Hae
Palasia Arjestani

Lauantaina rakastin itseäni (+arvonta)

Erikoinen viikonloppu takana. Mä olen melkoinen kotikissa ja perjantaina sain viettääkin kunnon kotikissapäivää, koska tyttö oli kuumeessa ja luonnollisesti myös pois päivähoidosta. Ajattelin puuhastelevani perjantaina vaikka ja mitä, mutta huonosti nukutun yön ja itkuisen tytön kanssa päiväni vietettyä en jaksanut illalla lähteä edes treenaamaan. Vai olinkohan sittenkin vain laiska.. Treenien osalta viime viikko oli melko köyhä, mutta ei mennä siihen nyt ollenkaan 😀

IMG_20141017_145024

Näissä merkeissä perjantaipäivä!

Näissä merkeissä perjantaipäivä!

Lauantaina suuntasin heti aamusta I Love me-messuille, jonne olin sopinut treffit mun ihana duunikaverin, Birgitan, kanssa.  Heti aulassa törmäsin Vaasan tyttöihin eli Ainoon ja Eveen ja pyörin messuilla heidän kanssan hetken ennen duunikaverin saapumista, Oli kiva tavata teidätkin mimmit vihdoin ja viimein 🙂 Aamulla oli kiva kierrellä pisteeltä toiselle, koska porukkaa ei vielä ollut kovin paljon. Kävin ensimmäisenä CocoVin pisteellä hakemassa bloggaajapussin ja ajattelin käyväni siellä vielä ostoksilla myöhemmin. Olis pitänyt tehdä ne ostokset heti, koska myöhemmin jonot oli niin kauheat etten todellakaan jaksanut jäädä jonottelemaan hyvistä tarjouksista huolimatta. CocoVin pussukasta löytyi vaikka mitä kivuuksia mct-öljystä raakapatukoihin ja Lidlin osastoltakin tarttui mukaan uusia Sportyfeel-tuotteita. Oletteko jo bonganneet nämä urheilutuotteet Lidlistä? Suklaan makuinen protskupatukka oli todella hyvää eikä siinä ollut sokeriakaan kuin gramma!

20141018_170448

20141018_170437

Lidlin Sportyfeel-tuotteita!

Lidlin Sportyfeel-tuotteita!

20141018_170744

20141018_170635

 

Päivän kohokohta oli ihanien blogikollegojeni tapaaminen sekä tietysti Sport&Wellness blog awards. Anna oli pitänyt liikuttavan puheen ennen awardseja, mutta mä missasin melken koko puheen etsiessäni paikkaa, jossa awardsit pidettiin… Gaalassa jaettiin palkinnot sekä yleisön suosikeille että tuomariston suosikeille. Sport-kategoriassa tuomaristo valitsi suosikikseen Fitness Fuhrerin ja yleisö taaas Fitfashioin suloisen Linda Manuellan. Wellness-kategoriassa tuomariston valinta voittajaksi oli Vilma P ja yleisön suosikki taas The Good Morning. Kaikki blogit itselleni hyvinkin tuttuja!.Mielelläni olisin nähnyt tuolla enemmänkin fitfashionin blogeja voittajina, mutta tällä kertaa näin 🙂

Ehdin kuulla Annan puheesta tyyliin kolme vimestä lausetta :(

Ehdin kuulla Annan puheesta tyyliin kolme vimestä lausetta 🙁

20141018_130913-1

Ehdin mä messuilla myös syömän Foodinin jumalaisen hyvää kinuskiraakakkua, osallistumaan leuanvetokisaan Esportin osastolla sekä bongaamaan Teuvo Lomanin. Oon miehelle sanonut monta kertaa, että jos voitan joskus lotosta niin palkkaan Teuvo Lomanin meille sisustamaan! Fanitan Teuvoa ihan kympillä 😉

Selätin-jumppa menossa! Siellä oli mm. Martina Aitolehti ja Heidi Sorsa jumppaamassa.

Selätin-jumppa menossa! Siellä oli mm. Martina Aitolehti ja Heidi Sorsa jumppaamassa.

