Hae
Palasia Arjestani

Höpsis pöpsis

eli ei siis mitään kummempaa asiaa taas 😀 Mulla harvemmin mitään kunnollista asiaa onkaan..

Ööh, siis tän flunssan kans menee härmö! Siis hermo. Viikonlopun olin jo ihan ok, mut eilen illalla tää helvetti alko taas. Nenä on aivan umpitukossa, aivastuttaa, yskittää ja ääni on niinku murrosikäisellä pojalla. Nice. Onneks ei ollu tänään koulua niin oon saanu ottaa vähän lepiä. Nukuin taas vaihteeks reilut 10h..

Oon mä sen verran tänään käyny ulkona, et menin bussilla keskustaan ja pyörähdin kirpparilla ja Anttilassa. Kirpparilta tarttu mukaan aivan törkee kasa kaikkee kivaa! Parit laukut, yks takki, paitoja ym.. Ehkä paras löytö oli semmonen pinkki uuden veroinen Adidaksen huppari. Ihkuu! En oo ihan äskettäin sieltä tommosta kasaa kantanu mukanani kotiin. Mut rahaa ei menny ku 20 egee eli ei paha. En mä koskaan ota ton enempää rahaa mukaan.

Illalla olis vielä jalkareeni vuorossa. Vähän jänskättää a) tän olon takia ja b) ton polven takia.. Katellaan mitä siitä tulee.

Mä meen nyt tunkemaan kuumemittarin sinne mihin ei päivä paista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *