Hae
Palasia Arjestani

Jaksaa jaksaa, vaan ei kykene.


Tervehdys täältä lumisesta Kuopiosta! Täällä meinaan tulee lunta ihan kunnolla. Lumi on ihan jees, mut pakkanen ei! Olispa kiva, jos talven aikana pakkasta olis maksimissaan se 10 astetta. Se olis just sopiva. Koira tuntuu ainakin tykkäävän, kun on vähän viileämpää ja lunta maassa. Vanha rouva suorastaan riehaantui tänäkin aamuna. Se veti aivan hullua rallia pitkin metsikköä: hyppi, pomppi ja haukahteli. Meidän tytskä 8 wee… Ei siitä aina uskois, et se on jo niin vanha! Vissiin otus sairastaa ADHD:tä, kun on edelleen niin hyperaktiivinen 😀

No joo, eilinen treeni oli aika mielenkiintoinen. Suorastaan hapokas! Kohtuullisen heviä on vetää superina kaks saman lihasryhmän liikettä. Huh huh. Siihen toi otsikkokin viittaa: lihas olis jaksanut vielä tehdä töitä, mut kipu oli jo niin valtava, et oli pakko luovuttaa. Hyvä etten joutunut lattialla pyötiskelemään tuskissani alataljankin jälkeen. Reenihän meni seuraavasti.

1a. Peckdeck
15, 11*40kg
14, 11*35kg

1b. Vinopenkki tangolla
14, 10*35kg
12, 11*30kg

2a. Levee ylätalja
15, 13,12, 10*40kg
Tein tän eri taljassa kuin normaalisti ja tää olikin huomattavasti raskaampi tehdä! Toisessa taljassa pystyn tekemään samanlaisia sarjoja noin 10kg isommilla painoilla. Hyvähän tuo on kuitenkin välillä vaihdella..

2b. Kapee alatalja
15, 13, 12, 10*30kg
Pienet painot, kauhea polte!!!!! Kohta vois alkaa noita painojakin taas nostamaan, kun tekniikka alkaa olla kohillaan 😉

3a. Kulmasoutu kp
14, 12, 11*23,5kg Nyt löysin tähän hyvän tekniikan!

3b. Penkki kp
15, 12, 11*16kg Tää ei sujunu kyllä ei sit yhtään. En ymmärrä miten nää punnerrusliikkeet on mulla taas näin vaikeita.. Koneissa onnistuu, mut vapaalla ei.

4. Mave
2*10*60kg Kunhan pumppailin.. Otin silti videon! Se on sit aika vauhdikasta menoa 😀

5a. Selännostot/kyljet
10*BW nää siis selänojennuksia
15*BW/kyljys

5b. Abcoaster
3*12*10kg

6. Vatsat lp suorilla käsillä
12, 10*5kg

Loppuun tein vielä kuntouttavia liikkeitä tuolle oikuttelevalle lavan pirulaiselle.

Hirveesti tekis mieli ostella ja tilailla kaikkia kivoja vaatteita. En kuitenkaan viitsi, koska ei ole mitään tietoa kuin mun kroppa reagoi uuteen ruokaohjelmaan. Voi olla, että se lähtee paisumaan, kutistumaan tai pysyy entisellään. Voi siis olla viisainta olla ostelematta mitään uutta vähän aikaan. Säästyy ainakin rahat…

Jaahas, kait se on paineltava taas keittiön siivous hommiin. Mulla on nyt menossa ”putipuhdas keittiö”-kampanja kotona. Meillä nimittäin keittiö on semmonen huone, joka sotkeentuu päivässä aivan kauhean näköiseksi. En ymmärrä miten se on mahdollista! Nyt siivoan sit keittiötä ainakin kerran päivässä, jos saisin vaikka pidettyä sen kunnossa. Vähän mukavempi laittaa ruokaa siistissä kuin sotkuisessa keittiössä. Paljon se tuntuu vaan vaativan työtä ja aikaa meidän taloudessa…

Illalla sit olkapäiden kimppuun!

3 kommenttia

  1. AnZu kirjoitti:

    Nyt vasta tajusin, että sinähän oletkin Kuopiolainen 😀 Ite asuin pari vuotta siellä, mutta nyt Iisalmessa.Mikähän nuilla keittiöillä oikein on kun ne väkisin haluaa mennnä ihan sotkusiksi? O_o

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Meillä siihen taitaa olla kaksi syytä: mies ja pöydillä hyppivä ja tavaraoita pudotteleva kissa 😀 Siis minä itsehän olen siisteyden perikuva 😀

  3. AnZu kirjoitti:

    Meidän kettiön riittää sotkemaan pelkkä mies. xD (Todellakaan minussa ei ole mitään vikaa. Olen vain viaton uhri!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.