Hae
Palasia Arjestani

Vappubileet.

Minkäslaiset bileet teillä oli vapun kunniaksi? Me ei juhlistettu vappua sen kummemmin, salilla kävin ihan normaalisti tänään ja treenin jälkeen anoppilaan vappulounaalle 🙂 Kyllä sai taas masun täyteen ja pömpölleen! Nyt vasta tuli mieleen, että olis ollut ihan kiva käydä jossakin torilla vähäsen pyörimässä ja katselemassa maailman menoa, mut mennään sit ens vuonna!

Minä näihin aikoihin vuosi sitten 🙂

Aamulla pakattiin salikimpsut ja kampsut autoon ja mies heitti mut salille ja jatkoi matkaa mimmin kanssa anoppilaan. Mulla oli vuorossa jalkatreeni ja ainoa asia minkä olin päättänyt treenin osalta oli se, että etukyykkyä teen ekana. Mulle ei näköjään sovi tällainen tapa ollenkaan. Olis tehnyt mieli tehdä vähän kaikkea ja puolessa välissä iski taas kyllästyminen. Hyvän treenin sain kuitenkin aikasiks ja takaosasto on aika hellänä tällä hetkenä! Hyvä kun sohvalla kärsii istua 🙂 Täytyy ottaa itteensä niskasta kiinni ja tehdä valmis treeniohjelma, jota noudatan. Kyllä mä muille niitä osaan ja jaksan tehdä, mut itelleni näköjään en 😀

Alkuun ne perinteiset 😀
Noita kuritin.

Sentään jossakin osastolla on tapahtunut kehitystä!

Treeni alkoi siis etukyykyllä. Raskaimmissa sarjoissa painoa taisi olla 55kg ja vielä ihan hyvät sarjat sain tehtyä. Seuraavana hackia väärinpäin, kolme sarjaa sitäkin ja vikassa sarjassa yksi pudotus. Sen verran oli painoja että sarjat jäi alle kymppiin. Kolmantena tein takajalkoja istuen superina leveän prässin kanssa. Prässissä paino koko ajan kantapäillä ja tällä setillä jos ei takareisiä ja hanuria saa tuleen niin ei millään! Aikani jouduin tuon setin jälkeen itseäni keräilemään kunnes siirryin pohkeisiin. Tein tällä kertaa seisten, kolme sarjaa ja vikassa sarjassa yksi pudotus.

Prässiä leveällä.

Lasketaan niin alas kuin suinkin pystyy eli SYVÄÄN!

Jalkojen lisäksi tein muutamat hermotussarjat sivuvipareita käsipainoilla oikein kunnolla supistukseen ja tuntumaan keskittyen. Pienillä painoilla muutama pidempi sarja. Oon huomannut, että saan liikkeen menemään parhaiten lihakselle (varsinkin olkapäiden kanssa!) kun en katso itseäni peilistä vaan ylös tai alas. Yritän siis tuntea liikkeen, en ajatella sitä. Got it? 😀 Tällä tavalla liikerata hakeutuu automaattisesti oikeanlaiseksi ja osuu kohdelihakseensa. Se on sitä kuuluisaa mind-muscle-connectionia! Vatsoja tein myös aika monta sarjaa: abcoasteria, kiertoja kahvakuulalla ja polkupyörävatsoja hitailla ”polkaisuilla” niin että liike lähtee alavatsasta.

Kiertoja kahvakuulalla.

Vatsa tiukkana KOKO liikkeen ajan!

Kuulasta päästetään irti sivulla. Näin liikkeestä tulee raskaampi.

Polkupyörävatsoja.

Jalkojen vaihto hitaasti ja hallitusti. Puristus alavatsalla koko ajan. En siis kierrä yläkroppaa vastakkaiselle jalalle vaan pidän samassa asennossa koko ajan.

Äsken meinasi iskeä nälkäpaniikki, kun jääkaappi ammottaa melkein tyhjänä ja vatsa mourusi kauheasti. Tein sit tuollaisen everybody-salaatin jämistä mitä kaapista satuin löytämään. Huomenna on näemmä kauppareissu tiedossa!

Raejuustoa, fetajuustoa, punasipulia, tomaattia, kurkkua ja kokonainen avocado. Ei paha!

Olettekos alkaneet seurata Kaappaus keittiössä-ohjelmaa? Täällä on sekin ohjelma kovassa seurannassa. Tänään katseltiin yksi jakso boksilta ja sain mielettömän paljon motivaatiota omiin ruokailuihin. Tuli oikein himo ostaa vihanneksia ja laittaa terveellistä ruokaa koko perheelle. Ei sillä että täällä mitään kovin epäterveellistä syötäisiin, mutta aina voi parantaa 🙂 Huomenna nähtävästi kokkaillaan!

3 kommenttia

  1. Kerttu kirjoitti:

    HUIKEA muutos vuodessa, upeaa Jonna! <3

  2. Monna kirjoitti:

    Kyllä on ”vähän” erinäköstä flikkaa siellä viime vuonna puutarhahommissa kun tänä vuonna salilla. 😉 Hienoa!Ja joo, toi Kaappaus keittiössä on kyllä viikottaisessa seurauksessa!! Tosi hyviä ollu kaikki kolme jaksoa. 🙂

  3. Elina kirjoitti:

    On kyllä aikamoinen ero! 🙂 Mä olin lasten kans kotosalla ja eilen pyörähdettiin kylällä kevätriehassa ni sai lapset riehua siellä kirjaimellisesti. Ah tota uhmaa 😀 Onneksi tuli poliisiauto pihalle niin sain sillä houkuteltua ne pihalle sieltä sitä kattoo. Katoin ekan jakson kyllä ja tykkäsin, ne kaks sen jälkeen unohtu mutta löytyy onneksi netistä että pitää vilkasta. Oli kyllä mielenkiintonen ohjelma 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *