siltä, että mun ennen niin alapainotteinen kroppani alkaa olla balansissa ja jalkoihin sais itse asiassa tulla lisää lihasta. Ja olkapäihin. Ja selkään. Ja…. Jokaiseen lihasryhmään on siis edelleen panostettava ja täysillä!

Töitä on tehtävänä…

Torstaina treenasin yläkroppaa. Nyt olikin vuorossa pumppikierto eli pidempää sarjaa (toistot 15-20) lyhkäsillä (30-45 sekkaa) palautuksilla. Rinnalle vinopenaa smithissä ja normi penaa. Vikan sarjan penassa jouduin tekemään pelkällä tangolla kun ei vaan ollut enää jerkkua ja tissitkin oli megapumpissa. Kasvoivat varmasti ainakin yhden kuppikoon 😀 Olkapäille sivuvipareita käsipainoilla ja vipareita kulmassa. Molempia liikkeitä useampi pitkä sarja ja jokaisessa sarjassa vielä kaksi pudotusta. Osu ja uppos. Ojentajille pelkkää pushdownia noin miljuuna sarjaa 20 sekan palautuksilla. Kivat pumpit tuli siitäkin. Selälle polvista vetoa neljä sarjaa 50 kilolla, toistot kahdessa kympissä ja palautukset 45 sekkaa. Kohtuullisen tuskallista! Loppusilaus tehtiin alataljalla. Yksi pitkä sarja, jossa yksi pudotus. Olin aika lailla valmista kauraa.

Sunnuntaina oli sit hauisten ja jalkojen vuoro. Hauiksille hammeria ja tangolla kääntöjä superina, palautukset 30 sekkaa –> järkyttävä pumppi… Jaloille ensin prässiä: 10 toistoa leveällä + 10 toistoa normi leveydellä + 10 toistoa kapealla. Näitä kolme settiä, palautukset 45 sekkaa. Suosittelen kokeilemaan, on nimittäin aikamoista menoa 😉 Seuraavaksi takajaloille superina maaten koukistusta ja istuen koukistusta. Pitkiä sarjoja ja palautus välissä minimaalinen. Pohkeita istuen (toistot 20-25)  ja seisten omalla painolla superina. Meinasin paskoa housuuni, on noi vaan niiiiin kiduttavia. Mä kun en kauheesti fanita pohkeiden treenausta… Loppuun vielä pari settiä pallokyykkyä, kun en päässyt hackiin. Semmonen kiva pikku jumppa oli se.

Näitä uppos herkkupäivänä!
Ja näitä 🙂

Lauantaina käytiin oman pikku perheen kanssa Jumbossa. Aateiltiin, että ollaan niin kauan kuin tyttö siellä viihtyy. Hän viihtyi melkein neljä tuntuia 🙂 Muutama liike kierreltiin, mut lähinnä Stadiumista tarttui mukaan uutta treenitoppia ja isännällekin jotain. H&M:ltä yritin etsiä tytölle lyhythihaisia bodyja, mut eihän sieltä mitään löytynyt. Kaikki koot 68-74 cm oli kateissa. Pienempää ja isompaa kyllä löyty, mut ei muuta. Pöh, sanon minä. Ei viiti omaisuuksia tytön vaatteisiin laittaa, kun ei ne vaatteet kuitenkaan kovin kauan sovi ja ovat jatkuvasti jossakin soossissa ja mähmässä. Käytiin vielä Amarillossa syömässäkin ja tyttö oli ihan ihmisiks. Katselin ihmeissään ympärilleen ja pulputti lampuille. Ilmeisesti tykkäs maiseman vaihdoksesta 🙂 Kannattaa muuten maistaa Amarillossa Beef sandwichiä! Paljon vihanneksia ja sopivan kokoinen leipä, jonka sisällä mielettömän hyvää, viskimarinoitua, lihaa. Jälkkäriks haettiin jätskit Spice Icestä. Tuon setin jälkeen olikin hyvä lähtee ruokakauppaan, kun ei tehnyt enää mitään hyvää mieli 🙂 Illalla katsottiin Paranormal Activityn ensimmäine osa ja meinasin oikeesti paskoa housuuni. Ei mua pelota mitkään verellä mässäily elokuvat, mut tommoset paranormaalit jutut saa mut kauhun valtaan. Näin yöllä jotain painajaisiakin…

Ostin ekaa kertaa shalottisipuleita.

Viskasin ne possujen kanssa pannulle ja hauduttelin tunnin. Hyvvee!

Tää viikko on startattu jo kahdella aamulenkillä ja tänään illalla on vielä yläkropan treeni. Nyt alotetaankin voimakierto. Toivottavasti olis salilla joku hyvä varmistaja…. Hih, painokin oli humpsahtanut taas harppauksen alaspäin 🙂 Nyt olis tarkotus pudotella painoa marraskuuhun asti. Kymppi olis vielä tavoitteena saada pois. Sit vois alkaa taas nostelemaan kaloreita!

Mites teidän viikonloppu meni? Tapahtuiko jotain kivaa ja uutta?

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Olkoon se yhtä hyvä kuin minulla 🙂

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Se on oikeesti paha kun siihen yösyöttöön nukahtaa, tuleepaikat ihan sairaan kipeeks kun samassa asennpssa nukkuu. Yleensä itte herään vasta seuraavaan syöttöön ja sitten taas nukahdan siihen.. Hyviä reenejä sulla ja ruokia, nams 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    eihän siinä jos on useampi syöttö niin vaihtaa aina puolta mut kun mäkin nukahdan aina samalle kyljelle ja könötän siinä sen kolme neljä tuntia… Alkaa jo tuntua! Olis hierojalle taas urakkaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *