Hae
Palasia Arjestani

Karvaotusten ennen aikainen joulu!

Tilattiin joku aika sit kisuille ja koirulille joululahjat ennakkoon zooplus.comista. Ollaan jo jonkun aikaa kateltu erilaisia koiran ruokia ja isäntä oli netissä surffaillessaan päätynyt dog food analysis-sivustolle. Sivustolta löytyy niin kuivamuonaa kuin purkkiruokiakin, jotka on niiden sisältämien ainesosien perusteella jaoteltu eri luokkiin. Tuohon listaan kun tutustuttiin hieman paremmin niin eipä tehnyt mieli enää ostella mitään eukanubia tai muita paljon mainostettuja eväksiä koiralle.. 

Oltiin jo päätetty, että zooplussasta ostetaan kisujen joululahja eli kunnon kiipeilypuu niin samalla katseltiin sit koirien sapuskaosastokin läpi. Päädyttiin merkkiin nimeltä Taste of the Wild.

Kyseinen sapuska sai dog food analysis-sivustolla täydet kuusi pistettä. Sapuska sisältää mm. biisonia, peuraa, lammasta, kanaa, bataattia… Tarkempi listaus täältä. Tilattiin kerralla vähän isompi satsi, 2*13,6kg hintaan 99e. Ei paha.. Tämä nappula muuten maistuu meidänkin nirsolle koiralle varsin hyvin!

Kisuille hommattiin samalla Atlas-merkkinen kiipeilypuu. Kallis ei ollut sekään, tais maksaa 89e. Ihan ite kasasin eli ei ole vaikea kasata ja on todella tukeva kolmen karvamangustinkin raveissa!

Eihän toi mikään maailman maunein sisustuselementti ole, mut pitää noille karvasillekin olla jotain kiva 🙂 Asensin puun nyt väliaikaisesti tohon makkarin oven suuhun, mut tota on onneks helppo siirrellä (esim. kesällä partsille) sitten kun siltä tuntuu.

6 kommenttia

 1. Enzyme kirjoitti:

  Moikka Jonna!Kuinka korkee tuo kisujen landia on? Onko säätövaraa? Tekis mieli tuolle neitiliinille hankkia joku kapistus niin ei tarvis tehdä lentoharjotuksia mun lipaston päältä…

 2. JohannaGr... kirjoitti:

  Ihana ”joulupuu”! Karvakoristeet on parhaita ;D

 3. Riinu kirjoitti:

  Hauska tuo ”kuppi” mis yks hörökorva makoilee antaumuksella 😀

 4. Tiina kirjoitti:

  Mulla on kaksi kiipeilypuuta Zooplussalta ja olen kyllä ollut tosi tyytyväinen niihin. Toinen on kattoon asti ja melko vasta ostettu, taisi maksaa 150 e, toinen on 3 v vanha joka maksoi ehkä 60 e, josta on suurin osa jo roskiksessa ja pikkupätkä kynsimiseen enää jäljellä. Tulee tilailtua itse Zooplussalta osa kissojen eväistäkin ja aina on kyllä homma pelittänyt siellä hyvin.

 5. MissKinkku kirjoitti:

  Meillä on sama puu, mutta vaihdoin alimman lökötason ja ylimmän kovan tason paikat keskenään. Lökötasot ja mielellään korkealla kun on meidän kisujen lemppareita. 😉

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Enzyme: käys tuolta zooplus.comista katselemassa, sieltä löytyy kaikki mitat ja tiedot! Kyl tossa oli aika paljon säätövaraa, luulin aluks ettei se mahdu meille mut sattukin just nappiin loistavien säätöominaisuuksiensa takia ;)MissKinkku: loistava idea! Vois joku päivä itekin vähän tuunata noita tasoja. Lempparipaikkoja meilläkin on noi lökötasot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.