Hae
Palasia Arjestani

Koska treenivaatteita ei koskaan ole liikaa

Mä en ole hetkeen ostanut yhen yhtä treenivermettä. Normivaatteita ostin toissa viikolla isomman säkin duunin lähi-Seppälästä, mutta muuten en ole vaatteita juuri ostellut. Äsken katselin facebook-kirppiksiä,  mutta tuntuu että oon niissä aina myöhässä. Parhaat on menneet aina nenän edestä! Himoitsen kesäisiä pieniä vaatteita ja salillekin shortseja, leggareita ja paitoja kirkkaissa väreissä ja erilaisissa kuoseissa. House of Brandon alkaa olemaan pinnalla nettikauppojen maailmassa ja aikani kuluksi surffasin minäkin sinne. Tällaisia sieltä löysin… Voipi olla, että jotain joudun tilaamaan itselleni 😀

Mun täytyy myöntää etten ole kauheasti tykästynyt noihin Six Deucen housuihin tai ylipäänsä koko brändiin. Jotenkin siitä on tullut samanlainen ”kulttimerkki” salipiireissä kuin ennen oli Better Bodies. En ole koskaan Six Deuceja jalkaani sovittanut enkä yhtään tiedä sopisivatko edes vauhdikkaaseen crossfittiin. Onko teillä kaapissa Six Deuceja ja jos on niin minkälaiset ne on jalassa? Noita I can I will-pöksyjä en sen sijaan ole kauheasti nähnyt jota ihmettelen suuresti! En ole hetkeen noin mageita pöksyjä nähnyt! Todella kivat kuosit ja oikein värikkäät pöksyt –> niin mun juttu kuin olla ja voi!

Kannattaa tsekata myös House of Brandonin ale-osasto, koska siellä(kin) näkyi olevan yhtä sun toista kivaa sopuhintaan!

*postaus sisältää mainoslinkkejä/adlinks

11 kommenttia

 1. anita kirjoitti:

  Mulla on tollaset six deucet ku sun kuvakollaasissa (punaset tosin ;)) ja ne on aika surkeet suoraan sanottuna! Kangas on tosi liukasta -> housut valuu koko ajan. Lisäksi niihin tulee ärsyttäviä jälkiä pienestäki raapasusta, eli esim. maveja ym. ei kannata tehä noilla trikoilla jos haluaa säästää ne suht nättinä. En maksais sitä 80e (vai mitä niistä ny pyydetäänkää nykyää). Omani sain juuriki fb-kirppikseltä neljälläkybällä 😉 on ne muuten ihan kivat, mukavan näköset ja hyvät päällä, sillon ku ne ei oo valumassa kohti nilkkoja. 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Aika kova on hinta verrattuna laatuun! Onneks fb-kirppareilta saa hyvää kamaa suht edukkaasti 🙂

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Laitoin sulle blogihaasteen jos haluat raapustella ehtiessäsi. Tämä on vapaaehtoinen mutta olisi hauska kuulla muidenkin outoja tapoja/ajatuksia 🙂 http://queenofeverything.fitfashion.fi/2015/06/14/oon-aina-tiennyt-etta-oon-outo-mutta-tiesitko-sa/

  Ja aiheeseen liittyen: Noi HoB ICANIWILL on ihania, kuosit tosi pirtsakat! 🙂

 3. S kirjoitti:

  Mulla kävi kerran yhdet six deucet kotona pyörähtää. Sovitin ja nauroin ku niistä paistaa kilometrin päähän kaikki läpi 😀 Koko ei sillon ollu pienikään ku olin painossa alimmillaan ja isoimman koon otin mitä noista löyty. Ja samalla olin lukenu just siitä että noihin tulee tosi herkästi jälkiä juurikin esim. mavesta. Palautin ne enkä oo sen koommin uusia ostanu. Jossain vaiheessa vois kokeilla kyllä että oisko ne parantanu laatuaan ku on ne uusimmat nyt ollu sen näkösiä että kelpais 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Voihan se olla, että laatu olis parantunut? Ihan hanurista, jos pitää miettiä treenin perusteella mitkä housut voi laittaa ja mitkä ei kestä esim. mavea. Vaikka treenivaatteet maksaa suht paljon (ei kaikki) niin mun mielestä ne on nimenomaan treenattavaksi tehty eli täytyy kestää treenaamista!

 4. Taru kirjoitti:

  Mä inhoan noita Six deuceja, ja ylipäänsä kaikkia vaatteita, joista merkki huutaa kilometrien päähän. En todellakaan pukisi päälleni housuja, joissa merkki on koko säären pituinen. Tällaisen kohta keski-ikäisen perheenäidin ei tarvitse todistella salilla tai muuallakaan, että katsokaa hei, mulla on varaa ostaa MERKKIVAATTEITA! Melkein kaikissa vaatteissahan merkki näkyy toki jollakin lailla, vaikka olisi ns. merkitönkin. Mutta merkinkin voi laittaa näkyville vähän tyylikkäämmin. Esim. tässä kollaasissa missään muissa housuissa merkki ei häiritse. Nuo six deucet minä kierrän kaukaa =)

  • Jonna kirjoitti:

   Ennen kaikkea treenivaatteet pitää olla hyvä päällä. Siks mä en osta esim. Niken housuja, koska niissä on aina se inhottava kapea vyötärö, joka sulloutuu mun kylkiin ja vaikka minne 😀 Onhan ne kivan näköiset hoikemmilla ihmisillä! Noi I can I will-pöksyt on kyllä kivan näköiset vaikka niissä iso teksti onkin. Semmoset huolisin 🙂

 5. Jane kirjoitti:

  Mä oon taas six deuceen vannoutunut pukija. Pysyy parhaiten päällä (niissä on narut mistä kiristää jossette ihmiset oo tajunneet), eikä ainakaan näistä uusimmista ja maastokuvioisista näy läpi jos oikeen koon ottaa 🙂 kokotaulukkoa kannattaa katsoa! Ja joo mulle tärkeintä salipöksyissä on ettei tarvii kokoajan olla nostelemas ja ettei kyykätes näy läpi, tää on ainoo merkki mis nää käy toteen 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   En mäkään tykkää housuista, joita pitää koko ajan nostella. Semmosia mulla on ihan liikaa 😀 Ehkä Six Deucejen matsku on parempaa nykyään kuin silloin tullessaan markkinoille?

 6. Outi Karita kirjoitti:

  Mul on tommoset six deucet kun sun kollasissakin eri värisenä vaan, vuoden vanhatkin jo. Ite tykkään niistä päällä, tuntuu must hyviltä päällä, mutta kon kanssa täytyy olla tarkka, ite joudun ostamaan koon verran isompaa mitä esim. better bodiesilta. Vähän ehkä turhan matala vyötärö meikälaisen takamukselle 😛 ja kangas ottaa kyllä herkästi itseensä jos kangasta jokin raapaisee, ei ehkä parhaat crossfitissä…. hyvät ja huonot puolensa siis…
  Ihania vaatteita sulla kyllä kollaaseissa, oon ite yrittänyt hillitä kesän shoppailuhimoani nyt Juhannuksen Tallinnan matkaan 😀

  http://outikarita.fitfashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.