Teuvo siellä mulle niin nätisti lauleli :)

Teuvo siellä mulle niin nätisti lauleli 🙂

IMG_20141018_190019

20141018_123049

20141018_104558

Training for Warriorsillakin kävin huutelemassa :D

Training for Warriorsillakin kävin huutelemassa 😀

Ennen kotiin lähtöä kävin vielä blogikollegoiden kanssa kahvilla ja tsekkaamassa ne CocoVin kaameat jonot. Sinne jäi mun kookosöljyt 🙁 Varastot on ihan loppu! Buhuu.. Mikähän siinäkin muuten on, että aina kaikki tarvikkeet loppuu yhtäaikaa? Nytkin pitäis raakakakkuja varten ostaa vaikka ja mitä. Varastot on aivan tyhjiin pumpattu. Siitä voinen syyttää pohjatonta vatsaani 😀

Anna, Monna, Linda Manuella, meitsi ja Sara. Ihania leidejä <3

Anna, Monna, Linda Manuella, meitsi ja Sara. Ihania leidejä <3

Vauvantuoksuakin pääsin taas haistelemaan :)

Vauvantuoksuakin pääsin taas haistelemaan 🙂

Joskus jotain muutakin kuin treenivaatetta päällä! Sainkin tytöiltä paljon kehuja naisellisemmaksi muuttuneesta tyylistäni :) Kiitti murut <3

Joskus jotain muutakin kuin treenivaatetta päällä! Sainkin tytöiltä paljon kehuja naisellisemmaksi muuttuneesta tyylistäni 🙂 Kiitti murut <3

MEssuilla kävin myös ihastelemassa Superyellown pipoja, josta tämäkin tytön Bambi-pipo on. Saatoin vähän lainata yks päivä :D

MEssuilla kävin myös ihastelemassa Superyellown pipoja, josta tämäkin tytön Bambi-pipo on. Saatoin vähän lainata yks päivä 😀 Tarttee itellekin tilata tuolta pipa tai kaksi talveksi!

Kotiin saavuin jo hyvissä ajoin ja erittäin nälkäisenä. Söin jotain jääkaapista löytyneitä tähteitä ja fiilistelin messuilta saatuja ja hankittuja juttuja. Tyttö oli aivan haltioissaan Muumi-teestä, jota hänelle löysin sieltä. Myös paketillinen Muumi-xylipastilleja täytyi tuoda tuliaisiksi 🙂

Muumi-tee on kofeiinitonta ja nimenomaan lapsille tarkoitettua :)

Muumi-tee on kofeiinitonta ja nimenomaan lapsille tarkoitettua 🙂

Makuina:

Makuina: mansikkapirtelö, suklaakakku, sitruuna juustokakku ja banaani & vanilja. Pohjana rooibostee.

Vietettiinkin kotona ihan perus lauantai-ilta eli pizzaa ja Putousta! Tarvitseeko sitä ihminen muuta? Tuollaisen messuhulinan jälkeen on ihanaa vaan käydä saunassa, pötköttää sohvalla ja syödä pizzaa loistavaa viihdettä seuraten vai mitä olette mieltä? Ai niin, kyllä mä vähän herkuttelin raakamustikkapiirakallakin 😉

IMG_20141018_195902

Raakamustikkapiirakan ohje tulossa blogiin piakkoin :)

Raakamustikkapiirakan ohje tulossa blogiin piakkoin 🙂

Mullapa olis teille pieni arvonta taas ja tällä kertaa palkinto on mun mielestä aika hyvä ja hyödyllinen monelle, nimittäin Skholen tarjoama ravintovalmennuskurssi! Kurssi koostuu 13 jaksosta ja se on tarkoitettu kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kurssi on toteutettu videoina, joiden sisällön voi lukea myös teksteinä ja kuunnella äänitteinä. Opiskelu onnistuu siis missä ja milloin vain! Kurssin vetäjänä toimii personal trainer ja ravintovalmentaja Jussi-Pekka Kurtti.

Jos kurssi kiinnostaa niin arvontaan voi osallistua tähän postaukseen kommentoimalla. Mielelläni otan ruusuja ja risuja sekä kehitysideoita vastaan blogia koskien. Toisaalta voit vain kertoa viikonlopun tai syksyn kuulumisiasi 🙂 Arvonta alkaa nyt ja päättyy huomenna tiistaina 21.10 klo 18! Yksi teistä onnellisista pääsee mukaan ravintovalmennuskurssille jee 🙂

64 kommenttia

 1. Aada kirjoitti:

  Käytiin lauantaina Lidlissä ja koska joku oli jo ehtinyt Instagramissa kehua noita patukoita niin pitihän niitä heti kokeilla. Itse taisin maistaa tuplasuklaata ja mies söi eilen karamellin makuista ja kehui sitä jopa tuota suklaata paremmaksi. Oli kyllä todella positiivinen yllätys! Monia patukoita on tullut maisteltua eikä niistä mikään ole ollut niin sanotusti juhlaa makuhermoille, paitsi nämä. Ehdottomasti pitää maistella myös loput maut.

  Some on ollut viikonloppuna ihan täynnä noita messuja ja vähän harmittaa että itse ei pääse paikanpäälle, matkaa on yli 500 kilomertiä niin eipä tule asiasta tehden lähdettyä messuilemaan pääkaupunkiin vaikka olisi minkälaiset messut menossa..

  Tykkään sun blogista todella paljon jo tällaisenaan, eli en osaa oikein sanoa muuta palautetta kuin että jatka samaan malliin.

  Ps. Katsoin myös lauantaina Putousta ja olin tosi pettynyt! Ei ollut oikein mitään sellaista juttua mikä olisi iskenyt meikäläisen nauruhermoon.. Sketsihahmotkin jätti kylmäksi, en lämmennyt edes Kissille vaikka sitä on niin paljon hehkutettu..

  Pps. Tottahan tuollainen kurssi kiinnostaa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Tuplasuklaata maistoin minäkin ja se oli todella hyvää! Mansikkaversio odottaa vielä pöydällä, mutta enköhän saa viikonloppuna viimeistään sen tuhottua 😀 Mahtavaa, että Lidliin tulee noin hyvänmakuisia ja inhimillisen hintaisia protskupatukoita!

   Putous on jättänyt tänä vuonna huomattavasti kylmemmäksi kuin viime vuonna, mutta toka jakso oli kyllä parempi kuin ensimmäinen. Ehkä tämä vielä iloksi tästä muuttuu 😉

 2. jake kirjoitti:

  sattumalta selasin käsipaino reenejä ni jotenki päädyin lukee ton sun uuden blogin ja ajattelin vaa kirjottaa et oot kaunis ja vaikutat mukavalta ja tollasta positiivista asennetta kaivataa lisää tääl kylmäs pohjolas 🙂 kaikkee hyvää sulle elämäs 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos Jake! Positiivista asennetta täällä tosiaan kaivataan, varsinkin kun tulee talvi ja ne kuuluista tulipalopakkaset… Kiva kun kommentoit!

 3. Hanna kirjoitti:

  Tommonen verkkokurssi olis muuten ihan mahtava kun ei itse asu pääkaupunkiseudulla! Tykkään kovasti lueskella etenkin treeni postauksiasi. Niissä myös videot on olleet kivoja!

  • Jonna kirjoitti:

   Treenipostauksia tulee varmasti jatkossakin entiseen tahtiin ja videoitakin yritän kuvailla ahkerasti. Tänään onkin tiedossa Anni Vuohijoen olympianostojen seminaari ja siellä varmasti napsitaan paljon kuvia ja videoita 🙂

 4. elisa kirjoitti:

  Terveiset syksyisestä Oulusta!! 🙂 harmittaa älyttömästi, kun ei nuille messuille pääse koskaan osallistumaan välimatkan takia… parin viikon päästä kuitenkin lomalento lämpimään, joten ei aihetta valittaa. 😉

  huippu blogi sulla, päivitystahti ihan paras!! Hyvää loppusyksyä ja talvea. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Lämpöiseen pääset, ihanaa! Minne päin olet lähdössä? Mulla on kauhea matkakuumeeeeh…. 😀

 5. Henna kirjoitti:

  Toi mustikkapiirakka näyttää niin hyvälle! Ja varmasti maistuukin… ohjetta odotellessa… 🙂

 6. jensu kirjoitti:

  No tollanen ravintovalmennus sopis kyllä minulle kuin nenä päähän. Suhtautuminen ruokaan on ollut melko hataralla pohjalla vuosia. Urheilun kautta saan intoa ja motivaatiota pyrkiä terveelliseen ruokailuun, mutta omat vinksahtaneet ajaukset puskevat aika ajoin pinnalle.

  Sinun blogi on todella viihdyttävä. Ihania reseptejä, ja rentoa elämänasennetta! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Kurssi olis sopinut sulle kuin nenä päähän, mut valitettavasti arpaonni ei suosinut tällä kertaa 🙁 Oletko harkinnut personal trainerin tai ravitsemusvalmentajan palkkaamista? Olis varmasti iso apu! 🙂

 7. pia Karhunen kirjoitti:

  mulle kävis hyvin tuo ravintokurssi jatkeeksi tälle 5:2 pätkäpaastolle 🙂

 8. armi kirjoitti:

  sun blogi muuttuu päivä päivältä vaan paremmaksi, ihan oikeesti 🙂 nää tälläset arkityyppiset postaukset on ihan parasta!

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla! On vielä monia juttuja joita haluan kehittää ja kehittyä itsekin mutta ihanaa kuulla että parempaan suuntaan mennään koko ajan 🙂

 9. Soile kirjoitti:

  Mielenkiintoinen ravintovalmennus, en ole Skholesta kuullutkaan.

  Tykkään kovasti sun blogista, se on elämänmakuinen. Sun reseptit on myös hyviä =)

  • Jonna kirjoitti:

   Ravintovalmennus vaikuttaa todella hyvältä ja mielenkiintoiselta. Kävin tänään jo lueskelamassa ensimmäisiä juttuja ja täytyy sanoa, että sopii mulle kuin nenä päähän 🙂 KAnnattaa käydä tutustumassa Skholen sivuilla!

   Reseptiä pukkaa tasaiseen tahtiin 🙂

 10. Maare kirjoitti:

  Mun mielestä kans nää arkipostaukset on niin kivoja. Sun tekemisestä huokuu hyvä meininki ja saa itekin tsemppiä liikunnan parissa. 🙂 Tykkään kans resepteistä, joita oon sun blogista bongannut!

  • Jonna kirjoitti:

   Oma arki vaan tuntuu todella tylsältä niin ihan joka päivältä ei viitsi niitäkään tehdä 😀 Mutta viikonloppuna voisin taas yhden tehdä kun on tulossa vähän erilainen päivä!

 11. Hanna kirjoitti:

  Hei just mulle sopis tuo verkkovalmennus ja itseasiassa kerran tätä kävin jo vähän kurkkiinkin! Laiska oon kommentoimaan, mutta seuraan sua kyllä aktiivisesti ja kokeilen aina sillon tällön myös näitä sun reseptejä. Lauantaina tehtiin texmex kanakeittoa ja kun chili pidettiin vähäisenä niin hyvin maistu myös 3-vuotiaalle 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä taas menin laittamaan keittoon chiliä eikä kelvannut meidän mimmille 😀 Kiva jos resepteistä on iloa! Jos olis enemmän aikaa niin voisin laittaa vaikka joka päivä jonkin uuden reseptin 🙂

 12. ninnikki kirjoitti:

  Kun kuulumisia ei juuri ole, annan ruusuja! Tykkään todella lukea blogisi reseptisatoa, varsinkin noita terveellisempiä ohjeita. Tykkään kyllä lukea blogiasi ihan noin niinkun muutenkin, koska et ota elämää aina niin vakavasti 🙂 olet ihanan tavallinen(jos on edes olemassa tavallista), ja siksi hyvin virkistävä bloggaaja! Et esitä blogisi takia enempää, kuin mitä olet. Kiitos siitä.

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos, aivan mahtavaa palautetta! Reseptejä luvassa jatkossakin ja blogi pysyy kyllä ihan tavallisena jatkossakin 🙂 Mihinkäs minä tästä muuttuisin 😉

 13. Merja kirjoitti:

  Hei

  Sinulla on tosi ihana tapa kirjoittaa ja normaalit arkiset postaukset.
  Ja reseptit on tosi hyviä. Juuri äsken tuli uunista banaani-suklaabrownie; sopivasti iltapalaksi. Oli hyvää!!

  • Jonna kirjoitti:

   Arkipostauksia tulossa jatkossakin, itseasiassa yksi suunnitteilla viikonlopuksi 🙂 Banaani-suklaabrownie olikin hyvää omsnoms..

 14. Katri kirjoitti:

  Ei siun blogista voi oikeen risuja antaa, ruusuja vaan 🙂 mukavan arkinen ja ”tavallinen” blogi kiinnostavine juttuineen ja resepteineen, kirjoitat hyvin monipuolisesti vähän kaikesta 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   HAha, mä en osaa keskittyä vaan yhteen asiaan 😀 Ei vaan, elämässähän on paljon asioita mistä on hauska kirjoittaa ja niin blogikin pysyy virkistävänä kun ei ole päivästä toiseen pelkästään treenijuttuja.

 15. venla kirjoitti:

  Moi! 🙂 Sun blogi on huippu! Vaikka ite oon aikalailla eri elämäntilanteessa (18v opiskelija) niin silti sun blogia oon nyt varmaa vuoden päivät lueskellut 🙂 Etenkin ruoka- ja välipalapostaukset on lemppareita ja niistä saa aina hyviä idiksiä eli kiitos niistä 🙂 Ja muutenkin täällä on rento ja positiivinen fiilis!

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla, että nuoremmatkin lueskelee mun juttuja! Ruokapostauksia tulossa jatkossakin, mihinkäs tällainen nautiskelija ilman niitä pärjäisi 🙂

 16. Anu kirjoitti:

  Moi!
  Olin vkl:n Helsingissä ja melkein jaksoin messuilemaan itekki.. Oli niiiiiin paljon ohjelmaa, etten sitte jaksanu /saanu mahtuun aikatauluihin. Kivaahan tuolla on näkyny olevan ja oot päässy leukoja vetämään :)))

  Blogi on kiva ja piristävä! Kiitos siitä sinulle!

  Terkuin, Anu / Pieni on kaunista

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, duunikaveri yllytti leuanvetokisaan mutta ainakaan vielä ei ole tullut ilmoitusta että olisin voittanut 10 hengen pikkujouluja… Olisin kyllä huolinut!

 17. -Suvi_ kirjoitti:

  Moikka. Pitkään oon lukenut blogiasi ja nyt sit pakko kommentoida, kun olis niin hyvä arvontapalkinto 🙂
  Joo munkin mielestä sun blogi mennyt parempaan suuntaa.Tykkään myös noista arkipostauksista ja resepteistä.Sulla on hyvän terve suhtautuminen ruokaan ja treeniin. Jatka samaan malliin.Hyvää jatkoa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos! Pyrin pitämään blogin linjaukset samanlaisena jatkossakin 🙂 Jotain pieniä asioita on mitä haluan parantaa, mutta kaikki aikanaan. Kiva kun kommentoit!

 18. Pinch kirjoitti:

  Kuten monessa aiemmassakin kommentissa on ilmi tullut, ne ”tavalliset” ja arkiset jutut on blogissasi parasta! 🙂 Pidän myös siitä, että näytät suhtautuvan terveelliseen elämäntapaan sopivan rennosti. Itselleni ravintovalmennus kuulostaisi juuri sopivalta, vaikeimmat ajat syömisen kanssa ovat onneksi jo takanapäin, mutta uskoisin saavani kurssista vahvistusta terveelliselle ja riittävälle ravinnolle. Ihanaa syksyn jatkoa! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Samanlaisia juttuja tulossa jatkossakin! Itsekin tykkään lukea blogeja, joissa kerrotaan ihan tavallisesta arjestä. Mä en kaipaa mitään bilejuttuja vaan on kiva kurkkia itse kenenkin arkeen 🙂

   Mukavaa syksyä ja talven (joulun!) odotusta sinullekin 🙂

 19. Hanna H. kirjoitti:

  Olisin niin halunnut tonne messuille, mutta just sattui samalle viikonlopulle reissu Keski-Suomeen. Eipä silti, kivaa sielläkin oli 🙂
  Maistoin Lidlin puddingia, valkosuklaa-mansikka, ja oli jopa ihan syötävää. Kenties voisi testailla noita muitakin juttuja.

  Tosi nätti asu sulla tossa vikassa kuvassa, ihana toi harmaa villatakki ja kivan väriset farkut, sopii tosi hyvin!

