Hae
Palasia Arjestani

pitkä uni, parempi mieli

..tankkauspäivä, huippuhyvä mieli! Kukuin taas eilen illalla ties minne asti sinkkuelämää ja töllöä katsellen. Uni ei vaan tullut. Olin kuulemman kuin nukkuneen rukous, mikä se sitten lieneekin? Tissifileen takia jouduin heittämään nassuun särkylääkkeen ja relaksantin jos toisenkin ja varmaan niiden relaksanttien takia sit sainkin nukuttua. Heräilin tosin pitkin yötä, kun näin jatkuvasti painajaisia. Yks niistä oli semmonen, et isäntä ilmoitti kotiin tullessaan et se on loppu nyt ja samalla muuttofirman poijjaat alko kantaa sen kamoja pihalle. Hauskintahan siinä oli, et mä otin homman olevinaan tosi rauhallisesti ja aloin maalata makkarin seiniä viininpunaisiksi. WTF? Mistä nää unet oikein tulee? Ei ummarra..

Nii, siinä yön pikkutunteina sit päätin pitää tankkauksen tänään. Luulin, et parin viikon ylisiistin syömisen jälkeen mulla olis kauhee himo kaikkeen paskaan, mut eipä vaan ole! Haluan vaan jotain hyvää tosi hiilaripitoista evästä tankkaamaan tän energiattoman kropan täyteen! Protskut pidän tänään normaalia paljon alempana ja hiilua tuleekin sit sillai sopivasti. Ei oo tarkotus vetää mitään ylilyöntejä. Ajattelin ainakin jonkun moniviljapatongin ostaa ja sit filkkarista irtaria pienen säkin kera hyvän leffan. Irtareihin en ota ollenkaan suklaata, vaan semmosii ihan normaaleja nameja vaan.

Tämmöttiis tänne. Nyt syömään kauan himoittua leipää… kuola..

7 kommenttia

 1. AnZu kirjoitti:

  ”isäntä ilmoitti kotiin tullessaan et se on loppu nyt ja samalla muuttofirman poijjaat alko kantaa sen kamoja pihalle. — aloin maalata makkarin seiniä viininpunaisiksi.” xDD Nauroin tälle katketakseni! Ei hittolainen. Mun unessa Toni Wirtanen nuoli mun sormia Kuopion markkinoilla xD Hyi! Sairasta.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Kyllä mäkin herätessäni mietin pari kertaa, et mitähän tapahtu 😀

 3. Heinäharava kirjoitti:

  Kiitos noista ruokasuunnitelmista.XD Mä olen sekounien maisteri. Mä näin pari yötä sitten unta, et mun työkaveri paino 130 kg 5% rasvoissa. Sanoin siitä sille seuraavana aamuna, niin se vastas et joulun jälkeen vasta, joulun jälkeen…Kerran mä näin unta että mun naamassa ja korvien takana kasvoi metsäsieniä. Ne oli sellasia vaaleanruskeita ja samantuntuisia kuin iho *puistatus*

 4. Anonymous kirjoitti:

  Mä oon alkanu seuraamaan sun blogia tuon Heinäharavan innoittamana.Mutta en ole vielä ihan jyvällä, että diettaatko nyt johonkin kisoihin? Vai fiilisteletkö muuten vaan?Hyvä meno! Tsemppiä!Hoo

 5. AnZu kirjoitti:

  Kyllä Tytti Kuopiossa asuu. Muutti juuri syksyllä opiskelemaan sinne.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Heinäharava: no johan on unet sullakin! Mulla ne on vaan yleensä jotain tommosia painajaisia (tais ist pornounia, mut ei kerrota muille :D). Oon huomannut, et esim raskaiden jalkatreenien jälkeen nään usein painajaisia. Mistähän lie johtuu sekin? Kait se elimistö sit ky jotenkin ylikierroksilla tai jotain..Hoo: mä liityin just BG-teamiin ja joudun seuraavat 5-6 viikkoa olemaan tietyllä ruokavaliolla, jolla katsotaan mun aineenvaihdunnan. Siks tarkat ruokailut. En siis diettaa mihinkään kisoihin. Oon vasta 2010 menossa kisaamaan, jos vaan saan riittävästi lihaa siihen mennessä ;)Anzu:jaahas, jaahas. Pitänee alkaa kysellä et missä se treenaa. Olis kiva joskus heittää kimppatreenit!

 7. Anonymous kirjoitti:

  fnbxd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.