Hae
Palasia Arjestani

Kerrostalo kiusattu täällä moi.

Voihan video mikä shöy on ollu käynnissä eilisestä lähtien. Vitutus on niin suunnaton ettei mitään rajaa. Taas oli joku vitun idari (anteeksi kielenkäyttöni, mutta se minulle nyt sallittakoon) käyny niitä törkysiä lappusiaan työntämässä meidän postilootasta koskien meidän koiraa. Oli niin törkeetä tekstiä, että meinas silmät tippua päästä. Lähdin siinä sit saman tien koiran kanssa pihalle ja törmäsin muutamaan meidän naapuriin. He eivät olleet kuulleet meiltä minkäänlaista haukuntaa koko päivänä. Yksi näistä kertojista oli kuitenkin meidän seinänaapuri, joka oli koko päivän ollut kotonaan sisällä. Vitutti aika huolella.. Kuulemma naapuritalossa asuvan hullun akan hullu koiran oli haukkunut koko päivän ja meidän haukku oli ollut naapurin mukaan ihan hiljaa koko päivän.

Eihän siinä. Kirjoitin siihen idarin lähettämään lappuun vastineen ja vein sen alakerran ilmoitustaululle. Tänä aamuna, kun käytin koiraa toistamiseen (*alempana juttua ekasta kerrasta..) niin joku oli roudannut sen saman lapun kiinni meidän ulko-oveen. WTF!? Vitutuspäissäni roudasin sen totta kai takasin sinne ilmotustalulle ja ladoin nastoja siihen niin paljon, että varmasti pysyy. Lähdin sitten koiran kanssa pienelle lenkille, jolla viivyttiin reilut 20 minsaa. Sillä aikaa oli postiluukusta tullu taas samanlainen helvetin lappunen. Joku siis kyttää, kun ei olla kotona ja sillon alottaa ton pikku pelinsä. Tiedetään onneks 99,9% varmuudella kuka tämä lappuja lähettelevä kaveri on. Kuta kuinkin kaikki muut naapurit ollaan jututettu läpi, mutta tämä yksi hiippari ei suostu juttusille. Ei avaa ovea eikä vastaa soittipyyntöihin. Se on naapureiden mukaan aikasemminkin harrastanut tällaisia älyttömyyksiä ja huutelee parvekkeeltaan ohikulkeville koiranomistajille törkeyksiä. Kaikki muut naapurit ovat sanoneet ettei täällä kukaan muu lähettele sellaisia lappusia kuin se äijä. Tää menee jo todellakin häiriköinnin puolelle..

Äsken oli näköjään se ilmotustaululla ollut lappunenkin revitty kokonaan pois. Vein sen alakerran hiipparin postilootaan lappusen, jossa kehotin häntä ottamaan minuun puhelimitse yhteyttä tämän koira-asian tiimoilta. Ei ole mitään kuulunut, vaikka jäin vähäksi aikaa rappukäytävään kuuntelemaan ja kuulin, että hän avasi väliovensa ja varmasti näki lappuni. Jospa se älyäis, että tiedetään kuka niiden lappujen takana on. Ei viitsi suoraan syyttää ennen kuin on 100% varma asiasta. Maanantaina on sitten lähdettävä isännöitsijän juttusille noiden lappusten kanssa. Loppuu tämmönen perkeleen leikkiminen. Isällekin tuossa soittelin ja kyselin neuvoa. Sanoi, että mun ei sen äijän ovelle kannata mennä asiasta keskustelemaan tuntien mun luonteen 😀 Saattaisin kuulemma olla vähän liian suorasanainen ja kärkäs. Isäntä tulee huomenna kotiin ja jos siitä alakerran hiipparista vielä on ongelmia niin saa isäntä mennä käymään sen ovella. Luulis asian menevän perille, kun 193 senttinen ja 140 kiloinen bodari tulee ovelle selvittämään asioita. Muahahaa. Kaikennäkösiä naapureita sitä sattuukin kohdalle.

Niin, se aamun ensimmäinen koiran ulkoilutusreissu.. Munhan piti tänä aamuna käydä tekemässä aamulenkki koiran kanssa. Nappasin sit noin 20 minsaa ennen lähtöä pari grean tee-kapselia nassuun, puin rauhassa ja lähdin sit ulos. Kerkesin kävellä noin 200 metriä, kun tuli ensimmäinen yökkäys. Ajattelin, et se johtuu vain pienestä nälästä ja jatkoin matkaa. Toinen ja kolmas yökkäys. Oli pakko kääntyä ja kipittää nopeasti kotiin. Olo oli jo tosi huono. Hyvä kun ulko-ovesta pääsin sisälle kun tuli oksu suuhun. Just kerkesin vessaan. Pienenä neuvona siis: älkää ottako green tea-kapseleita tyhjään vastaan! Ei nimittäin ole ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu. En ole ennen joutunut oksentamaan, mutta on tullut todella huono oli. Aamulenkki jäi siis tekemättä. Ja niin jäi tälle päivälle tarkoitettu salitreenikin. Tuntuu ettei mulla kroppa toivu koko päivänä tuollaisesta oksureissusta. Koko ajan on heikko ja vähän huono olo. Ja ei, en ole kipeä. Arvasin, että näin käy ja siksi aloin heti aamusta syömään uuden ruokaohjelman mukaan välipäivän kaloreilla. Huomenna parempi päivä tehdä kunnon treeni.

Ja tästähän saatiin aasinsilta seuraavaan asiaan eli uuteen ruokavalioon. Mulle tehtiin nyt vanhan ruokavalion pohjalta syklitetty malli eli viikon keskikalorit pysyy edelleen 2300 kalorissa, mutta ne on jaoteltu niin, että kolmena treenipäivänä (olkapäät+kädet, rinta+hauis, selkä) syön 2300 kcal, jalkapäivinä 2500 ja välipäivinä 2100. Mullahan on aina jalkapäivinä aivan järkyttävä nälkä ja välipäivinä en koskaan jaksa/kerkeä syödä edes tuota 2300 kaloria. Katsotaan miten tää lähtee wörkkimään.

Jotta homma ei menis ihan bullshitiks niin vielä reenijuttujakin piisaa. Eli torstina ja perstinä tuli reenailtua jalkoja, to etureidet, pohkeet ja vattaa ja pe takareidet ja lisää pohkeita ja vattaa.

Etureisitreenissä yritin saada toistot pysymään alueella 15-20. Ihan en kaikissa liikkeissä siinä onnistunut, mut aika lähelle kuitenkin. Palautukset 60 sekkaa.

1. Reidenojennus
18*40kg
15*35kg
15*30kg
16*25kg

2. Hackkyykky kapeella
13*50kg
14*40kg
15*30kg
15*20kg
Kylläpähän muuten hapotti.

3. Prässi kapealla
18*120kg
16*110kg
15, 12*100kg Olin laiska enkä jaksanut alkaa venkslata painojen kanssa
Kaikki toistot hitaasti ja puristelemalla. Meinas loppua happi.

4. Pohkeet seisten
40, 28, 25, 20, 18*BW

5. Vatsat vipuvarsikoneessa
15, 12, 9*20kg
13, 11*15kg

Eilen sit vuorossa takajalat, toistot 8-12 ja palautukset 60 sekkaa.

1a. Takareiskat muaten
11, 8*40kg
9*35kg
12*30kg

1b. Prässi takareisille
12, 10, 7*255kg
8*250kg

2a. Haarakyykky smith
11, 9*90kg
10*85kg
Ultimaalinen puristus pyllynpuolikkailla yläasennossa 😀

2b. Suorinjaloin mave kp
11, 10, 9*31kg

Triplasarjana:
3a. Pohkeet hack
10, 8, 7*90kg

3b. Pohkeet istuen
10, 8*22,5kg
9*20kg

3c. Vatsat aaltopenkillä
16, 14, 13, 11*BW
Jalat ysikympin kulmassa.

Loppuun kiva pikku punppailu suorinjalon mavea powersmithissä 1*20*45kg ja siinä se.

Kait se pitäis kohta taas lähtee koiran kanssa lenkille, kun alkaa pikkusen viilentymään. Aivan järkyttävän kuuma on ollut tänä päivänä, sisälläkin melkein 30 astetta.. Piti käydä ihan tuuletin ostamassa tänään, että pystyy elämään tässä mökissä. Hei, huomenna saan muuten kameran takasin eli tänne saattaa jopa tulla kuvia joku päivä! Vähänkö hienoo. Mitähän se ukko tuo mulle Prahasta tuliaisiks, ihan jännittää 🙂 Meidän pitää kuulemma lähtee joskus Prahaan kahdestaan, koska siellä on mulle niin paljon shoppailtavaa. Passaa mulle. Olisin tyytyväinen, jos pääsisin ees Tukholman risteilylle tänä kesänä. Oonkin katellut jo netistä kaikenmaailman luksusristeilyjä. Jos kerran lähetään niin sit lähetään kunnolla.

Jaahas, tänään eväksenä vielä illalle kananpojan paistivartaita ja iltapalaks rahkaa ja mantsikoita. Aika iso setti oli se mun jauhelihaperunalaatikko, koska sen piti riittää kolmeks päiväks ja söin sitä vielä tänään eli neljä päivää putkeen 😀 Samanlaisia pitää vääntää sit dieetillä. Helppoja ja täyttäväiä sapuskoita.

Mää painun nyt kattomaan Beiwatsia. Go David Hasselhoffin rintakarvat, go! 😀

Ai niin!!!! Meinas vallan unohtua. Eli 50 000 näky kilahtavan kävijälaskuriin niin eiköhän ole arvonnan aika??? Eli kaikki tähän sekä seuraaviin postauksiin kommentoineet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona tämä: (ja ehkä jotain muutakin 😉 )

Paita on kokoa M ja aika näpsäkän näköinen. Kokeilin paitaa nopsaan ja kyllä meikäläisen ruho sinne sisälle ainakin mahtui. Kilpailuun osallistumiseen on aikaa sunnuntaihin 5.7 klo 18 asti! Jokainen kommentti on oma arpalippunsa!

Itselleni muuten tilasin tällaisen jalkareenipaidaksi. Jokaiselle päivällehän pitää olla oma paitansa 😉


Paitoja löytyy täältä. Kannattaa käydä katsomassa, siellä on vaikka mitä siistejä paitoja ja toimitus on todella nopeaa! Noikin paidat tuli alle viikossa tilauksesta. Aika hyvin, kun liike kuitenkin on Jenkkilässä..

Joo, nyt mä painun syömää niitä kanoja ja juomaan Hartwallin tropiikin guavaa, maailman parasta limua.. Semmottiis vielä, et meidän toisella kissalla alko juoksut. Se ei mourua niin kuin toinen, vaan kiekuu. Aivan oikein, kiekuu! Niin kuin kukko. Ah, miten ehanaa.

19 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Vautsi mikä paita!! Saako paidan mukana itseluottamuksen kantaa moista tekstiä rinnuksien kohdalla ;Dtreenien perusteella olet ehdottomasti mukana blogini arvonnoissa 😉 saat toki vielä pistää paremmaksi, kommenttia vaan minun suuntaan 🙂

 2. Hanna kirjoitti:

  Ei samperi mikä naapuri… Mulla onneks on tosi ymmärtäväisiä naapureita, nuo koirulit kun välillä vissiin tuuppaa laulamaan kun ovat yksin.Ja Prahaa voin kyllä suositella, käytiin miehen kanssa viime syksynä siellä ja voin todeta, että kaupunki on ensinnäkin tosi romanttinen ja kiva, ja sitten sieltä tosiaan löytyy sitä shoppailtavaa… 😉

 3. Maijjuli kirjoitti:

  Hurja naapuri sinulla! Itsekin omistan pari koiraa, ja tulin kiukkuiseksi puolestasi! toiv asia järjestyy.

 4. Tiina kirjoitti:

  Kylläpä rupesi sieppaamaan tuo teidän kaheli naapuri. Meilläkin oli silloin kun asuttiin vielä vuokratalossa eräs naapuri, joka meidän valjaissa ulkoilevista kissoista keksi kaikenlaista ”kivaa” valittamista juuri tuollaisten nimettömien ja sisällöltään asiattomien lappusten muodossa. Oikeastaan se oli laukaiseva tekijä sille, että rakennettiin sitten oma tönö rauhalliselle paikalle. Toivottavasti teillä asiat kuitenkin ratkeaa niin, ettei tarvi yhden pöljän naapurin takia omaa taloa ruveta asiasta tehden rakentamaan. 😀

 5. guarana kirjoitti:

  En oo tollasta vaatesivustoa ennen huomannutkaan, pitää tutkia tänään paremmalla ajalla kun nyt toi kello on jo vähän liian paljon.. tai vähän, pitäis mennä nukkumaan. 😀 Mahtaaks toi olla paljon vaikeampaa tilata ulkomailta noita vrt suomalaisiin nettikauppoihin?

 6. Jonna kirjoitti:

  Itsekin vedin parit laatat dietillä, kun aamusella otin tyhjään vatsaan vihreäteekapseleita. Kun otan puolikkaan, reaktiota ei tule. Kantsii kokeilla pienemmällä annoksella.Jonna

 7. Elina kirjoitti:

  Ei hemmetti, mikä naapuri ! D-: Toivottavasti tuohon tulee stoppi mahdollisimman pian.

 8. Ninnu kirjoitti:

  Toivottavasti se teidän naapuri lopettaa viimeistään sitten, kun ootte käyneet isännöitsijän juttusilla. Ärsyttävää tommonen. Ja mulla kävi kanssa viime kesänä ton vihreän teen kanssa samanlailla. Tosin olin vetänyt samalla kertaa myös kalaöljyä ja vitamiiniporeet. Pääsin keskustaan asti metrolla ja sit lensi laatta…ja ei kun seuraavalla takasin kotia kohti! Kyllä oli huono olo! 😀

 9. Heidi kirjoitti:

  Tsau Jonna! Näistä koiranvihaajista ei koskaan tiedä…joten ole tarkkana, ettei se virittele jotain ”nakkimyrkky” ansaa teidän haukun pissilenkin varrelle. Hoo

 10. inkapee kirjoitti:

  Onpas veemäisen ärsyttävä naapuri.Noi paidat on ihan mahtavia, taidan joutua tilaamaan.

 11. AnZu kirjoitti:

  Wou miten kivoja paitoja! 😀 Pitääpä osallistua. On muutes aika kiva naapuri teillä. Kaikenlaisiä tyyppejä sitä maailmassa piisaa. Meillä ei sentään entisessä kerrostaloasunnossa ollut KUIN keskellä viikkoa juhlivia huligaaneja, ja niille sitten sai soitella poliisia ja ambulanssia joka toinen viikko.

 12. Riinu kirjoitti:

  Blarb! Nyt heti tonne sivuille, siis niinku niin mahtava paita :DJa toi jalkapäiväpaita on just niin tota ;)Meitin häirikkönaapurit oli muuttanu keskellä yötä takapihan kautta, ei tarvinnu tehdä valitusta omaisuuden rikkomisesta… hahahahah, kumma juttu ku ei 65+ wee ihmiset osaa käyttäytyä!!!

 13. Anonymous kirjoitti:

  Upea paita!!! :)Toivottavasti isäntä saa naapurin äijän hiljaseksi.. todella törkeätä käytöstä.Millon sulla on muuten seuraava kuntotsekkaus täällä Mansessa, josko nyt saatais yhteistreeniä soviteltua aikatauluihin… :)Aurinkoisin terkuin Hilma

 14. Mari kirjoitti:

  Joo, mukaan arvontaan 🙂 Katoinkin tässä joku päivä salilla, että lukeeko siun paidassa leg day, mut luulin vain kuvittelevani…

 15. Jonna1983 kirjoitti:

  Paula: juu, itseluottamus tulee kaupan päälle!Hanna: sehän tässä hauskinta onkin, kun miedän koirasta ei ole koskaan aiemmin valitettu! Ollaan monet kerrat nyt testattu, et haukkuuko se yksinollessaa, mut mitään ei koskaan kuulu. Jonkun päässä niitä ääniä vaan tuntuu kuuluvan..Maijjuli: eiköhän se tästä ala järestyä! Ei ainakaan viime päivinä ole lappuja tipahdellut laatikosta :DTiina: paras vaihtoehtohan se olis asua omassa tönössä jossain syrjemmässä missä ei olis minkäänlaisia naapureita ihan lähietäisyydellä. Tähän joutuu nyt vähän aikaa vielä tyytymään. Mä olen kans ajatellut noita meidän kisuja käyttää ulkosalla valjaissa, mut tiedä mikä valitusmaratoni siitä sitten alkais..Guarana: ainoa minkä tarttet ulkomailta tilaamiseen, on luotto/pankkikortti. Aika harvoista saa muulla tavalla tilattua. Tulta missfitin sivuilta ainakin saa taatusti tuotteet perille! Suosittelen kyllä lämpimästi.Jonna: pistetään muuten kokeiluun! Tai sit toinen vaihtoehto on ottaa vähän protskua alle. Onks sulle tullut muista napeista samaa efektiä?Elina: kerrostalo elämään mahtuu kaikenlaisia kulkijoita :DNinnu: aika jännä etteivät ole tuosta reaktiosta laittaneet mitään siihen purkin kylkeen tai sit valmistajat eivät teidä tällaisesta pienestä ”sivuvaikutuksesta”. Pitäisköhän laittaa kommenttia menemään..Heidi: en jaksa uskoa, et se tyyppi ihan niin pitkälle menis, mut eihän sitä koskaan tiedä. En kyl koskaan anna koiran syödä mitään ulkoa. Eihän siitä voi koskaan olla varma etteikö joku olis jotain myrkkyjuttua sinne koirien varalta laittanu.Inkapee: laitas sit blogiin kuvatusta et mitä paitoja tilasit! Siel nettikaupassa on vaikka mitä hienoja, joutuu varmaan ite tilaamaan toistekin.Anzu: uuh, ei ne juhlivatkaan naapurit mitään herkkua ole. Itellä oli just semmosia naapureita jokunen vuosi sitten kun asuin keskustassa. Kiva oli aamuisin löytää hampurilaisen jämiä ikkunoista kun joku yön myöhäinen juhlija oli niitä viskonut.. En tiedä oliko naapuri vaiko joku muu, mut jatkuvaan sai olla ikkunoita pesemässä.Riinu: no ei ne sit sullakaan mitään huippuja naapureita ole! Vieläks ne juopot asuu siinä ekassa kämpässä? Meillä on tossa naapuritalossa kyl semmonen pariskunta, että morjens. Viime vkl pitivät kemuja taas vaihteeks ja se mökä kuulu parvekkeen kautta meille asti. Naapurin setä oli nähnyt sen hullun muijan pelkissä alkkareissa parvekkeella keikkumassa ja niiden tyyppien parvekkeen näkee oikeesti melkein kaikki! Että semmosia..Mari: ihan oikein luit 😀 Pitäähän sitä jokaiselle päivälle olla oma treenipaitansa! Ei siitä hommasta muuten mitään tulis.

 16. xelden kirjoitti:

  Onpa tosiaan mieletön toppi! Käväisin tsekkaamassa tuon sivuston ja sieltähän löytyy vaikka mitä upeaa, kiiitos Jonna vinkistä!

 17. Jonna1983 kirjoitti:

  Xelden: ollos hyvä vaan! Kaikki tämmöset kivat löydöt pitää aina jakaa muiden kanssa 🙂

 18. Sunshine kirjoitti:

  Hieno paita. Myö grillailtiin noita BBQ artaita juhannuksena: ihan hyviä olivat!

 19. Jonna1983 kirjoitti:

  Hilma: mä oon näillä näkymin tulossa 25.7 sinne suunnalle, mut se ei oo vielä ihan varmaa. En varmaan sillon mee ollenkaan treenaamaan, kun olis tarkotus mennä Särkänniemeen, mut eihän sitä koskaan tiedä miten suunnitelmat muuttuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *