Hae
Palasia Arjestani
Kaupallinen yhteistyö

Minulla on 44-vuotiaan iho

Kaupallinen yhteistyö: Kauneusklinikka Ainola
*Sisältää mainoslinkkejä

Minulla on 44-vuotiaan iho

Sain kuulla viime torstaina, että minulla on 44-vuotian iho. Tätä lausetta pohjustettiin sanoilla ”älä sitten säikähdä, mutta…”. Tuo lausahdus ei koskaan tiedä hyvää eikä nuo uutiset kovin kivoilta kuulostaneetkaan! Kävin siis torstaina Kauneusklinikka Ainolassa ihoanalyysissä ja samalla minulle tehtiin myös kasvohoidot. Kävin ensimmäisen kerran Ainolassa marraskuun lopussa, jolloin minulle tehtiin radiofrekvenssihoito. Sain jo silloin kommenttia kosmetologi Heidiltä, että minun ihoni on melko kuiva. Ongelmakohtina ovat ihohuokoset, jotka keräävät talia (eli mustapäät), rasvainen t-alue sekä pintakuivuus. Kärsin nuorempana pahasta atooppisesta ihosta, mutta nykyään ihoon tulee talviaikaan ainoastaan muutama pieni kutiava läiskä. Iho on silti kuiva ja pahimmillaan juuri talviaikaan. Välillä tuntuu ettei mikään rasva riitä mun kuivalle korppuiholle!

Heidi teki minulle ensimmäisenä ihoanalyysin. Kasvoista otettiin kuva siihen tarkoitetulla laitteella ja ihon kunto analysoitiin tietokoneella siihen tarkoitetulla ohjelmalla. Ohjelma analysoi mm. ihon kirkkauden, kuivuuden, rypyt, punaisuuden ja aurinkomuutokset. Näistä ainoastaan kirkkaus oli minulla hyvä, muut vähän niin ja näin. Ryppytilanne minulla oli sama kuin keskimäärin 37-vuotiailla, mutta kokonaistilanne kuin 44-vuotiaalla. Kiva! Minun kasvoissani oli paljon karheutta eli iho on pintakuiva. Ihohuokoset ovat laajentuneet ja iholla näkyy jonkin verran aurinkomuutoksia sekä punaisuutta. Ihon väri on kirkas, mutta epätasainen juurikin punaisuuden ja tukkeutuneiden ihohuokosten vuoksi. Näillä tiedoilla lähdettiin tekemään iholle toimenpiteitä ja sain kotiin myös hoito-ohjeita sekä muutaman uuden tuotteen. Päivä- ja yövoide minulla jo kotona onkin kasvojen pesuaineen lisäksi (jota käytän iltaisin).

Minulla on 44-vuotiaan iho

Raportti tietokoneelta ihoni kunnosta. Raportti kertoo, että minulla on 44-vuotiaan iho.

Ensimmäisenä Heidi teki mun kasvoille peruspuhdistuksen ja kuorinnan meripihkarakeilla, jotka eivät sisällä mikromuoveja! Seuraavaksi kasvoille levitettiin syväpuhdistava naamio, joka sisälsi mm. rikkiä, salisyylihappoa, kamfeeria sekä valkoista savea. Kamfeerista tulee muuten aivan ihana tuoksu! Vähän sellainen pipariminttumaisen raikas. Syväpuhdistavan  naamion tarkoituksena on herätellä ja kirkastaa ihoa. Puhdistuksen jälkeen tehtiin Sono-ultraääni, joka tuntui iholla todella kuumalta! Sen tarkoituksena on lisätä ihonalaista aineenvaihduntaa ja vähentää tulehdusta. Loppusilaus tehtiin vielä radiofrekvenssillä, joka stimuloi kollageenituotantoa ja supistaa huokosia. Mun mustille silmänalusille annettiin happea, jonka tarkoituksena on kirkastaa sekä elvyttää silmänalusihoa. Ei ihmekään, että viime viikkojen jälkeen mun silmänaluset on aivan mustat. Tuntuu, että töissä on ollut niin kiire ettei mikään uni riitä! Ihan lopuksi kasvoille levitettiin vielä kosteuttava naamio, joka imeytettiin erillisellä lämpöpäällä. Tämän naamion sain myös kotiin testattavaksi 🙂

Minulla on 44-vuotiaan iho

Laite, jolla kasvot kuvataan.

Koska minulla on 44-vuotiaan iho (vielä), sain kotiin erilliset hoito-ohjeet, joilla ihon laatua aletaan parantamaan. Sain kotiin uuden kasvoveden, joka normalisoi ihon ph:ta, kosteuttaa sekä puhdistaa ihoa. Tätä käytän aina aamuisin. Illalla pesen kasvot Meren kasvojenpuhdistusaineella. Yleensä en pysty puhdistusaineita käyttämään, koska ne kuivattaa posket ihan ruvelle, mutta Meren puhdistusaine ei ole sitä tehnyt. Kasvovedellä teen myös silloin tällöin silmähauteita virkistämään silmän ympäryksiä. Kaadan siis kasvovettä puhdistuslappuihin ja annan niiden vaikuttaa noin 15 minuuttia silmillä. Kosteuttavan naamion jätän pari kertaa viikossa vaikuttamaan yön yli yövoiteen sijaan. Koska mun iho on todella kuiva ja janoinen, sain vielä peptidivoiteen kosteuttamaan ihoa. Tätä käytän tarpeen mukaan muiden voiteiden alla. Laitoin peptidivoidetta kasvoille juuri tänä aamuna ja tuntui, että nassu oikein imaisi kaiken rasvan itseensä! Ehkä tästä vielä 36-vuotiaan nassu saadaan 😀

Minulla on 44-vuotiaan iho

Osa mun kasvojen hoito purnukoista. Tämähän alkaa käymään jo työstä!

Minua jo kahteen kertaan hoitanut Heidi on mielettömän taitava ja osaava kosmetologi. Ei voi kuin ihailla sitä tietoa minkä olen häneltä saanut jo tähän mennessä. Sain Heidiltä myös kasvohieronnan naamion laiton yhteydessä ja hyvä kun en nukahtanut niille sijoilleni! Mietin siinä samalla, että pitäisi varata aika myös intialaiseen päähierontaan, koska se se vasta ihanaa onkin. Edellisestä kerrasta on jo vuosia…Käsi- ja jalkahoitoonkin pitäisi päästä. Ja kampaajalle ja sokerointiin ja…onhan näitä!

Käyttekö te usein kampaajalla tai erilaisissa hoidoissa, missä?

Ps. Offerillassa Stocmannin 500 euron lahjakortin arvonta yhdessä Ainolan kanssa! Tsekkaa arvonta ja säännöt täältä.

Edellinen postaus: Ateriaideoita viikolle 8

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Kauneusklinikka Ainola

2 kommenttia

  1. Liisa Vartiainen kirjoitti:

    Olen käynyt Ainola klinikalla ja olen ollut tyytyväinen !?❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *