Hae
Palasia Arjestani

Mirripostaus

Tässä se nyt tulee, paljon pyydetty kissipostaus! Lähinnä kuvia saatte nyt ihailla noista meidän mirreistä.

Tässä meillä kauemmin ollut reilu 1-vuotias Lola. Lola tuli meille vajaa vuosi sitten. Neitihän on kotoisin Latviasta 😉 Rodultaan Lola on siamilainen ja väritykseltään suklaakilpikonna. Lisää tietoa täältä


Eva on täyttää kohta kaksi ja tuli meille siis muutama viikko sitten. Eva taas on ruskeatabbynaamio bicolor Seychellien lyhytkarva eli laikku siamilainen näin suomeksi. Evasta lisäinfoa täältä. Evasta on tuolla kasvattajan sivuilla aika hyvä kuva!


Muutaman päivän kämppä oli melkonen taistelutanner, kun neidit ottivat toisistaan mittaa että kukas se bossi nyt oikein onkaan. Vähän alkaa nyt näyttää siltä, että Eva varasti Lolan kruunun.. Otappa noista nyt aina selvää, kun nahistelevat vieläkin jatkuvasti 😀


Kyllä ne sentään nykyään jo mahtuvat nukkumaan samaan sängylle ja pariin otteeseen ovat ottaneet päivätorkut jopa samassa kopassa.

On ne varsin hauskoja otuksia. Lola on melkonen sylikissa ja kampee ittensä mun syliin aina kun mahdollista. Niin ja nukkuu tietysti kyljessä kiinni peiton alla. Eva taas tulee syliin sillon kun huvittaa. Se on enemmän semmonen oman tiensä kulkija, kun taas Lola on mamman mussu, aina lahkeessa roikkumassa 😀 Evasta on tullut esiin varsin mukava piirre viime päivinä. Se tulee aamuisin herättämään hyppäämällä rinnan päälle ja alottamalla kauheen konsertin. Ei tartte enää herätyskelloa..

Molemmat otukset sekoo täysin, kun haistavat katkaravut. Näille otuksille ei mitkään kaupan halpiseväät muuten kelpaa. Mokomat ronkelit.

Juu, eiköhän näitä kissikuvia tule välillä otettua ja laitettua tänne. Viikonloppu vietetään mökillä ja ajattelin viedä kissat ulos valjaissa. Saas nähdä mitä siitä tulee 😉

6 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Aivan ihania!!!! Nyt tuli kyllä kissakuume! <3ps. Riinun kanssa sitten Ouluun 5.9!? ;D

 2. Riinu kirjoitti:

  No kyllä ne Evan silmät on suuret, nyt tiiän mistä puhuit :D8)

 3. Auppis kirjoitti:

  Ihania kissimirrejä! Kauniita kuin mitkä!Meillä uusi herkku on tonnikala öljyssä. Erehdyin yksi päivä valuttamaan öljyt viemäriin, niin sekunnin päästä oli jo karvaturri peppu pystyssä nuolemassa lavuaaria 😀 Nyt se luulee saavansa tonnikalaa aina kun avaan minkä tahansa säilyketölkin. Pettymys on melkoinen, kun katti huomaakin, että jaa, nyt oli herkkusienitölkki kyseessä 😉

 4. Jutta kirjoitti:

  Ihania mirrejä! Rakastan kissoja yli kaiken. Ne saa mun sydämen sulamaan. Laita vaan jotkossakin kuvia kateista.

 5. katjuska kirjoitti:

  Ihania söpöläisiä…

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Paula: eihän sitä tiedä vaikka saatais aikasiks bodymatka sille suunnalle 😉 Eikös ne kisat ole sillon siellä? Kiinnostais kyllä kovasti.. löytyiskös majotusta? ;)Riinu: ne on kuin lautaset 😀 Ei voi sanoa ei kun semmosilla simmuilla tuijotetaan. Aaaaw..Auppis: meillä kans kaks mirriä rientää oitis keittiöön, kun tunapurkki aukee 😀 Kyllä kissa herkun tunnistaa!Jutta: juu, kuvia tulee kyllä! Mä olen kans kissaihminen henkeen ja vereen. Muutaman vuoden jouduin olemaan ilman kissaa ja vierotusoireet oli melkosia.Katjuska: Saa tulla rapsuttamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *