Hae
Palasia Arjestani

Kiristelyä luvassa.

Flunssalainen täällä moi! Nyt alkaa olo tuntua kuta kuinkin normaalilta. Maanantaina siis sairastuin ja nyt tuntuu, että ehkä tää tästä vielä iloksi muuttuu. Toivottavasti flunssat ja kaikki muutkin pöpöt olis nyt sairastettu vähäksi aikaa. Mielellään vaikka loppuelämäksi!

Keskiviikkona lääkärille lähdössä.

Keskiviikkona lääkärille lähdössä.


Posti toi sairastavalle ajanvietettä. On muuten jokaisen crossfittaajan must-hankinta ;)

Posti toi sairastavalle ajanvietettä. On muuten jokaisen crossfittaajan must-hankinta 😉


Tämmönen pöllö mulla on ollut täällä seurana...

Tämmönen pöllö mulla on ollut täällä seurana…

Treenaamaan en ole päässyt koko viikolla. Treenaamattomuus vaikuttaa mun psyykeen todella vahvasti ja olen ollut aika maani myynyt viime päivinä. Ruokavalio on ollut ihan retuperällä suurimman osan aikaa. Välillä en oo saanut mitään kurkusta alas ja välillä oon maannut äksänä sängyssä keksipaketin kanssa 😀 En tiedä johtuuko flunssasta ja treenaamattomuudesta vai mistä, mut huomasin alavatsaröllön vallanneen alaa salakavalasti… Viime aikoina oon herkutellutkin aivan luvattoman paljon niin ei ehkä ihmekään, että koivet alkaa keräämään sellua ja maha makkan puolikkaita.

IMG_20131016_113443

 

PicsArt_1382187099099

Viime päivinä olen pyöritellyt päässäni ajatusta pienestä kiristelystä! Tarkempaa suunnitelmaa en ole tehnyt, mut ens viikolla ainakin vähennän vehnää ruokavaliosta ja saatan jopa ruokapuntarinkin kaivella käyttöön! Ruokavalioon tuskin tulee mitään kovin dramaattisia muutoksia sinällään, kunhan vaan herkut saadaan vähentymään viikonlopuiltakin. Katsotaan sit miten kroppa reagoi. Voihan se olla, että kaikki on vaan mun kuvitelmaa ja ”ylimääräiset” tosiaan johtuu tästä flunssasta. Hyvällä tuurilla kroppa alkaa näyttää omalta jo viikon nomiruokailuiden ja treenailuiden jälkeen. Saapi nähdä 🙂

Tästä tomaattilautasesta se ajatus sit lähti..

Tästä tomaattilautasesta se ajatus sit lähti..


Eilen lautasellinen jämäsafkoja.

Eilen lautasellinen jämäsafkoja.


Puurot keittelin eilen Myllärin Luomu ohrahiutaleista.

Puurot keittelin eilen Myllärin Luomu ohrahiutaleista. Puuron jämät tungin sämpylöihin!


Smoothie aineksia.

Smoothie aineksia.

IMG_20131015_083904

 

Miten te saatte ajan kulumaan sairastaessa? Mä kun en kauan jaksa vain maata sohvalla ja tuijottaa telkkaa ja usein ei juuri muuhun kykenisi. Lehtiä, kirjoja ja blogeja oon viime päivien aikana lueskellut paljon ja löytänyt aika monta uutta seurattavaa. Crossfitin ystäville täytyy mainita blogi nimeltä Puolet Jennin elämästä.  Oon seurannut kyseistä blogia jo jonkin aikaa ja suosittelen teillekin vilkaisemaan. Oulun puolella treenaa kova mimmi 😉 Terveellisten ruokien ystäville löysin myös todella hyvän blogin nimeltä The good morning. Oletteko jo lukeneet jompaa kumpaa näistä? Mitä tykkäätte? Ison läjän hyviä leivonta ja sisustusblogeja löysin Glorian blog awards- sivujen kautta. Ne löydät täältä. Onko teille suositella jotain muita hyviä blogeja?

Ihana Anna piristää aina <3

Ihana Anna piristää aina <3


Mies toi mulle kasan viihdykettä :)

Mies toi mulle kasan viihdykettä 🙂

Kiva pikku pommi tuli pari päivää sitten kun tajuttiin ilmoitustaululla lappu ilmahormien putsauksesta. Kaikki hormien edustat täytyy siivota puhtaaksi ylimääräisestä kamasta ja tietysti yksi niistä hemmetin hormeista on tuolla meidän täpötäydessä vaatehuoneessa. Oikeesti, sieltä ei saanut otettua vaatteita kuin ovelta kurkottamalla, niin täynnä se oli kamaa! Mä oon nyt sit flunssaisena siivonnut sitä vähän kerrassaan. Löysin sieltä jumalattoman määrän treenivaatteita ja muuta kamaa, jotka lähtee myyntiin. Löysin myös yhden laatikollisen vanhoja treenivaatteita, joita oon etsinyt viimeiset 1,5 vuotta. Siellä se loota tönötti ylimmällä hyllyllä sen kun otti vaan. Oon kääntänyt varaston ja vaatehuoneen moneen kertaan etsiessäni sitä laatikkoa. Kunnon puusilmä 😀

Tämmöttiis pino sieltä laatikosta löyty treenivaatteita!

Tämmöttiis pino sieltä laatikosta löyty treenivaatteita!


Body actionin hame ja velour-hupparikin sieltä löyty. Ja kasa muita vaatteita!

Body actionin hame ja velour-hupparikin sieltä löyty. Ja kasa muita vaatteita!


Oon myös harrastanut dymottelua eli lätkinyt noita tarroja suunnilleen joka paikkaan :D

Oon myös harrastanut dymottelua eli lätkinyt noita tarroja suunnilleen joka paikkaan 😀 Mahtava vehje! Clas Ohlssonilta sen itselleni tilasin.

Eilen ja tänään uskaltauduin jo vähän ulkoilemaan tytön kanssa ja pistin taas uunin kuumaksi. Leivoin vaihteeksi sämpylöitä, mutta eri ohjeella kuin viimeksi. Pakko oli testata myös browniekakun ohjetta ja ei siitä ainakaan pahaa tullut 😉 Ohjeita tulossa siis pikapuoliin!

IMG_20131018_174010

IMG_20131018_195924

Tänään käytiin Jumbossa kaupoilla ostamassa tytölle huomiseksi uusi mekko, kun mennään miehen enon luokse tupareihin. Ovat tehneet talossaan remonttia ja sitä mennään sit ihastelemaan suuremmalla porukalla. Shoppailun jälkeen mentiin syömään Parillaan. Sitä on kovasti kehuttu niin ajateltiin siirtyä mukavuusalueen, eli Amarillon, ulkopuolelle ja kokeilla uuttaa raflaa. Parilla oli tosi kiva paikka ja henkilökunta mielettömän mukavaa, mut se ruoka… suuri pettymys. Mies tilasi tavallisen lihaburgerin ja se oli ihan ok, mut ei mitenkään erikoinen. Mä päätin repäistä ja tilasin BBQ-burgerin, jossa oli revittyä possua ja bbq-soossia. Siis voi helvetti sanon minä. Se possu oli ihan mautonta, ei niin minkäänlaista makua. Joskus söin samanlaista Amarillossa ja sillon eka ajatus oli ”hitto, miten hyvää!” ja nyt  ”miks tää ei maistu miltään!?”. Ero oli kuin yöllä ja päivällä. Paska maku jäi siis suuhun Parillasta 🙁 Harmi. Perunat mun annoksessa tosin oli aivan loistavat, samoin miehellä. Alkuruokakin oli todella hyvä, mut ehkä olis pitänyt syödä sit niitä kehuttuja pihvejä.

Alkuruoka oli ihanaa leipää ja levitettä :)

Alkuruoka oli ihanaa leipää ja levitettä 🙂


Mun annos.

Mun annos.


Mimmille lihapullat & muussi. Nam nam, sanoi hän :)

Mimmille lihapullat & muussi. Nam nam, sanoi hän 🙂

Mikähän siinä muuten on, että perisuomalaiseen tapaan ei taaskaan tullut annettua palautetta ruuasta? Aina sitä vaan mumisee, et ”ihan hyvää joo…” Aaargh! Jälkeenpäin käy sit harmittamaan. Palautteen avullahan ravintola vain kehittää itseään, mut jotenkin se vaan aina hävettää antaa negatiivista palautetta..

Josta tulikin mieleen, että mulle saatte aina antaa palautetta! Oli se sit negatiivista tai positiivista. Juttuideoita ja blogin kehittämisideoitakin otan mielelläni vastaan. Ihan mitä vaan tulee mieleen!

Muksaa lauantai-illan jatkoa teille kaikille 🙂

20131017_110015

 

16 kommenttia

 1. Mimmi kirjoitti:

  Mikä vatsaröllykkä?! Jos nuo kuvat susta on uusia, niin taidat keksiä.

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä ne tällä viikolla otettuja on 🙂 voi olla että flunssa kerryttää välillä nestettä mut kyllä se röllö sinne vaan aina ilmestyy… voi olla et heti haihtuu pois kun pääsen treenaamaan mut ei se pikku kiristely välillä herkkujen osalta pahaa tee 😉

 2. Jenni kirjoitti:

  Kiitti kehuista!:) tsemii sairastelun kanssa ja toivottavasti pääset pian taas treenaa!:)

  • Jonna kirjoitti:

   Hih, kovia sun tulokset on ja kisavideoissa tempaukset, rivet ja työnnöt näytti tosi helpoilta! Voi kun olis itelläkin noin helppoa mut eiköhän ne sitkeellä treenaamisella siitä ala sujua 😉

   • Jenni kirjoitti:

    Kiitos! 🙂 Yllättävän helpoilta noilla mun painoilla tempaukset ja työnnöt tuntui, mutta pitäis vaan saada kaikki napsahtaa kohilleen että saa sen ylössaadun painon vielä pysymään siellä! Siinä on mulle kehittämistä. Kyllä se painonnosto alkaa sullakin varmasti sujumaan kunhan vain jaksaa hinkata! Kyllä kova työ aina palkitaan! 🙂

 3. Ansku kirjoitti:

  Niin, aiahan meissä naisissa on jotain liikaa tai liian vähän. Tunnistan itseni noista röllykkä fiiliksistä:) Muuama päivä vähemmän hiilareita, niin elämä hymyilee taas…
  Muuten: SINUN ansiosta olen käynyt crossfit kurssin ja innostunut lajista 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olin jo pitkän aikaa kroppaani varsin tyytyväinen ja varmaan siks hölläsin herkkunyörejä vähän turhankin paljon. Kyllä tää taas tästä kun pääsee normaaliarkeen kiinni!

   Mahtavaa kuulla että olet aloittanut crossfitin! Monet luulee että sinne voi mennä vain huippukuntoiset mut tosi mahtavaa jos oon edes vähän pystynyt tuomaan esii mitä cf oikeesti on. Mun mielestä se sopii ihan kaikille ja on mielettömän hauskaa! 🙂

   Missä päin sä treenaat?

   • Ansku kirjoitti:

    Lahden Gentai on sali ja tunti nimeltään cross circuit. Ihanaa oppia ”vanhoilla päivillään” mm. tempausta ja työntöä, joiden LUULIN olevan helppoa kuin heinän teko…

    • Jonna kirjoitti:

     Joo, ne ei todellakaan ole mitään kovin helppoja vaikka siltä näyttävätkin. Ite nään jo painajaisia tempauksista kun en tunnu oppivan niitä millään…

 4. Irene kirjoitti:

  I know the feeling… Minä olen ollut myös tämän viikon flunssassa ja treenit on ollut pakko jättää väliin; tuntuu, etten ole mitään muuta tehnytkään kuin syönyt ja syönyt. Ja levinnyt. =D Jännä, miten vahvasti liikkumattomuus vaikuttaa; minulle tulee sellainen lusmuilu fiilis. Vaikka se olisikin oikeutettua kipeän olon takia. Minäkin olen muuten käynyt Parilllassa syömässä, ja minulla oli samanlaisia ajatuksia, ei ollut kovin kummoista ruokaa! Leipä oli tosi suolaista ja itse ruoka taas aika mautonta. Weird.

  Ja jos niitä hyviä blogeja kaipailet, niin mullahan on maailman paras! =D Vaatimattomuus kaunistaa ja silleen… Mutta minä olen vaan vaivainen kirjabloggaaja… =D

  Sinulla on kiva blogi. Olen taustaillut jo jonkin aikaa. =D

  • Jonna kirjoitti:

   Sairastelu käy mun nupille aika pahasti joka kerta. Ja onhan se ihan odotettavissa että kipeenä kertyy nestettä kun ei pysty liikkumaan ja juomapuolikin on vähän mitä on… Nyt onkin menossa kunnon vesitankkaus että saadaan nesteet kiertoon ja kroppa samalla kunnolla nesteytettyä!

   Aah, mä rakastan kirjoja! Tuun kurkkimaan 😉

 5. Emma kirjoitti:

  Hei kiitti tosta Jennin crossfit blogivinkistä!! Jos sulla on muita cf:n liittyviä blogeja takataskussa niin kerro ihmees! 🙂 hei sellasta kysyisin, en jaksa selaa taaksepäin, et mikä se kampaamo/kauneushoitola oli mistä sai alennusta, jos on sun blogin lukija? Onko alennus voimassa vielä? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ole hyvä vaan 🙂 Jennin blogi on tosi hyvä! En mä tiedä Jennin blogin lisäksi kuin pari miesten kirjoittamaa crossfit-blogia eli valonen.blogspot.fi sekä Don´s crossfit (löytynee kuuklettamalla). Niin ja Essi Koskisella on oma blogi myös, löytyy googlella! Cf-blogeja on todella vähän tai sit ei ole mun korviin vaan kantautunut 🙁

   Se hoitola on Sini&Iiris Keravalla ja tarjous koski Iiriksen eli kosmetologin palveluita. On voimassa tän kuun ajan 🙂 Facebook-sivut löytyvät Sini&Iiris nimellä!

 6. Riitu kirjoitti:

  Höpöhöpö vatsaröllöt muka..! Siinä ne nesteet lähtee taas kiertämään, kun pääsee treenin tynkään kiinni 🙂 Mut se on ärsyttävä tunne, kun itse tuntee, että on turvonnut jonku 10 kiloa…Minua harmittaa, kun meidän salilla oli uusi takakyykky 1rm päivä ja en päässyt tietenkään sinä päivänä enkä rästinäkään sitä tekemään :(( Mutta ehkä viel joku päivä saan sen tehdä 😀 Ja viikonloppuna tuol mein salilla oli Mikko Salo käymässä, vähänkö olin, että waauuuuuuuu !!

  • Jonna kirjoitti:

   No ehkä toi tosta alkaa sulaa kunhan pääsen jumpalle. Nyt tuntuu siltä, että tänään vois jo uskaltautua tangon alle 😉

   Meillä ei oo kertaakaan edes kokeiltu ykkösiä missään liikkeessä. Vielä. Ollaan sit pienemmällä porukalla aina openeissa kokeiltu voimiamme 😀 Itse asiassa mäkään en oo tehnyt aikoihin kuin maven ykkösen. Kunhan pääsen taas kuntoon niin vois kokeilla ainakin kyykyn, maven, leuat ja pystypunnerruksen. Ehkä se riven 50kg nousee jonain päivänä… TEmpausta en uskalla ees miettiä. Nään siitä jo painajaisia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.