Hae
Palasia Arjestani

Kotosalla.

Uskotteko jos sanon, että little queen of the house on oppinut itse etsimään lelunsa lelulaatikosta?

Tämmästä täällä 😀

6 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Hahah, harmi ettei ne opi jälkiensä siivoamista yhtä varhaisessa vaiheessa! ;D

 2. mami12 kirjoitti:

  Tuttu näky meilläkin, aina lelut levitetty pitkin lattiaa 🙂

 3. LauraR. kirjoitti:

  Tulin tänne Erikan blogin kautta ja jään seuraamaan (en siis lukenut vielä montakaan postausta, kun heti piti kommentoida).Mulla on kanssa 03/12 syntynyt tyttö ja mä niin tunnen tuskan tuosta tavaroiden levittämisestä :D. Odotan innolla että laitetaan toinen makkari vihdoin lastehuone kuntoon, niin voisi edes osan leikeistä leikkiä siellä. Mä en nimittäin tiedä mitään sen veemäisempää kuin illalla asti legopalikan päälle kun olet kuvitellut siivonneesi kaiken.Mulla on vasta raskauskilojen karistelu oikeastaan alussa, ite yritetty tähän asti, mutta kuun alusta tehty pt-sopimus. Onkin kiva lukea perus äitiblogien lisäksi treenaavien äitien blogeja 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Minna: taitaa vielä jokunen vuosi mennä sen taidon oppimiseen :DMami12: eikö olekin mukavaa kun on aina jotain tekemistä kun saa keräillä lapsen (ja miehen) jälkiä ympäriinsä? 😀 ei lopu tekeminen kesken! Kun on tätä ylimääräistä vapaa aikaakin aivan ylettömästi…LauraR: tervetuloa joukkoon mammatreenareiden! 🙂 Myös yöllisellä vessareissulla on erittäin mukava potkaista jotain palikkaa tai kompastua leluansaan 😀 meillä ei ole edes ylimääräistä huonetta vielä minne tunkea tyttö leluineen mellastamaan.. Jonain päivänä kyllä on! Varsinkin jos toisen mukulan innostuu vielä alulle laittamaan :)Mullakin on projekti vasta alussa, 14kg on lähtenyt itsestään ja seiska on vielä pudotettavaa plus jokusen kilon extraa haluaisin vielä tiputtaa siihen päälle. Mä oon vuosikausia ollut jonkun valmennuksessa niin nyt haluan yrittää omillani 🙂 katsotaan mitä saan aikaiseksi!

 5. Laura kirjoitti:

  Ei meidän lapsi sitten ainakaan ala sotkemaan… HAAHA 😀 Eli tätä odotellessa 😀

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei tietenkään sotke, ei meidänkään 😀 Kohta huomaat päivät pitkät kerääväs leluja ympäriinsä. Tai sit teet vaan niin kuin minä eli annat niiden olla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.