Hae
Palasia Arjestani

Pikkujoulujen jälkeiset

Nyt on salin pikkujoulut juhlittu! Voitin puolen vuoden ilmaisen jäsenyyden salilla, et kyllä kelpaa 😀 Hauskaa oli ja koko ilta tuli tampattua tanssilattialla. Kahden aikaan hävitin viimesetkin kaverit ja huuhailin tunnin verran itekseni 😀 Oltiin kaverin kans ilmeisesti menty vähän ristiin. Illan aikana mulla alko jo kurkku vähän kipeytymään ja loppuillasta lähti sit ääni melkein kokonaan. Eilen aamulla olo oli tosi huono, ei tosin johtunut alkomahoolista, vaan tulin ihan aikuisten oikeesti kipeeks. Olo on tosi tukkoinen, lämpöä pukkaa, kurkkuun koskee eikä ääntä tule kuin pihisemällä. Pystyssä en ole juuri kyennyt oleman vaan aika menee mukavasti vaaka-asennossa ja lähinnä nukkuessa. Isännällä alko tää sama pöpö viime viikon alussa ja nyt sit minä.. Tulikin sit vähän pidempi treenitauko, koska tuskin kykenen vielä muutamaan päivään salille. Pöh.

Posti-setä toi mulle viime viikolla testattavaksi Biokian marjajauheita. Nyt jos koskaan niille on ainakin tarvetta, kun kiinteää ruokaa on vaikeaa niellä. Eipä kyllä ole muutenkaan minkäänlaista ruokahalua. Sekoitan noita jauheita nesteeseen ja pistän kurkusta alas kera vitskujen 🙂 Helpottaa flunssaisen elämää suunnattomasti.

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Mulla on kestäny nyt kaks viikkoa tuo kyseinen pöpö! Kyllä tympii!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Jep, kyllähän tää alkaa jo nyt tympäistä. Tulee aika pitkä treenitauko, mut minkäs teen. Työterveyshoitajakin totes tänään, että tää pöpö saattaa vaivata useita viikkoja… Yyyyh!

 3. Anonymous kirjoitti:

  jep mulla ei meinannu kurkkukipu helpottaa ollenkaan niin jouduin ottaa antibioottikuurin, en tiedä onko se auttanu vai paraniko muuten vaan ajan kanssa. nyt on 2,5 vkoa sairastumisesta ja olo alkaa olla ok, tänään aattelin uskaltaa salille.

 4. Anonymous kirjoitti:

  jep mulla ei meinannu kurkkukipu helpottaa ollenkaan niin jouduin ottaa antibioottikuurin, en tiedä onko se auttanu vai paraniko muuten vaan ajan kanssa. nyt on 2,5 vkoa sairastumisesta ja olo alkaa olla ok, tänään aattelin uskaltaa salille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.