Hae
Palasia Arjestani

Ylösnousemus.

Tänään alkoi aamu hyvissä merkeissä. Joku kissatalibaani oli käynyt syömässä mun joulukaktuksesta kaikki kukat!! Syyllinenkin löytyi yökkäilemästä pieniä pinkkejä kukan palasia pitkin kämppää. Että mun välillä tekee mieli tehdä rukkaset noista terroristeista 😀 Joka päivä jotakin keksivät.

Lola the Kissatalibaani.

 Eilen sain salille taas treeniseuraa! Lue edellinen kerta Erican kanssa täältä. Tällä kertaa treenikaverina oli Henna, joka kisasi BF:ssä ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Lue Hennan kilpailijaesittely bodylehdestä ja treenijuttuja blogista. Olisin Hennan tyrkännyt jo nyt fitness fysiikan puolelle, mutta ehkä sain eilen ylipuhuttua sitten seuraaviin kisoihin? 🙂 Tytöllä nimittäin on paljon muskulaa! Treenattiin eilen yhdessä, mutta erikseen. Mulla oli etureisipäivä ja Hennalla olkapäitä ja ojentajia. Yhteiskuva jäi kyllä kokonaan ottamatta 🙁

Mulla siis vuorossa etujalat ja pohkeet.
1. Etukyykky tangolla 5*5*52,5kg
2. Hack korokkeelta 12, 11, 10*35kg
3. Pallokyykky leveällä 2x
4. Pohkeet seisten koneessa 6x

Tällä kertaa saatiin treeni hoidettua aika nopealla tahdilla alta pois ja jäi aikaa vähän jutusteluunkin venyttelyn ohella. Ei tuollainen reilun tunnin mittainen treeniaika riitä mitenkään, kun kaksi samasta lajista kiinnostunutta alkaa tosissaan tarinoida keskenään! Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka ja paljon juteltavaa jäi vielä ensi kertaan.

Etukyykkyä.

Tiukkaa on!

Sieltä se nousee.

Hackia tein taas samalla korokesysteemillä kuin viime viikolla. Tässä täytyy muistaa ettei voi kyykätä ihan pohjaan asti, käy muuten hassusti polville pidemmässä aikajuoksussa. Myöskään yläasennossa en koskaan lukitse polvia, koska tarkoituksena on pitää jännitys reidessä koko liikkeen ajan. Prässin sijaan tällä kertaa pari sarjaa pallokyykkyä leveällä jalka-asennolla. Hanuri niin syvään kuin pystyy ja ylhäällä kunnon puristus pakaroilla ja sisäreisillä. Tuntuu!

Pulloposki.

Niin alas kuin kärsii!

Hahaa, etureisitreenin kunniaksi mut lahjottiin viidellä riisikakulla! Kuviahan ne on kuin mitkä, mutta kai sitä nälkäänsä syö vaikka pieniä kiviä..

Lihhoo, munnoo, kakkua.
Tän aamun vihanneksia.

Satuitteko huomaamaan tämän tv-ohjelmistossa? 😀

Pakko oli ottaa boksille, kun tosiaankin haluan nähdä SEN kolmannen silmän avauksen 😀 😀

Tänään välipäivä salilta. Ollaan tarvottu lumessa ja musisoitu muskarissa. Illalla taas anoppilaan kyläilemään.

Ai niin! Tärkein melkein unohtui. Meidän mimmi päätti eilen, että lattialla mönkiminen alkaa kyllästyttää ja nousi ihan omin avuin tukea vasten seisomaan! Nyt täällä ei sit ole muuta tehtykään kuin könytty ylös päin. Tutisevin jaloin ponnistetaan ylös ja suorin jaloin kaadutaan johonkin suuntaan 😀 Onni on äiti joka ottaa kiinni.

2 kommenttia

  1. Alona kirjoitti:

    Ma en oo vie ikina tehny noita kyykkyja mis toi tanko on edes. Kerran yritin mut se vaikutti niin hankalalta etten sit uskaltanu. Mut oon aina halunnu oppia.. taytyy alkaa harjoitteleen! Mut sulla naytti hyvalta noi! Tsemppia treeneihin Jonna! Ja Hyvaa viikonloppua

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Joo, se vaatii kyllä harjoittelua ja asennon hienosäätämistä. Mullakin on vielä päiviä millon tuntuu ettei tekniikka loksahda kohdilleen ollenkaan. Kokeile ensin vähän leveämmällä jalka-asennolla, se on mun mielestä paljon tukevampi kuin kapea. Ja totahan voi tehdä smithissäkin! Sillon ei tarvitse keskittyä tasapainon pitämiseen :)Mukavaa ja antoisaa viikonloppua sinullekin Alona! Ja varmasti treenin täyteistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *