Hae
Palasia Arjestani

Elämme mielenkiintoisia aikoja…

Käväsin lauantaina taas visiitillä valmentajien tykönä. Eteen päin on taas menty niin kuin pitääkin, mutta kisakuntoon ja tavoiteltuun kisapainoon on vielä matkaa ja töitä on tehtävä hanuri hiessä loppuun saakka. Tultiin siihen tulokseen, että Lappeenrantaan ehdin kyllä kuntoon, mutta se huippukunto saadaan ajoitettua SM:iin niin kuin pitääkin. Siis jos kaikki menee suunnittellusti. Mistä sitä tietää vaikka kroppa ottaisi räjähdysmäisen kiristymislähdön ja oltais hirmu tykissä jo Lappeenrannassa 😀 Siihen en sentään ihan jaksa uskoa.. Arvioitu kisapainokin tippui parilla kilolla. Tai siis valmentajan alun perin arvioima. Itse olin tuohon uuteen lukemaan pyrkinyt jo alusta lähtien.

Mukavia muutoksiakin tuli dieettiin. Treenin jälkeisiltä aerobisilta vältyin vieläkin, huh! Sen sijaan otettiin uutta kikkaa ja kokeilua käyttöön. Nyt mennään kuusi päivää viikosta vähemmillä hiilareilla ja yhtenä tankataan sitten kunnolla. Tankkauspäivän sain sovitettua ensi lauantaille eli teen kaikki viikon treenit niin, että lauantaina saa keskittyä vain syömiseen ja lepäilyyn. Ennen tankkauksen aloittamista tosin teen extrana extrapitkän aamuaerobisen. Totaalilepoa ei tälle viikolle siis tule ollenkaan, mut eipä haittaa! Mielenkiinnolla odotan mitä kroppa tästä muutoksesta sanoo: alkaako se karistaa viimeisiä rasvoja ihan suosiolla vai pistääkö vastaan?

Kuntotsekin jälkeen pikainen selkätreeni Wolffilla. Pumppitreenin tein ja palautukset 30 sekkaa.

1. Vipuvarsiveto myötäotteella 5*7-18*20kg/käsi
2. T-kulmasoutu 5*7-16*20kg Oon jopa oppinut tekemään tätäkin. Ennen en saanut minkäänlaista tuntumaa, mut nyt toimii!
3. Veto ylhäältä ristitaljassa 5*8-20*x kiloa
4. Alatalja käppyrätangolla 5*7-16*35kg

Salilla oli samaan aikaan joku todennäköisesti syksyn kisoihin valmistautuva tyttönen. Tosi pitkä tyttö, hyvin lihasta ja melekosen muikee kunto! Taitaa BF:n pitkästä(kin) sarjasta tulla aika kova mitä olen siihen meneviä tyttösiä seuraillut..

Sitten vaan kauheella kyydillä junaan. Meni nukkuessa koko paluumatka..

Sunnuntaina aamulenkkiä tavalliseen tapaan ja iltapäivällä olkapäiden ja ojentajien pumppitreeni. Palautukset 30 sekkaa.

1. Takaolkapäät pekback 4*7-15*17,5kg
2. Sivuviparit kp kädet suorana 4*6-15*4kg Uutta tekniikkaa testissä, aivan loistava tuntuma!
3. Pystypunnerrus koneessa väärin päin 4*5-15*20kg
4. Vipunosto eteen kp 4*8-17*6,5kg Piiiiitkä puristus jokaisella toistolla yläasennossa.
5. Pushdown köydellä 4*7-17*20kg
6. Ranskalainen mutkatangolla 4*6-14*20kg
7. Ojentajakone 4*9-16*10kg

Saan nykyään olkapäihin ja ojentajiin joka treenissä tosi hyvän tuntuman. Oonkin pyrkinyt siihen, että jokaisen toiston pitää tuntua just siellä oikeessa paikassa ja tämä toimii. Joskus esim. pumppitreenejä vaan tekee niin vauhdilla ettei tuntumaan tule kiinnitettyä sen enempää huomioita, mut nykyään kyllä tiristetään ja puristetaan jokainen toisto niin hyvin kuin pystyy. Toimii 🙂

Eilen kävin tekemässä etujalkoja ja pohkeita. Mulla on toi vasen polvi nyt vähän oikutellut eikä se antanut eilen kyykätä ollenkaan. Salilla on yksi hierojasetä, joka oli sitä mieltä hetken tota polvea venkslattuaan, että siellä olis joku jänne tai lihaksen kiinnityskohta tulehtunut. Kylmää siis vaan paljon kera kipugeelin!

Kerta en pystynyt ollenkaan tekemään kyykkyliikkeitä niin sitten tahkottiin ojennuksia ja prässiä. Kyllä koivet niilläkin saa varsin tehdyn olosiks! Palautukset jälleen kerran 30 sekkaa.

1. Pohkeet seisten koneessa 4*7-15*140kg
2. Reidenojennus 4*6-15*37,5kg
3. Prässi kapealla 4*7-16*140kg
Lisäks muistaakseni 8 sarjaa prässiä 20 toiston sarjoilla aika nopealla tahdilla ja eri jalkojen leveyksillä pumpaten. Hapotti!
4. Pohkeet prässissä 2*12-15*100kg

Loppuun venyttelyä, pienet poset ja kipin kapin apteekkiin kipugeelin ostoon ja ruokakauppaan hakemaan pinaattia 🙂 Koipikuva muuten jostain viime viikon alkupuolelta..

Tänään tein aamulla lenksun ja muuten onkin sit lepiä. Töiden jälkeen köllöttelin pari tuntia lukien kirjaa ja tyhjentämällä digiboxia. Luksusta! Iltasella kävin vielä pienen ja kevyen kävelylenkin ja sen jälkeen kunnon venyt. Nyt unille!

Yksi kommentti

  1. Enzyme kirjoitti:

    Komeet koivethan sieltä alkaa paljastua!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *