Hae
Palasia Arjestani

Turkissa lomailemassa vol 1

turkissa

Kirjoittelinkin jo vähän meidän lomasta blogin puolelle. Editoin eilen meidän reissuvideota ja haikeana muistelin sitä ihanaa lämpöä ja rentoutunutta fiilistä, kun sai vain pötkötellä rannalla ja uima-altaalla. Mä en kuitenkaan elä vain lomia varten, mutta aion vaalia niitä ihania muistoja koko vuoden. Me matkustellaan aika lailla kerran vuoteen, mikä sopii mulle vallan hyvin. Rahaa säästyy muuhunkin eikä tarvitse niin huolestua omista hiilidioksidipäästöistä lentämisen osalta.

Oltiin nyt jo toista kertaa Sidessä Sunwing Side beach -hotellissa, mutta ensi vuonna ehkä lähdetään jo jonnekin muualle. Kolmas kerta samassa paikassa saattaisi olla jo liikaa! Turkissa on se hyvä puoli, että siellä on aina lämmintä, ruoka on hyvää ja siellä on halpaa. Me ei vaadita lomalta juurikaan muuta kuin lämpöä, edullisuutta ja rentoutumista ja tämä loma täytti kaikki kriteerit täysin. Alla meidän lomasta videolla ykkösosa, toinen tulee myöhemmin 🙂 Muistakaahan tilata myös kanava, jonne pääset tästä.

Edellinen postaus: Nyt muuten leivotuttaa!

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.