Hae
Palasia Arjestani

Meet my new frendi!

Ilmeisesti vähän rankempia kropalle noi aamuiset kuntopiirijumpat kuin normaalit aamulenkit. Olin nimittäin aivan tööt koko sunnuntai-illan eikä energiaa liikaa ollut maanantainakaan tankkauksesta huolimatta. Kurkkukin taas vähän säikyttelee, alkoi mokoma nimittäin kipeytymään työpäivän aikana. Onneks se meni ohi! Nyt ei kärsi tulla toista kertaa kipeäks, nyt painetaan lujaa ja yritetään repiä viimesetkin rasvanköllykät kropasta.

Maanantaina alko pumppijakso ja vuorossa selkää. Kiertoharjottelusysteemillä vedän taas nää pumppihömmelit. Tehdään siis useampi liike putkeen, jonka jälkeen vasta pieni huili ja sit uutta kierrosta.

1a. avustetut leuat 3*15-18
1b. alatalja käppyräkahvalla 3*15-19
1c. Ylätalja vastaotteella 3*14-18
1d. Selänojennus nikama nikamalta 3*13-16

Päälle muutama pidempi sarja ojentajille pushdownia köydellä (pala rasva, pala!) ja varatalonkiertoja kepukalla (kapene vyötärö, kapene!)

Katsoiko kukaan Dancea sunnuntaina? Aivan loistava ohjelma! On niin hienoa katsoa ihmisiä, jotka osaa tanssia hyvin. Ite en oo kovin kummonen tanssahtelija, mut oon jo pitkään halunnut lähteä tanssimaan breakdancea, poppingia tai jotain vastaavaa. En vaan ole Kuopiosta löytänyt mitään paikkaa mistä sais oppia noihin. Täytyy jatkaa etsintöjä. Tuli kyllä parin tanssijan kohdalla kylmät väreet koko kroppaan ja kyynel silmään, kun oli niin eläytynyt ja loistava tanssija. Tiedetään, olen herkkis 🙂 En vissiin ole katsonut yhtään Grayn anatomian jaksoa itkemättä 😀 Onneks sekin sarja jatkuu tänään ja pääsen vetistelemään ihan luvan kanssa.

Eilen jatkoin kiertoharjottelutreeniä tisseillä ja hauiksilla. Melkonen haasta oli rinnallekin keksiä kolme liikettä täpötäydellä salilla…

1a. Vinopena smith 3×15-18*30-35kg
1b. Vipuvarsipena 3*15-17*5-10kg
1c. Vipunostot kp tasapenalla 3*16-20*8kg
2a. Hk suoralla tangolla 2*14-18*20kg
2b. Vipuvarsiscott 2*15-17*1,25-2,5kg
2c. Hk kp seisten 2*15-20*4-6kg
2d. Hammer kp istuen 1*17*4kg

Päälle muutama minsa soutulaitetta ja venymistä. Sit vaihteeks vihannesten ostoon ja kotia syömään. Noita vihanneksia kuluu nykyään kilokaupalla. Jatkuvaan saa niitäkin kantaa kaupasta, samoin kananmunia. Ihan kiva, että ruuan hintakin taas nous niin saa kuluttaa entistäkin enemmän rahaa ruokaan 🙂 No parempi siihen, kun baareihin ja muuhun turhuuksiin!

Mun piti mennä viikonloppuna visiitille valkun luokse, mut se peruuntuu hänen kisamatkan vuoksi. Gurukaan ei ole paikalla, joten tällä kertaa pääsen ottamaan tankkausaamuna hyvinkin laadukkaita valokuvia. Laadukas ja meidän kamera ei mahdu millään samaan pakettiin, mut jospa mä jotain saisin aikasiks niin valkkukin pysyis kartalla.. Kunto on ainakin mennyt eteen päin ja nyt alan uskoa itsekin, et pääsen parempaan kuntoon kuin viimeks. Eipä tuo kaukana ole! Ihania muutoksia tuli dieettiin ensi viikosta alkaen. Pyysin paria treenin jälkeistä aerobista, sain viisi 😀 No, johan tää alkokin tuntua liian helpolta!

Ja sitten tuohon otsikkoon! Työkaveri kehui kovasti tehneensä mielenkiintoisen löydön ja ostaneensa sen vaimolleen. Minähän uteliaana tyttönä hain saman tien netistä tietoa kyseisestä tuotteesta ja normaaliin impulsiiviseen vesimiehen tapaan innostuin suunnattomasti ja hetihän se piti käydä ostamassa…

Tadaa! Se on power balance eli magneettiranneke 🙂 Toiset sanoo, että tää on huuhaata ja toiset kehuu sitä toimivaksi. Jenkkilässä ainakin useampi ammattilaistason bodybildaaja käyttää tätä, samoin muidenkin lajien harrastajat. Vaikutuket ei kaikilla ole samat, mut rannekeen vaikutuksia on esim:

 • Kiputilojen häviäminen (päänsärky, selkäkivut..)
 • vireystason nouseminen
 • unenlaadun paraneminen
 • poistaa myös kuona-aineita elimistöstä
 • parantaa venyvyyttä, liikkuvuutta ja palautumista urheilusuorituksesta
 • parantaa tasapainoa

Tuossa nyt muutamia mainitakseni. Mä kun olen tällainen empiirinen tutkijapersoona niin kaikkea pitää kokeilla 😀 Töissä tehtiin tuon rannekkeen avulla tasapainotesti ja siinä se ainakin toimi! Mitä tulee tuohon tutkijan ja kokeilijan luonteeseeni niin dieetin jälkeen lähtee myös yksi uusi juttu testiin ruokavalion puolella.. ja treenitkin tulee muuttumaan!

Jep jep, nyt käyn uuden parhaan ystäväni kanssa iltapalalle ja köllöttämään. Palaan hänen vaikutuksiinsa myöhemmin, jos sellaisia havaitsen. Onko kellään muuten tuota ranneketta käytössä?

9 kommenttia

 1. Helga kirjoitti:

  Mulla on Nikkenin magneettikoru ollut päivittäisestä käytössä kuukauden pari ja yksi toinenkin magneettituote..Urheiluun oma ranneke ei sovellu kyllä. Ja vaikutuksia olen huomannut.. Mutta eroa noissa magneettituotteissa on tosi paljon. Mä en tuohon Power Balanceen ole tutustunut tarkemmin, mitä City-lehdestä luin. Paljon tossa on ”poweria”? Omassani on 0.12 teslaa 🙂

 2. "Mr.M" kirjoitti:

  D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

 3. Henna kirjoitti:

  Entisessä työpaikassa oli käymässä ”magneettimies” jolla oli näitä rannekkeita ja vettä joka oli magnetisoitu, tästä useampi vuosi aikaa…mies käski juoda vettä ja teki erilaisia ”kokeita”…hmm..yritti parantaa myös vakavasti kehitysvammaista tällä rannekkeella ja vedellä, siinä vaiheessa aattelin että suksippa vittuun niitten magneetties kanssa.. sanosin että melkosta huuhata mutta jos tuntee saavansa avun niin kaikki keinot on sallittuja 🙂 ja en tiedä vaikka löisin itelleniki käteen jos joku tollasen ILMASEKSI antas.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Kuopiossa Urban Moves järjestää tanssitunteja, joilla tyyleinä on mm. hiphop, pop&locking, funk, streetjazz. Kannattaa käydä tutustumassa :)Itselläni on käytössä kaks PowerBalancea, ja toimii. Oon tehnyt tasapainotestin rannekkeella yhdeksälle ihmiselle ja jokaiselle toimineet; tyyppiä, jolla on ranneke kädessä, ei saa kaadettua, vaikka koko painolla riuhtois. Eräs tuttuni ei ole saanut kymmeneen vuoteen enempää, kuin kahta leukaa vedettyä. Ranneke kädessä meni KEVYESTI viisi. Pakko uskoa, kun omin silmin on nähnyt. Se toimii. Ja itselläni vaikuttaa selvästi vireystasoon.-Tiina

 5. Anonymous kirjoitti:

  Minkä mittaisia nuo treenien perään tehtävät aerobiset ovat? Aika kovaa touhua. Siitä, että jaksat tuota nostan hattua!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Mistä tilasit ton rannekkeen? Oliko se minkä hintainen?T: Katja

 7. "Mr.M" kirjoitti:

  Hei ihmiset jotka tiedätte että magneettiranneke toimii ettekä välitä siihen kohdistuvasta ”ei toimi!” paska puheesta! niin ehdottomasti tutustukaa uuteen hittituotteeseen: Polariteetti kynttilät! se on tosiaan uusi nouseva hittituote markkinoilla jota öisin pidetään sängyn jalkopäässä jollain yöpöydällä tms ja sitten päivisin treenatessa otetaan mukaan ja tuikataan nenään, onhan tietysti vähän nolompaa treenata kynttilä nenässä mutta vaikutukset ovat selvästi voimakkaammat kuin magneettirannekkeessa ja sanoisin että menee alle vuosi niin salilla noin 80-90% käviöistä tulevat treenaamaan polariteetti kynttilät nenissä joten eivät naura kauaa!

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Helga; ei oo mitään hajua tehostä, en ees tienny että niitä on eri tehosia.. Mut pitääpä ottaa selvää!Henna: magneettimies 😀 Haluaisinpa tavata hänet! Skeptikko olen itekin tän rannekkeen suhteen eli ei ole mitään uskomuksia tai toiveita sen suhteen. Eiköhän ne vaikutukset tässä selviä, jos niitä on.Tiina: kiitos vinkistä! Täytyykin käydä tutustumassa. Oon jo monta vuotta haaveillut tanssiharrastuksesta! Olis kyl kiva päästä hytkymään muuallekin kuin meluisaan baariin… Hah, katsotaan paljonko mulla menee leukoja ens maanantaina :DAnonyymi: 30 minsaa ja intervallityyliin eli rankaksi käy, mutta sen se tässä vaiheessa vaatii, että saadaan loputkin rasvat veke. Ei olis paljon jäljellä, mut kyllä tässä saa edelleen töitä tehdä hanuri hiessä :)Katja: kävin ostamassa Kotkan sportiasta, makso vajaa 40e! Mut kannattaa varmasti etsiä netistä vaihtoehtoja. Mä kävin ostamassa suoraan kaupasta kun ranneke oli saatava HETI :DMr.M: tungeppa se kynttilä hanuriis ja hilaa se salille tänään klo 19!PS. Oot ehkä vajaaälyisin tuntemani ihminen ja hajoon viikossa jos tuun samaan duunipaikkaan sun kanssas.

 9. Heidi kirjoitti:

  Mullakin ollut magneettiranneke käytössä huhtikuusta lähtien.. Kultsalta tarttui mukaan. Paikan päällä testattiin rannekkeen toimivuus tasapainossa, toimi. En sitten tiedä miten tuo noihin muihin on vaikuttanut.. Nooh, eipä tuosta ainakaan mitään haittaa ole ollut,siinä se ranteessa killuu jatkossakin 🙂 Nyt näyttäs kyllä siltä, että magneetti on alkanut jotenkin haihtua tuolta sisältä.. tai hopea väri.. pitääköhän näitä vaihtaakkin välillä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.