  • Jonna kirjoitti:

   No ens vuonna sitten! EIköhän noita messuja vielä järjestetä jatkossakin 🙂

   Mä en ole Lidlin puddingia vielä maistanut, mutta täytyypä laittaa korvan taakse. Fastin pannukakutkin on vielä kokeilematta. Ovat kuulemma hyviä 🙂

   Hih, villatakki on kirpparilta ja housut Hennesin unohtunut palautus, mutta hyvä kun unohdin. Ovat itseasiassa todella hyvät jalassa 🙂

 20. Emmi kirjoitti:

  Noi on kyllä kivat messut. Viime vuonna lähdin hääpuvun kanssa ulos sieltä. 😀
  Jäi nyt messut välistä tänä vuonna, kun tuli vähän yllättäviä käänteitä elämään… Pitää sit taas ensi vuonna mennä ihmettelemään.

  Kurssi kuulostaa mielenkiintoiselta eli osallistun arvontaan. 🙂

 21. A kirjoitti:

  blogiasi on aina mielenkiintoista lukea!etenkin kaikki herkulliset ruokakuvat ovat saaneet meikäläisenkin panostamaan omiin ruokahetkiin, kiitos ja lisää saa tulla. Onko muuten nuo Lidlin patukat gluteenittomia?

  • Jonna kirjoitti:

   Yhdestä patukasta katsoin että sisältää gluteiinia, mutta valikoimassa on kuulemma gluteenittomiakin! Ruokajutuilta et voi tässä blogissa välttyä 😀

 22. skribentti kirjoitti:

  Mielenkiinnosta osallistun arvontaan 🙂

  Ruusuja: blogisi lämminhenkisyys, aitous, monipuolisuus, välittömyys ja elämäntilanteemme samankaltaisuus 🙂 Lukiessa tulee semmoinen fiilis, että tekisi mieli kutsua sut kylään 🙂

  Risuja: liian usein niiiin herkullisen näköisiä reseptejä, että ihan mälsä fiilis tulee, kun en pysty tällä mun ruokavaliolla niitä toteuttamaan 😀 Että Jonna voisitko pliis keskittyä vain resepteihin, jotka ovat maidottomia, munattomia, pähkinättömiä, suklaattomia jne. :-DD (varmaan voit ;-))

  • Jonna kirjoitti:

   Höh, miksi et sitten kutsu? 😀 Haha, voinhan mä yrittää laittaa noi kriteerit omaavia resptejä pelkästään 😀 😀 Allergiaako sulla pukkaa?

   • skribentti kirjoitti:

    Nonni, tervetuloa siis kylään, jos Riihimäen suuntaan eksyt 🙂 Toki saa eksyä ihan meidänkin takia vain! 🙂 Kyllä meillä juttua riittäis!
    Mä olen tämä härö imetysdieettiläinen, jos muistat, kun muutaman kerran olen kommentoinut sinullekin 🙂 Eli imetän superallergista poikaa, minkä vuoksi myös mun pitää olla rajoitetulla ruokavaliolla.

    • Jonna kirjoitti:

     Juu, kyllähän mä muistan 🙂 toivottavasti noi olis vaan vauvaiän allergioita niin helpottaisi teilläkin elämä jossain vaiheessa!

 23. Lotta kirjoitti:

  Lidlin tuotteita on kyllä testattava. Ostan treenivaatteeniki sieltä. 😀

  Tuollainen etäkurssi ravintotietoudesta olis tosi mielenkiintonen. Täällä Savossa harvemmin pääsee osallistumaan mihinkään livenä. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Lidlissä on ihan huippuja vaatteita ja kaikkea muutakin erittäin käyttökelpoista tavaraa, kuten Silvercrestin teholeikkuri/silppuri jolla teen kaikki mun raakakakut 🙂 Jossain lehdessä tuli esiin hauska termi Lidlisti ja se mä kyllä olen!

 24. Noora kirjoitti:

  Oon vasta viime viikkoina alkanut sun blogia lukea (Instagramissa kyllä pitempään jo seurannut) ja täytyy kyllä sanoo että oon tykästynyt tosi paljon! Sulla on kiva ja sellainen rempseä tyyli kirjottaa (nauroin ääneen sille ”Päivä mun matkassa” -postaukselle) ja muutenkin tosi hyvä fiilis tässä blogissa, ja vaikuttaa että ylipäätään elämässä. 🙂 Välittyy sellainen aito elämä ja asenne, johon on helppo samaistua. Ja nuo raakaherkut ja muutenkin tervellisemmät herkkuohjeet on ihania, balilainen suklaakakku suunnitteilla ensi viikonlopuksi 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla, että tykkäät ja etenkin että arkipostauksista jengi tykkää näin paljon! Itsekin tykkään niitä tehdä eli jatkoa seuraa 🙂 Oih, sulla onkin sit herkkuhetket tiedossa!

 25. Jasmiina kirjoitti:

  Syksystä ollaan nautittu kynttilöiden valossa, villasukat jalassa. Jospa ne ensilumet tulisi maahan ja pääsis fiilistelemään tulevaa joulua 🙂 ps. Ravintovalmennuksesta olisi hyötyä! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Toivottavasti Jouluna on lunta! Muuten en niin välitä, mutta kyllä jouluna täytyy olla lunta 🙂 Tänä talvena tyttö tosin tahtoo jo varmasti pulkkamäkeen niin vois sitä valkoista tupruttaa sit kerralla vähän enemmän!

 26. Tea kirjoitti:

  Mä tykkään sun resepteistä ja ihan arkisista jutuista! 🙂 Syksyyn kuuluu paljon liikuntaa ja erilaisia projekteja 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   MInkäslaisia projekteja sulla on kehitteillä? Heti heräs kiinnostus 😀

 27. Taru kirjoitti:

  Kiva blogi sulla! Luen pääsääntöisesti jokaisen postauksen, vaikken usein kommentoikaan! Ihanan tavallisia juttuja tavallisen treenaavan äidin arjesta ja treeneistä. Kotiakaan ei ole siivottu tuntikausia kuvia varten, joten annan vain ruusuja siitä, että uskallat olla rehellisesti oma itsesi =)

  Tähän arvontaan on ihan pakko osallistua, joten arvontaonnea mulle 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, siks mä en koskaan mitään sisustuskuvia otakaan kun meillä on aina niin sotkuista 😀 Tuntuu, että kun siivoan niin menee tunti ja paikat on hujan hajan.. Kyllähän nyt kotona täytyy elämisen jäljet näkyä!

   Kiva, että nyt kommentoit 🙂

 28. Nella kirjoitti:

  Tosi hyvään saumaan tulisi tuo ravintovalmennus minulle! Juuri nyt käyn läpi 15 päivän detoxia ja aika hyvin jo hahmotan, mitkä ruoka-aineet minulle sopivat, mutta haasteita päivittäisessä ruokailussa on edelleenkin…

 29. Sanna kirjoitti:

  Mahtava arvonta! Ravintokurssi tulis tarpeeseen. 🙂

  Siun blogis on yksi suosikeistani ja aina välillä tulee kommenttejakin heiteltyä.

  • Jonna kirjoitti:

   Toivottavasti saadaan arvottavaksi uudelleen joku saman kaltainen 🙂

   Jee, kiitos kivasta palautteesta ja ihanaa syksyä sinulle!

 30. Angela kirjoitti:

  Blogisi on yksi lemppareistani. Toivottavasti olet nyt löytänyt ”rauhan elämääsi”, eli et enää sairastele niin paljon ja olet löytänyt hyvän ruokavalion. Mukavaa syksyn jatkoa!

  • Jonna kirjoitti:

   Sairatelut on nyt vähentyneet todella paljon! En edes muista millon olisin flunssassa ollut, mutta enterorokon sairastin pari kuukautta sitten. Ihanaa olla terveenä 🙂

   Ihanaa syksyn jatkoa ja talven odotusta sinullekin 🙂

 31. Johanna kirjoitti:

  Pakko kehua sun blogia, aina piristäviä kirjoituksia ja kivoja reseptejä. Kun itsekin harrastaa crossfitia on mukava seurata muidenkin kehitystä! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Eeehhehee, välillä tuntuu kyllä ette tuu mitään kehitystä 😀 Pikku hiljaa ehkä kuitenkin! Missäs päin sä treenaat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *