Hae
Palasia Arjestani

Pussireidet, here I come!

En ole varmaan vuosiin treenannut pelkkiä etureisiä kerralla. Ajattelin, et se olis ihan piis of keik, mut eipä ollutkaan. 12 sarjaa pelkille etureiskoille on aika paljon!! Pirun rankkaa vetää vielä jokainen sarja failureen.. Nooooo, saavatpahan ainakin nämäkin tikkujalat uutta ärskykettä ja saattavat jopa innostua kasvamaan jossain vaiheessa 😀

Haluaisin niin höpötellä täällä muistakin asioista kuin vain treeneistä, mut mitään ei vaan tule mieleen! Kait mun elämä vaan on sit niin tylsää. Oon nyt harjoittelussa patologian labrassa, joka on äärimmäisen mielenkiintoinen paikka. Kyselin jo eilen kesätöitäkin alustavasti.. Tää labra on kaikista tähän astisista harjoittelupaikoista kaikista mukavin ja mielenkiintoisin paikka. Työajat ovat suhteellisen joustavat, kunhan tekee hommansa aikavälillä 07-16 ja työaika kestää 8h. Joka päivä tulee leikkauksista ym kaikennäköisiä elimiä ja näytteitä tutkittavaksi. Olen ollut nyt lähinnä sytologian puolella, jossa tutkitaan limaisia yskösnäytteitä, gynekologisia näytteitä, keuhkohuuhteluita yms. Ootan innolla päivää, kun pääsen leikkelemään itse kasvaimia ja erilaisia epämääräisyyksiä eri elimistä 😀 Kivvoo ja mukavata.

Avasin tuonne poinshoppiin myös oman blogin. Höpötän sinne lähinnä kaikkea yleistä elämästä ja treeneistä. Juttujen ei ees tartte olla kovin pitkiä ja niistä saa joka kerta lisää pisteitä! Kiitos muuten kaikille, jotka olitte edellisessä pointshopin maininnassani klikanneet linkkiä. Sain siitä roimasti lisää pisteitä! Kaikki vois nytkin olla Jonnalle kilttejä ja klikata tuota yllä olevaa linkkiä niin saan lisää pisteitä 🙂 Kohta voin jo tilata sieltä jotain kivaa itselleni. Jipii! Tilasin tuolta pointshopista tänään suvun pienemmille pari joululahjaakin (lähinnä lasten leffoja ja muumipelin). Sain ne tosi halvalla ja samalla keräsin taas pisteitä, on se helppoa 😉 Meitsi on kyllä kunnon lokki, aina kaiken ilmaisen kaman perässä. Tai no en kaiken, en mä mitään ylimääräistä ja turhaa krääsää kotiini halua, vaan kaikkea hyödyllistä.

Ai niin piti jo aikasemmin kertoa, kun osoitin taas yks päivä huolimattomuuteni kaikessa mitä teen. Mä oon oikeesti tosi kohelo.. Menin luontaistuotekauppaan ostamaan arginiinia. Myyjä sitten suositteli yhtä purkkia, kun se oli tarjouksessa ja vielä hyvällä maulla varustettu. Arginiinihan on tunnetusti ihan hirveetä paskaa. Tulin kotiin ja oltiin salille lähössä, kun isäntä avas sen purkin. Isäntä alko avaamisen jälkeen tutkia tuoteselostetta ja siitähän kävi ilmi, että olin tosiaan ostanut maustettua arginiinia.. Siinä vaan oli yli 60% dekstroosia ja alle 30% itse arginiinia. Käytännössä olin siis maksanut hirveän hinnan pelkästä dekstroosista (purkista 1/3 oli arginiinia…)! Vein purkin seuraavana päivänä takasin liikkeeseen, mut eihän siitä mitään hyvityksiä saanut, kun isäntä oli kerennyt jo avata sen purnukan. Jouduin sit ostamaan uuden purkin arginiinia. Kalliiks tuli se lisäravinne, perkele. Kaapissa on ylimääräinen purkki ko tuotetta varutettuna mansikanmakuisella dekstroosilla. Että jos jotakuta kiinnostaa niin halvalla lähtee! Mä en sitä voi käyttää, kun on toi ruokavalio aika tarkka tällä hetkellä. Pitänee opetella taas tarkistamaan mitä ostaa..

Juuh, sit eiliseen treeniin. Etureisiä reenattiin, kovaa. Mulla ei ole enää erikseen mitään kovia ja pumppitreenejä, vaan eri pituisia sarjoja on ujutettu yhteen treeniin. Eilen tosin en tainnut ottaa yhtään alle seiskan sarjaa. Vissiin mä en tartte sit erikseen mitään voimareenejä tai sit ne tulee vasta myöhemmin kuvioihin. En ees tiedä mitä tän viiden viikon jakson jälkeen tapahtuu 😀 Ehkä parempi niin.

Alkuun 5 minsaa crossaria ja kevyet venyt.

1. Reidenojennus
15, 13*45kg Ens kerralla lissee painoo!
14*40kg

2. Smithkyykky kapealla
11, 9*80kg
9*75kg
Iiiisch, jalat oli ihan paskana jo tässä vaiheessa! Ei auta valittaa, seuraavaa liikettä kohti siis!

3. Hack kapeella
7*60kg Hyvin hyytyi..
8*55kg
8*50kg

4. Prässi
13*150kg
2*15*140kg En ymmärrä miten kummassakin sarjassa tuli samat toistot, kun jo ekassa sarjassa tällä painolla olin ihan paskana. Löyty soittimesta hyvä biisi toiseen sarjaan niin tuli jostain samalla lisää voimaa 😀

Siinäpä etureisitreeni kokonaisuudessaan. Tänään sit takareiskoja, pohkeita ja vatsoja. Tänään pitäis sit takareisille ottaa vielä prässiä. Mielenkiinnolla odotan miten se onnistuu näillä pökkelöjaloilla. Ovat nimittäin toooooosi kipiät, vaikka venyttelin eilen ihan huolella. Kuvissa fiilikset eilisen jalkasession jälkeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *