Hae
Palasia Arjestani

100 000 täynnä!!!

 Wohoo, laskuri kilahti 100 000. Lukeeko näitä mun höpötyksiä ihan oikeesti muka joku? 😀 Kiitos kaikille teille ihanille nöpönassuille ja massahirmuille.

Tässä kun on pari viikkoa jo menty vähemmillä hiilareilla ja syöty tunnon tarkasti niin mitäs sitten tapahtuu, kun Jonna innostuu leipomaan korvapuusteja ja niitä uppoaa jostain kumman syystä viisi kipaletta nassuun? Tulee aika lailla sama efekti kuin raa´asta parsakaalistakin (juu, tuli sekin testattua…). Massu menee törkeen kipeeks ja kaupan päälle saa pari kiloa ylimääräistä nestettä. Veri nais.. Olishan niitä leipomuksia voinut syödä muutaman vähemmänkin, mut turhapa sitä on enää tässä vaiheessa itkeä.

Ennen kuin unohtuu niin käykääs lukemassa Hermiksen kirjoittama tosi mielenkiintoinen juttu palkkareista ja treenilatureista! Löytyypi täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.