Hae
Palasia Arjestani

*itun saunalahti.

Netti ei toimi, mä hajoon kohta!! Sähköpostin lukeminenkin kestää noin 5 minsaa/posti ja tännekin pääsyä odottelin puoli päivää. Tarttis varmaan tehrä jotain… Kuulemma nää 3G-nettiliittymät ei toimi täällä kivitalojen keskellä enkä yrityksistä huolimatta ole päässyt mihinkään yleiseen verkkoon. Pinna palaa kohta!

Kämppä on yhä vieläkin kuin ydinpommin jäljiltä ja tänään on viimenen lomapäivä. Huomenna paluu arkeen ja uuteen työpaikkaan. Vanhasta kokemuksesta tiedän, et uudessa paikassa tulee niin paljon kaikkea täysin bränäriä tietoa et oon seuraavat pari viikkoa kuoleman väsynyt aamusta iltaan. Siihen vielä jumpat päälle niin hyvä tuloo 😀

Voisinpa kertoilla tässä samalla (vielä kun netti toimii) parin viime päivän reenit. Tein eilen historiaa, ainakin omalla mittapuullani. Treenasin EB:llä olkapäät ja ojentajat ja sain ne jo ekassa sarjassa ihan törkypumppiin! Fabossa lupasin tappaa ne ja sen tein 😀 Aivan varmasti uudella salilla ja uusilla laitteilla on oma osansa tässä sensaatiomaisessa tapahtumassa. Ilolla otan nämä uudet ja toivottavasti pysyvät tuntemukset vastaan sillä olkapäät ja ojentajat on mulla ne hankalimmat reenattavat. Rest pause-viikko alkoi taas ja seuraavanlaista sain aikasiks.

1. Pystypunnerus smith istuen 11+6+5*30kg/ 12+6+5*25kg
2. Leveä pystysoutu taljassa 13+9+7*35kg/ 11+7+5*35kg
3. Sivuviparit kp 2*13-10*9kg/ 12*8kg
4a. Viparit ylös 3x
4b. Pohkeet istuen 3x
5. Pushdown köysi 2x rest pause-sarja
6. Kapee pena 10+6+4*40kg/ 11+6+5*35kg
7. Päänyliveto taljassa 3x

Tänään yritin laittaa edes vähän kämppää kuntoon ja hilasin ylimääräistä kamaa varastoon ja pakkauspahveja roskiin. Askel kerrallaan 🙂 Siivous ei tosiankaan ole mitään mun lempipuuhaa. Hyi olkoon.

Tänään surffasin bussilla ihan yksin salille. Ihan jopa pääsin perille 😀 Huomenna onkin vähän haastellisempi homma kun duunin jälkeen pitäis lähtee ihan ytimeen haahuilemaan. Kaipa mä selviän, oon selvinny tähänkin asti.

Salilla selkää ja hauista.

1. Takaolat taljassa 2x rest pause-sarja
2. Kulmasoutu smith 1x eipä tykännyt alaselkä ei..
3. T-kulmasoutu 1x RP-sarja
4. Alatalja 2x RP-sarja
5. Hammersoutu 2x RP-sarja
6. Hk kp vinopenkillä 2x RP-sarja 8-10kg
7. Hk scott mutkatangolla 2x RP-sarja *22kg
8. Tuplahauis ristitaljassa 3x

Alaselkä ei näköjään vieläkään ole täysin kunnossa. Kumma kyllä, et se kesti T-kulmasoudun suht hyvin mut ei tavan kulmasoutua. Omituista.. Hyvät jumpat oli, kuinkas muutenkaan. Salilta himaan kaupan kautta. Päätin hemmotella itseäni patongilla ja kanapiirakalla, jonka kohta väsään 🙂 Sitä saakin sit napostella iltapalaks!

Huomenna erittäin hyvin ansaittu lepopäivä. Loppuun pari vanhaa kuvaa Kuopijjosta: kyykkyhauis ja hammerkääntö kässäreillä.

Otin tänään yhdestä takaolkapäliikkeestä videonkin, mut kamera on alkanut jostain kumman syystä muuttamaan videot MOV-muotoon eikä mulla ole ohjelmaa millä ne saa auki. Ennen ne ei ollu tossa muodossa.. melko mielenkiintoista tämäkin. Olen tekniikan ihmelapsi jos ette ole jo huomanneet 😀

2 kommenttia

  1. Muffukka kirjoitti:

    Sieltä kamerasta varmaan löytyy asetuksista se mihin muotoon videot tallentuu, yleensä siellä on pari vaihtoehtoa. 😉

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Yritin eilen varmaan tunnin löytää ne asetukset, arvaa kuin kävi? 😀 Tarttee varmaan tonkia jostain laatikkokasasta käyttöohjeet…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.