Hae
Palasia Arjestani

Viikonloppuna tapahtunutta

viikonloppuna tapahtunutta

Viikonloppu vierähti taas ohi hujauksessa. Otin perjantaina junan alleni ja hurautin Kuopion suuntaan siskoa tapaamaan. Olin varannut junamatkalle yhtä sun toista ajanvietettä, mutta päädyinkin melkein koko matkan vain kuuntelemaan kirjaa kännykältä. Kassissa odotti myös virkkaus- ja kutomistarvikkeet, mutta en niitä jaksanut kuitenkaan alkaa tekemään. Päätin mennä täysin fiiliksen mukaan ja siihen väsyneeseen olotilaan parasta oli vain istua rennosti paikallaan ja kuunnella kirja loppuun.

Lauantain kävin äidin kanssa kaupoilla. Ostettiin hänelle uusi sohva ja muita kodin tarvikkeita. Yhteisestä ostosreissusta on valehtelematta 20 vuotta aikaa. Asiaa sen enempää avaamatta voin todeta, että reissu meni sen verran kivuttomasti, että uskallan lähteä uudestaankin, jos pyydetään. Vaikka minulla onkin ostolakko menossa, niin ostin pienelle sukulaistytölle bodyn ja omalle tytölle alennuksesta yhden paidan. Mietin tovin, että ostanko, mutta kun en kokenut millään tavalla turhiksi, niin annoin mennä! Tarkoituksena kun ei ole mikään totaalikieltäytyminen, vaan pohtiminen jokaisen ostoksen kohdalla, että onko tarpeellinen vai ei.

viikonloppuna tapahtunutta

Lauantaina käytiin myös verkoilla, mutta ei saatu kalaa. Ilma oli mielettömän hyvä, joten mikäs siinä jäällä köpötellessä. Illalla tehtiin kevätkääryleitä kahteen pekkaan. Vitsi ne on hyviä! Isotöisiä, mutta niin herkullisia, että niitä on piakkoin tehtävä myös kotona. Nyt kun osaan taas oikean käärimistekniikan (ja ennen kuin unodan sen) 😀 Loppuilta menikin ihan vain nautiskellessa siskon seurasta, saunoessa ja hölistessä niitä näitä männynpäitä.

viikonloppuna tapahtunutta

viikonloppuna tapahtunutta

Sunnuntaina kävin vähän kuvailemassa siskon tytön kanssa ja käytiin myös Kuopion kaupungin teatterin kirpparilla. Jestas miten paljon siellä oli väkeä! Löysin itselleni yhden laadukkaan villatakin kolmella eurolla, niin saan kotoa heittää pari vanhaa ja virttynyttä pois. Olin varannut junaan paikan työskentelyhytistä, joka osoittautui ihan vitsiksi. Mikä se sellainen työskentelyhytti on, jossa ei ole pöytätilaa kuin ikkunapaikkalaiselle ja sillekin pöytä on niin kaukana, että täytyy penkin reunalla kököttää. Oli ergonomia kaukana tästä Vr:n hienosta työskentelyhytistä! Meinasin ensin jättää blogin kokonaan päivittämättä, mutta viimeisen tunnin aikana sisuunnuin ja väkersin postauksen hartiat korvissa ja läppäri polvilla hatarasti keikkuen. Matkan aikana sain myös tehtyä aika paljon ekoja kirjoneule lapasia eteenpäin! Vaikutti alkuun, että niistä tulee susirumat, mutta nyt ne alkaakin näyttää ihan kivoilta 🙂

Tämä aamu alkoikin vähän erilaisissa merkeissä. Tytöllä oli aamulla lämpöä, joten jäin hänen kanssaan kotiin. Toivotaan, että paranee pian!

Mites teidän viikonloppu sujui?

Edellinen postaus: Viikon 1 ruokapäiväkirja – Innolla ruokavalio puhtaaksi

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.