Hae
Palasia Arjestani

Takaisin ruotuun.

Huh huh, sanon minä! Tulikin sitten pari viikkoa otettua lepiä yhden kevyen viikon sijaan. Tytöllä nousi kuume viime maanantaina ja sitä kesti kolme päivää. Sitten alkoikin nousta pieniä näppyjä ympäri kehoa ja diagnoosiksi saatiin vauvarokko. Lääkärilläkin käytiin tarkastuttamassa korvat varmuuden vuoksi kun tyttö oli öisin niin tuskainen. Ilmeisesti näppylät vain kutisivat kovasti ja lisäksi yhden yön aikana puski kaksi hammastakin läpi! Mulla alkoi tiistaina vatsatauti, ilmeisesti herra Noron (vai rouva?) sain ystäväkseni. Vasta lauantaina pystyin ensimmäisen kerran syömään kunnolla ja nälkäkin alkoi tulla pikku hiljaa. Siihen asti elettiinkin yhdellä sämpylällä ja litralla mehukeittoa per päivä… Jotta asiat ei kävisi liian helpoksi niin vauvarokon perään tyttö sairastui samaan vatsatautiin. Lauantai meni oksennellessa, eilisen hän oli ihan kunnossa kunnes viime yönä oksentelu alkoi taas 🙁 Rassukka sai eilen myös vähän osumaa, kun anoppilassa lähti vähän liian kovalla innolla konttaamaan keittiöstä. Käsi lipesi juuri kynnyksen kohdalla ja silmänurkka moksahti mukavasti kynnykseen. Nyt onkin kulmassa kunnon verinaarmut ja silmän alla komea mustelma! Kovaa on tuo yksi vuotiaan elämä 😀

Kuumeinen lapsi ja vielä toistaiseksi terve äiti maanantaina.
Nyt saattekin sekalaisen kuvapläjäyksen viime viikon varrelta. Treenikuvia ei sattuneista syistä ole, mut kaikkea muuta sitten riittääkin 🙂
Tiistaiaamuna näytti vielä tältä 🙂

 Lauantaina pidettiin meidän tytön ja serkkupojan yhteiset synttärit. Mun piti leipoa sinne yhtä sun toista, mutta perjantaina olin vielä täysin voimaton. Kakku ja piirakka ostettiin valmiina ja tunsin itseni maailman paskimmaksi äidiksi, kun en edes kakkua jaksanut leipoa tyttäreni 1-vuotis juhliin 🙁 Ostettu kakkukin tosin oli todella hyvää ja kaikki meni parempiin suihin, joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Tytön synttäreille leivoin minttusuklaa muffinsseja, parhaita ikinä! Nämä jaksoin värkätä lauantaiaamuna ennen synttäripaikalle lähtöä.
Päivänsankari Hello Kitty-mekossaan.

Näki ehkä ensimmäistä kertaa elämässään ilmapallon. Riemuhan siitä repesi 😀

Elvis-kissaa piti käydä välillä härkkimässä.

Tarjolla tyttöjen ja poikien kakku, muffinsseja, pasteijoita, riisipiirakoita, rahkapiirakkaa, patonkia, keksejä…

Setkkupojalla oli ihana kakku!

Pienellä tytöllä vähän pienempi valmiina ostettu kakkua. Hyvää oli tämäkin 🙂

Kahvipöytä.
Serkkutytön huoneessa riitti ihmeteltävää!

Äipän oma yks vee <3

Maailman rakkain <3 Teen vuoksesi mitä vain!

Tämmösissä vetimissä synttäreillä.
Housut ja paita hennesiltä.

Ja ihan S-kokoon mahduin!

Lahjaksi tyttö sai mm. palapelin, oman nuken, vaatteita…

Lauantaina innostuin istuttamaan siemeniä: chiliä, passionhedelmää, annoona, pepino,,,
Subia jouduin maistamaan yhtenä iltana, aika hyvää oli pitkästä aikaa!

Lauantain aamupala. Leipää on viime päivinä uponnut ihan kiitettävästi. Tänään sekin lysti loppui kuin seinään!

Tytön kahvitteluhetki 🙂
Tämmönen apuri mulla oli eilen illalla petivaatteita vaihtamassa 😀

Mokoma laiskimus…

Tänä aamuna ehkä jo vähän hymyilytti, kun olo oli ihan normaali 🙂
Tänään pääsen vihdoin treenaamaan! Kyllä tätä on odotettu. Tälle viikolla on muutenkin vaikka mitä kivaa tiedossa blogin osalta. Parit varsin mielenkiintoiset tapaamiset odottaa, katsotaan mitä tapahtuu. Pt-koulutus polttelee aika vahvasti, mutta rahat koulutukseen täytyisi taikoa jostakin. Mulla on nyt muutama ohjattava itselläni ja lisää mahtuu vielä jos jotakuta kiinnostaa 🙂 Tarjolla on ravinto- ja treeniohjelmia ohjauksineen kevyellä 10 vuoden kokemuksella. Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopivat ohjelmat! Postia voi laittaa tulemaan osoitteeseen jonna.musakka@gmail.com
Nyt tämä mamma lähtee syömäpuuhiin. Illalla tiedossa kunnon kuritusta olkapäille ja rinnalle ja siihen vaaditaan energiaa! Rrrräyyyyyyyh! Tästä se taas lähtee 😉
Mites teillä on viikko alkanut? Miten viikonloppu meni?

20 kommenttia

 1. Kerttu kirjoitti:

  Ihana kuulla, että siellä toivuttu! Hurrrr-jasti tsemppiä, varmasti oot intopiukeana, RÄHINÄÄ!!!! 😀

 2. Elina kirjoitti:

  Onnea yksivuotiaalle! 🙂 Toivottavasti siellä ois nyt sairastelut sairasteltu vähäksi aikaa. Ja jos asusin lähempänä niin oisin kyllä ollu kiinnostunu tuosta valmennushommasta! Jossain vaiheessa tarvii kyllä sijottaa siihenki puoleen että sais just itelle sopivat ohjelmat 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Yks vee kiittää onnitteluista! :)Se on kuin rahaa pankkiin laittais kun satsaa itseensä ja omaan hyvinvointiin! Jos mitään muuta en ole tässä elämässä oppinut niin sen ainakin olen 🙂

 3. Joan kirjoitti:

  No voi että mikä viikko teillä on ollut! :S 😀 Kiva että vihdoin ootte toipuneet, aika rankkaa kyllä! Ihanan näkönen kahvipöytä 🙂 Ja kyllä huomaa että on vatsasta taas lähtenyt, mutta varmaan tollasella sairastelulla on myös osansa :S Ootko käyny vaa’alla? Eiköhän tilanne tasoitu taas kun pääset salille niin et katoa kokonaan :)Vai PT touhuja 🙂 Ei huonompi idea ole semmonen varsinkin kun on aihetta käsittelevä blogi,jolla vielä sattuu olemaan lukijoitakin 🙂 Oikein kivaa viikkoa Jonnalle!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Ei mulla ton vatsataudin aikana tippunut paino juurikaan ja siitä huolimatta että vedin pari päivää safkaa kaksin käsin niin paino oli tosi alhaalla tänään…Juu kyllä ne pt:n hommat kiinnostaa ja miksipä sitä ei omaa osaamistaan jakaisi muillekin :)Kivaa viikkoa sullekin!

 4. Päivi kirjoitti:

  Kiva että ootte siellä tervehtyneet, aika heviltä kuulosti teidän viikko. Meidänkin likka oli viikonloppuna partioleirillä ja kuinkas ollakaan siellä oli joku muksu sairastunut vatsatautiin 🙁 katsotaan onko se tulossa nyt meillekin sitten kylään. Ja onnea suloiselle yksivuotiaalle!

 5. Annie kirjoitti:

  Onpa ollut hässäkkää teillä! Sä mikään paskamutsi oo kun et kakkua tehnyt, ei kipeenä kuulukaan tehdä ja sitä paitsi muffinssimuffinimitkälie näyttää oikein nameilta 😛 Onneksi ootte terveiden kirjoissa taas <3 Mua kiinnostaisi ehkä jonkinlainen treeni ja/tai ravintovalmennus, mutta tällä hetkellä siihen ei ole varaa :/ ja teet niitä vissiin vaan lähellä asuville että voi kattoa reenit läpi yhdessä jne? Mun tavoitteet on tuolla voiman puolella ja voimanostossa, ruokapuoli niin rappiolla että ihan pahaa tekee… Syön liian vähän ja sit välillä ihan liikaa (ja silloin aina herkkuja ja höttöhiilareita). Pitäis saada joku järjen ääni huutamaan korvaan, että syö likka kunnolla puhdasta ruokaa niin voimaa tulee ja kroppa pysyy silti kuosissa eikä paisu mihinkään vaikka tää mun pää niin uskoiskin…

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Muffinssit oli kyllä parhaita mitä oon koskaan tehnyt! Nam :)Mä en niin tosta voimapuolen treenaamisesta tiedä muuta kuin lyhkäsiä sarjoja isoilla painoilla :DRavintopuoli tosiaan kannattaa pitää aika hybin hanskassa koska ruokaa ja kaloreita täytyy tulla kohtuullisen paljon jos meinaa voimatasoja saada ylöspäin. Siihen jos kovasti vetää lisäks mässyä niin nousee puntarinkin lukemat aika vauhdilla! Jos haluat niin voit sä laittaa mulle ruokavalios niin voin jotain vinkkejä antaa 🙂

 6. Annie kirjoitti:

  Ja ainiin, tärkein unohtui! Onnea söpölle pikkuneidille, ihan on kohta aikuinen nainen hän! <3

 7. Kerttu kirjoitti:

  OIKIA MEININKI Jonna!! <3

 8. NiiNii kirjoitti:

  Hyvä että alatte olla koko porukka kunnossa! Pikkulikalle onnitteluja täältäkin! …pitäiskö laittaa kimppalotto vetämään ni saataisiinnkurssirahat kokoon molemmille? 😉

 9. Anonymous kirjoitti:

  Minkälaisessa hintaluokassa ravinto- ja saliohjelmat sinulla pyörii Terveisin Sini

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Laitatko mulle sähköpostia ja kerrot minkälaisen ohjelman haluaisit ja vähän tavoitteistasi 🙂 noiden perusteella lähdetään sit hintaa miettimään.

 10. Laura kirjoitti:

  Onnea yks veelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.