Hae
Palasia Arjestani

Humputtelemassa

Meillä oli eilen illalla firman Uuden vuoden bileet keskustassa Scandic hotellissa Mannerheimintiellä. Paikalle oli saapunut noin 400 ja henkeä eli tupa oli aika täynnä. Ohjelmassa oli ruokaa, juomaa ja musiikkia. Mä matkustin paikan päälle bussilla ja odottelin muun jengin ovella matkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen bileisiin lähtöä mietin kuumeisesti miten laittaisin tukkani ja mitkä vaatteet sopis smart vasta pukukoodiin. Tilasin hennesin alesta itselleni siistin näköiset keinonahkahousut ja ajatuksena oli laittaa ne jalkaan, mut ne olikin ihan kauheat! Ihan kuin olis nahkaiset toppahousut ollu jalassa. Siis aivan järkyttävän näköiset! Tukan laitoin korkealle ponnarille, tein yhdestä osiosta ohuen letin ja kipaten sen ponnarin ympärille. Meikit oli samat mitkä aina ennenkin. Osaan tehdä vaan jonkun ihan perusmeikin,  ei kuulkaa tietoakaan mistään sumusilmistä tai taidokkaista häivytyksistä. Nakkisormi mikä nakkisormi. Mun meikit alkaa muutenkin kaikki olemaan sen verran vanhoja, että joutais uusia koko arsenaali tai kohta kasvaa naama karvaa ja pikku kikkeleitä 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mua ärsyttää suunnattomasti kun en osaa laittaa itseäni. Jätän aina kaiken viime tippaan ja sit kiireessä vedän vaan jotkut rytkyt niskaani ja tukan ja naaman vähän sinne päin. Mistä te haette ideoita kampauksiin ja meikkaamiseen? Vai haetteko mistään?

20150109_180230-1

Paita: Seppälä // Jakku ja housut: H&M

 

Bileethän loppu meidän kohdalta aika lyhyeen. Ei vaan ollut oikein fiilistä jatkaa myöhempään saati lähtee mihinkään jatkoille. Syötiin hyvin ja seurusteltiin vähän aikaa. Sit lähdettiinkin porukalla kävelemään Rautatientorille bussille. Toisaalta ihan kiva kun pääsi ajoissa nukkumaan ja tänä aamuna olotila oli varsin freesi ja levännyt 🙂 Keskustassa pitäis käydä ehdottomasti useammin! Miehen kanssa meillä onkin suunnitteilla date night eli leffaan ja syömään keskustan suuntaan 🙂

20150109_195510

IMG_20150109_221212

Hehe, noita jälkkäreitä tulikin sit syötyä vähän enemmän kun ehkä olis ollut lupa. Pitihän ne kemuista pois jääneiden työkavereidenkin leivokset syödä pois. Pilalle olisivat vielä menneet…

7 kommenttia

 1. mira kirjoitti:

  Heippa!

  Pukeutumisvinkkejä sekä meikkausideoita löytyy pilvin pimein youtubesta. Itse haen sieltä inspiraatiota tai haen mallia miten tehdä esim. joku meikki. Tosin olen muutenkin niin laittautuja tyyppiä ja se on yksi elämän nautinto 😀 Tosin hiuksille en osaa tehdä mitään, niin kompensoin sen meikillä 🙂 Kukaan ei ole seppä syntyessään niin jos yhtään kiinnostaa niin siitä vaan harjoittelemaan. Silmämeikin teko on mielestäni helppo aloittaa duo luomiväreillä. Niillä voikin jo tehdä monenlaisia meikkejä. Jos taas ei pidä niin meikkaamisesta kannattaa suosia todella hyvää mascaraa/tekoripsiä, hyvin tehtyjä kulmia ja ihoa 🙂 Niilläkin voi jo saada paljo erilaista ilmettä!

  • Jonna kirjoitti:

   Noi duoluomivärit onkin hyvä vinkki! Taidan jonkun sellaisen hankkia seuraavaksi, koska luomiväritkin kaipaa päivitystä 🙂 Ei oo käynyt edes mielessä että youtubesta vois etsiä meikkausvideoita.

 2. Tii Hanna kirjoitti:

  Mä en osaa laittaa hiuksiani sit yhtään.. mulla on tällänen pitkä polkka, jollaseen muut vetelee jos jonkinmoiaia lettikampauksia…Meikki on myös aina sama. 😀 Huulipunan keksin ottaa käyttöön keväällä. Mut punasella huulipunalla saa kyllä aika hyvin piristystä naamaan 🙂
  Oot kyllä ollu tosi nättinä liikenteessä! Katoin oikein monta kertaa tota ekaa kuvaa!

  Jumankekka mä repesin tota karvoja ja pikku kikkeleitä- juttua! :’D

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en oikein osaa käyttää huulipunaakaan, tarttis ehkä opetella!

   No mut semmosia varmasti alkaa kohta nassuun ilmestymään jos noilla vanhoilla meikeillä vielä naamaani maalaan 😀 Ovat luvattoman vanhoja… Kivaa olla välillä nättinäkin 🙂

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Nättinä olet ollut, hiukset tosi kivasti ja kovasti tykkäsin tuosta punaisensävyisrstä paidasta 🙂
  Mä oon nyt intoutunut letteihin kovasti ja ideoita ja kampauksia ihailen tällä hetkellä instanssi puolella @hairstyles profiilista 🙂

 4. Tuuli kirjoitti:

  Ootpas ollut nättinä liikenteessä 🙂 itsellä on myös sama ”vika”. Tukka ja meikit aina samanlaiset. Joskus juhliin pistän vähän tummempaa luomiväriä, kun arkena, mutta siinä se mitä osaan 😀 Hiuksia en osaa laittaa yhtään, joko ne on kiinni ponnarilla (lähes aina, pääsee helpolla) tai sitten auki. Silloin harvoin kun on erehtynyt kokeilemsan jotain uutta, on se johtanut vain kiroiluun ja hermojen menemiseen 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, kuulostaa tutulta! Mä oon pikku hiljaa alkanut erilaisia lettikampauksia opettelemaan, yleensä sormet on saman tien solmussa ja hermot palaa. Ihastelen aina mun siskon tyttöjen kampauksia, ne osaa tehdä mielettömän hienoja ja todella nopeasti vielä. Ei kai se auta kuin treenata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *