Hae
Palasia Arjestani

Pitkää sarjaa takajaloille


Olipas omaperäinen otsikko taas vaihteeks. No, väliäkö sillä. Oli taas tarkotus tänä aamuna käydä aamulenkillä, mut enpäs käynytkään. Sen sijaan nukuin 12h yöunet, että sillai. Ehkä sitä kohta alkaa olla jo palautunut viikonlopusta. Paitsi et seuraavat kaks yötä ollaan taas työhommissa, joten se siitä palautumisesta. Ja sit koittaakin viikonloppu ja Turun reissu ja siellä ei kyllä palautumisesta ole tietoakaan 😀 On meinaan tekemistä tiedossa vuorokauden jokaiselle minuutille. Luoja siitä reissusta saattaa tulla taas aika rankka..

Joo, tänään vuorossa takareidet, pohkeet ja vatta. Takajaloille toistomäärät 15-20 ja palautukset max 1,5 min ja supersarjoilla mentiin taas vaihteeks. Meinas iskee kuolo, kun sykkeet oli koko ajan niin korkeella. Aika tiukkaa teki välillä jo noi palautukset. Vielä oli kauhee huohotus päällä kun lähdin uutta sarjaa tekemään..

1a. Takareidet maaten
22, 16*30kg
16*25kg
17*20kg

1b. Prässi
19, 16*220kg
16*210kg
17*200kg

2a. Haarakyykky smith
19, 16*80kg
19*75kg

2b. Suorinjaloin mave kp
18, 15*23,5kg
16*21kg

3. Pohkeet smith
8, 6*110kg
7*105kg

4. Pohkeet istuen
12, 10*7,5kg
12*5kg
Ja jalka kerrallaan taas mentiin.

5. Vatsat taljassa köydellä
14, 10*150 lbs
12, 10*140 lbs
14, 12*130 lbs

6. Vatsat aaltotuolissa
14*BW tämä sarja jalat ysikympin kulmassa
15, 13*BW ja tää ihan normaalisti

Ja sit olikin jo kauhee kiire kaupungilla tukkavärin ostoon ja kotio syömään. Piti ihan värjätä toi oma blondius piiloon, että ilkee viilettää sit viikonloppuna Turun yöelämässä 😉 Ei ois muuten taaskaan ihan hirveesti huvittanu vääntää pohkeita. Melkosta tervanjuontia on se touhu nykyään. Jotenkin sitä kuitenkin jaksaa rimpuilla ne joka kerta, samoin kuin vatsatkin.

Tänään on tullu syötyä aika perussettiä. Treenin jälkeen 50g tummaa makaronia, 150g jauhelihaa + 7% ruokakerma kastiketta, 100g hernemaissipaprikaa ja yksi pala 100% ruisleipää kera kalkkunaleikesiivun. Nyt just vetelen mun tän hetkistä suurinta herkkua eli kaurahiutaleita kuivana+omenaa+rahkaa+mehukeitto. Omnomnom. Jos siirtyis hetkeks vaakatasoon tohon sohvalle ja lähtis parin tunnin päästä töihin. Siinähän sitä onkin jo tälle päivälle..

3 kommenttia

  1. Sarianne kirjoitti:

    Yo!Katsohan meilisi 😉

  2. Mansikka Sport kirjoitti:

    Vitsi noi sun kädet…haluun kans lihaksikkaat ku ne o muuten aika ruipelot, ja ois kiva saada ihanat lihaksikkaat reidet. Tsemppiä sulle!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Sarianne: vastattu ;)Mansikka: hehe, kädet on varmaan mun heikoin lihasryhmä 😀 Kommentti lämmitti kyllä kovasti mieltä, koska omat kätöset tuntuvat niin kovin nirunaruilta.Tsemppiä sullekin kesäkiristelyihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *