Hae
Palasia Arjestani

Kotikonnuilla.

Moikat täältä landelta! Tultiin mimmin kanssa keskiviikkona lentokoneella Kuopioon ja matkattiin vielä reilut 40km tänne kotikonnuille Karttulaan. Lento meni yllättävän rauhallisissa merkeissä, mutta lentoasemalla meinas olla pinna hiukka kireellä kun tyttö säntäili sinne, tänne ja tuonne. Sylissä ei suostunut olemaan yhtään vaan koko ajan piti saada vipeltää omilla jaloilla.

Kesä-Esat lentoaseman vessassa :D

Kesä-Esat lentoaseman vessassa 😀


Lentokoneita ihmeteltiin moneen kertaan.

Lentokoneita ihmeteltiin moneen kertaan.

Kuopiossa olikin melkonen helle, kun astuttiin koneesta ulos. Mittari tais näyttää +24 astetta! Mimmin kanssa suunnattiin saman tien Amarilloon syömään.. Mulla tais olla joku pork sandwich (oli toooosi hyvää!) ja mimmille lasten listalta lihapullia ja raneja. Tuntu kelpaavan 🙂

20130605_154009[1]

Siskon luona piti alkaa pöllöillä saman tien :)

Siskon luona piti alkaa pöllöillä saman tien 🙂

Keskiviikkona pidin yllättäen lepopäivän treeneistä, mutta eilen suunnattiin siskon kanssa bodaamaan Karttulan salille. Tuolla salilla oon muuten ottanut ensikosketuksen salitreenaamiseen joskus 15 vuotta sitten 🙂 Karttulan sali on tosi pieni, mutta yllättävän kattava ja mun treenit siellä hoiti vallan mainiosti!

Muutama otos Karttulan salilta.

Muutama otos Karttulan salilta.

WOD: WAVE 1: DE LOWER/UPPER

 • 5 Hang Power Cleans + 3 Push Jerks x 4 2:00 SEND OFF 60%1rm Jerk
 • Weighted Pull-Ups 5×5
 • Hip Thrust 4×8
 • Tabata K2E for total reps

Jep, eli ensin vähän rinnallevetoa ja siitä vauhtipunnerruksia. Oon tottunut tekemään peilin kanssa joten tuntu aika vaikealta yhtä äkkiä tehdä seiniä katsellen. Toisaalta ilman peiliä tehdessä keskittyy enemmän kuuntelemaan kroppaa kuin katsomaan sen toimintaa peilistä. 30kg mulla oli enimmillään tangossa eli pienillä painoilla edetään vieläkin 🙂

Valmistautuu.

Valmistautuu.

20130606_141132_5[1]20130606_141132_7[1]20130606_141132_8[1]20130606_141132_9[1]20130606_141143_5[1]20130606_141143_12[1]

Ja sieltä punnertaa!

Ja sieltä punnertaa!

Rive-harjoitusten jälkeen vähän leuanvetoja. Ohjelmassa luki lisäpainojen kanssa, mut tuolla salilla ei lisäpainovyötä näkynyt. Vähän hankalaa olis ollut tehdä käsipaino jalkojen välissä…

Leukoja once again.

Leukoja once again.

Minusta kuulkaa tuntuu ja vähän näyttääkin siltä, että muskulaa olis yläkroppaan tullut vähän lisää. Voihan se toki olla hyvin muotoutunutta läskiäkin 😀 Leukojen jälkeen hip thrustilla hanuri ja takareidet kramppaus pisteeseen.

20130606_143550_3[1]

20130606_143550_11[1]

Vikana vielä tabata meiningillä K2E:a eli neljä minsaa syklillä 20 sek. työtä ja 10 sek lepo. Siskonkin laitoin samalla systeemillä tekemään kyykkyä ja sehän teki!

PicsArt_1370609915989[1]

Eilinen ja tämä päivä on mennyt leipoessa herkkuja valmistujaisjuhliin ja siivoillessa täällä. Kerettiin illalla käymään mun isän luonakin. Iskä asuu aika ihanalla paikalla 🙂 Kyllä kelpais!

Rantaan parikyt metriä terassilta :)

Rantaan parikyt metriä terassilta 🙂

Käytiin illalla myös heppatallilla ja mimmi oli aivan innoissaan hevosista! Ihme ettei pelännyt ollenkaan vaan oli kädet ojossa menossa kohti saman tien kun hevosen näki. Hänestä taitaa tulla heppatyttö 🙂

20130606_175240[1]

Olispa ihanaa päästä pitkästä aikaa hevosen selkään!

Olispa ihanaa päästä pitkästä aikaa hevosen selkään!


Eilen leivoin neljä pellillistä minttusuklaa-muffinsseja.

Eilen leivoin neljä pellillistä minttusuklaa-muffinsseja.


Lisäksi tehtiin pari pellillistä kasvis-fetapiirakkaa.

Lisäksi tehtiin pari pellillistä kasvis-fetapiirakkaa.

Eilen tehtiin vielä kuivakakkua, muutamat kakkupohjat ja tänään homma on jatkunut lihapullien ja kanojen paistolla. Lisäksi muutamat moussekakut ja mitähän vielä! Nyt on ainakin leivontahimot selätetty vähäksi aikaa ja huomenna pääsen iskemään hampaani noihin herkkuihin 😀

Treeneistä en nyt ota stressiä. Teen täällä sen minkä jaksan ja kerkeen, mut vähän luulen että en mitään treenejä täällä enää vedä. Hommaa on muutenkin ihan reilusti 🙂 Huomenna taidan korkata jopa yhden lonkeron!

 

 

 

 

 

 

6 kommenttia

 1. Joan kirjoitti:

  Voi että, onpas teillä nyt mimmin kanssa kiva reissu siellä 🙂 <3 Toi salihan on just sellanen jossa crossfittailu onnistuu paremmin kun hyvin 😀 Mitä karumpi sen parempi! Kova treeni sulla ollu taas voi morjes! Mä koitan ens viikolla saada jonkinlaista rytmiä tähän elämään ja lomailuun silleen, että kun ois aikas mukavaa kun sais ne treenit tehtyä jo aamupäivästä 🙂 Sillon ei kuitenkaan tule lähdettyä sinne rannalle eikä aurinkoo ottaa eikä välttämättä mihinkään muuallekaan 😀 Eipähän vois pitää helteitä minään tekosyynä tai oikeenakaan syynä 🙂 Oon kyl tosiaan aamuihmisiä! Sitten kun on työelämässä niin jaksan epäillä että töiden jälkeen enää lähtisin salille… Tai no ehkä se onnistuu jos menee töistä suoraan. Mut jotenkin sellanen sopis että alottais joka päivän vaikka jo viideltä! Eikä siinä nytkään ongelmaa kun pääsis vaa sinne nukkuunki joskus :DD hahah. Ei vaa mutta tosissaan jos tosta rytmistä sais ens viikolla kiinni ni koitan kyllä pitääkin kiinni sitten 🙂 Ihania oot leiponu, ai että tota piirakaakin! Nam! Mä pelkään hevosia 😀 En varmaan uskaltais edes silittää jos lähelle pääsisin. Ne on viä arvaamattomampia kun kissat joita pelkään kans 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Meillä on kyllä ollut tosi kivaa täällä. Mä oon autellut siskoa leipomuksissa ja serkku-tytöt on vahtineey mimmiä. Nyt onkin tytöllä ollut paljon leikkikavereita täällä 🙂

   Mun treenit tais tällä suunnalla jäädä aika vähälle kun on ollut niin paljon hommaa mut ehtiihän tuota taas ens viikolla reenata! Pidetään nyt vähän kevyempi viikko 🙂

 2. Mirja Jämsén kirjoitti:

  Hei
  Suosittelen painonnostoon tekniikkakurssia jossain, esim. syyskussa täällä:
  http://www.voda.fi/?cat=29

  • Jonna kirjoitti:

   Juu, sellainen on suunnitteilla! Kiitos linkistä 🙂 toi syyskuu vaan on vuodelle 2012 🙁

   • Mirja Jämsén kirjoitti:

    No, niinpä olikin. Luulisin, että järjestävät tulevana syksynäkin kurssin. Toki jostain paikallisilta painonnostoyhdistyksistä/kerhoista voi kysyä kursseja.
    Ajattelin vaan ehdottaa, kun painonnostossa kannattaa panostaa tekniikan opetteluun.

    • Jonna kirjoitti:

     Ehdottomasti kannattaa! Voi olla että otan yksityisohjausta painonnostoon tai kerään asiasta kiinnostuneen kaveriporukan erään ihmisen ohjaukseen 🙂 Syksyllä on tarkoitus lähteä myös ihan viralliselle cf-salille treenaamaan niin sieltä saa ainakin hyvät opit tekniikoihin.

     Painonnosto ihan itsessäänkin kiinnostaa kyllä kovasti ja haluan oppia liikkeet mahdollisimman hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *