Hae
Palasia Arjestani

Loistavan viikon päätös.

Voihan kökkö. Eipä tainnut auttaa vaikka kuinka eilen tungin somia ristiin ja paukutin päätäni pöytään. Kipeeksi taidan tulla. Aamulla oli vähän kurkku kipeä, mutta en siihen juuri reagoinut koska se on silloin tällöin saman tuntuinen yön jälkeen. Salilla alkoi sit olo huonontua ja lähdin kesken pois. Tyhmempi olisi hampaat irvessä vääntänyt treenin pakolla loppuun.

Hus pois flunssa!

Niin se mun eilinen kotijumppa! Jo perjantaina katselin Dailyhiitin sivulta pelon sekaisin tuntein tuota jumppaa. Aika rankalta näytti ziljoonine hyppelyineen. Lauantaina ajatus juuri tuosta hikijumpasta alkoi kovasti kiinnostaa ja kun sain ukon salille ja mimmin unille niin ryhdyin tuumasta toimeen. Kyseessä oli siis tämä jumppa, jos joku haluaa tehdä saman 😉 Lupaan, että syke nousee ja hiki virtaa!

Jouduin vähän modifioimaan jumppaa itselleni sopivaksi, kun mulla ei ollut hyppynarua kotona. Tein hyppelyt sit ilman narua 🙂 Samoin leuanvedot korvasin käsipaino kulmasoudulla, kun ei mulla ole täällä vetoihin käytettävää välinettäkään. Tällä kertaa treenasin videon mukana ja olihan se huomattavasti motivoivampaa näin, kun timmi nainen treenasi ja käskytti edessä 😀 Sama vanha syklitys kuin ennenkin eli 50s työtä ja 10s lepoa. Liikkeitä yhteensä 18 eli treenin kestoksi tuli 18 minuuttia. Painfully delicious, kuten treenin nimeksikin oli laitettu 🙂

Liike 1. Hyppelyt polvet mahdollisimman korkealle.
Liike 2. Kulmasoutu käsipainoilla
Liike 3. Hyppelyt, toinen jalka edessä toinen takana –> vaihto
Liike 4. Punnerrus käsipainojen päällä + soutu + jalannosto + jalan vienti ristiin.

Punnerrus.

Soutu oikealla kädellä.

Oikean jalan nosto ylös.

Ja vienti ristiin vasemmalla puolelle. 

Liike 5: hyppelyt normaalisti ylös alas
Liike 6: Frog abs: lantionnosto + jalat sammakkoasentoon (varpaat yhteen ja reidet sivuille) + pallon vienti jalkojen väliin

Lantionnosto hallitusti ylös ja las.

Jalat sammakkoasentoon ja pallon vienti kohti varpaita.

Liike 7: hyppelyt matalassa kyykyssä. Jalat yhteen ja leveälle, yhteen jne.
Liike 8: Tähtihypyt: hipaisu varpaisiin, ponnistus ylös, jolloin kädet ja jalat leveälle tähtiasentoon
Liike 9: Hyppelyt sivulta toiselle.
Liike 10: Wood chop twist (vasen puoli) kahvakuulalla. Viedään kahvakuula vasemmalle reiden viereen ja kierretään ylös oikealle.

Kahvakuula vasemmalle puolelle.
Ja kierto korkealle oikealle. Kyljet kiittää 🙂

Liike 11: hyppelyt twistaten
Liike 12: Wood chop twist (oikealle)
Liike 13: hyppelyt haara-perus.
Liike 14: Punnerrus + jalan vienti vatsan alle koukkuun.

Aloitusasento.

Punnerrus.

Jalan vienti kohti rintaa.

Liike 15: hyppely oikealla jalalla.
Liike 16: Askelkyykky oikealla jalalla + potku vasemmalla jalalla.

Askelkyykky selkä suorana.
Potku toisella jalalla. Repeat.

Liike 17: hyppelyt vasemmalla jalalla
Liike 18: Askelkyykky vasemmalla jalalla + potku oikealla jalalla.

Se oli siinä! Syke nousi taivaisiin ja hikkee pukkas. Kuten kuvista huomaatte niin kunnon jumppa-Pirkko treenaa kotikalsareissa 😀 En viitsinyt ihan kaikista liikkeistä kuvia ottaa tällä kertaa, kun liikkeitä oli niin paljon ja kuvaajana ei niin kovin pitkäpinnainen mies. Dailyhiitin sivuilta löytyy galleriasta kuvat kaikista jumpista, jos kiinnostaa niitä katsella.

Jämäkkä haara-asento.
Ei ihan niin innostais..

No jos vähän kuitenkin!

Tänään siis flunssaisesta olosta johtuen treeni oli pelkkää pumppailua. Tarkoituksena oli tehdä maastavetoa 6*6, leukoja 6*6 ja alataljaa vastaotteella 5*15. No, tein sit pienillä painoilla ja kunnolla puristellen leveää ylätaljaa ja kapeaa alataljaa x määrän sarjoja. Lisäksi muutaman sarjan takaolkapäitä käsipainoilla. Tarkoituksena oli tosiaan vain rutistella kunnolla lihoja ja venytellä sarjojen välillä. Vähän kyllä harmitti, kun näitä selkätreenejä aina niin kovasti odotan mutta en viitsi riskeerata omaa terveyttäkään…

Kuvakulmien aatelia. 
Itselaukaisu rulez!!

Ylätaljaa.

Ja lapoja supistaa, rutistaa ja kaikkea.

Siis mitä sieltä näkyy? Sun oma naama?

Oota, se on se yks nappi..

Alataljaa kapealla kahvulilla.

Ja venyttää…

Ilme näkyy olevan aina sama treenatessa, oli sit kova treeni tai ei 😀 Ilmeellä se homma hoidetaan!

Nyt tää kuulkaa lähtee parantelemaan kurkkukipuaan vällyjen väliin kera kirjan ja villasukkien! Seuraavassa postauksessa sit dieetin seurantakuvia 🙂 Tuli semmosetkin napsittua tänään heti aamusta.

10 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Jee kuvia! Can’t wait! Parane pian! 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Tulossa kunhan saan niitä jotenkin liitettyä yhteen 🙂 tänään ei onneks ollut yhtään aamulla kipeä olo mut katsotaan mitä ilta tuo taas tullessaan!

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Murunen oot fiksu, kyllä kroppaa pittää kuunnella, terveys kaiken a ja o. Parantavia halituksia! <3 Ja ihqut pinkit trikoot ja tu sininen huppri! 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Juu kyllä se näin on! Jotain tässä on vuosien aikana opittu 🙂 huppari onkin sika vanha bullfarmin huppari. Mun ehdoton lemppari <3

 3. mami12 kirjoitti:

  Oot kyllä pienentynyt huimast vai kuuöuuko sanoa tiivistynyti 🙂 paranemisia

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kyllä tässä vaiheessa vielä kuuluukin pienentyä 🙂 ja pienenen vielä ihan jonkin verran! Jospa mä olisin onnistunut välttämään flunssan kuitenkin, katsotaan muten olo muuttuu päivän aikaan vai muuttuuko..

 4. Anonymous kirjoitti:

  täällä kans taistellaan flunssaa vastaan.mikä lie karma kun tytsy alkaa olla parantunut niin johan itellä alkaa niiskuttaa ja kaktus kasvaa kurkussa:/ salireenit ajattelin minäki nyt parilta päivältä skipata,mutta perhana kun pitäs nuo työtkin jaksaa ohjata:O mut tosi kiva kotijumppa taas,ja kunto on todellaki tiivistyny:D pikaista paranemista!-riitta

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Sama meillä 🙁 muut alkaa olla jo ihan normaali kunnossa ja mulla on vähän siinä ja siinä. Toivottavasti ei tulla kipeiks! Tai ainakin menee ohi nopeesti jos pöpö iskeekin…Hui, ethän sä kipeenä voi jumpata! Mä jätän kans tänään kotijumpat tekemättä. Korkeintaan putkirullailen ja venyttelen :)Tyttö pienenee ja kroppa tiivistyy tasaiseen tahtiin 🙂 niin kuin pitääkin!

 5. hanna v kirjoitti:

  voi ei koitahan parannella nopiaan 🙂 nyt on paljon kovaa flunssaa liikentees ja ei tosiaan kannata lähteä pelleilee.. haleja ja paranemisia :)t hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiitos Hanna <3 tänään ei mitään flunssan oireita ole ollut joten ehkä selvisin säikähdyksellä! ;)Jos ei illan mittaan mitään tule eikä huomenaamullakaan ole yhtään flunssainen oli niin salille mars 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *