Hae
Palasia Arjestani

Tuloksekas kirpparikierros Orivedellä

tuloksekas kirpparikierros

Monesti kun lähtee kiertelemään kirppareilla, ei löydä yhtään mitään, mutta nyt kyllä sattui tuloksekas kirpparikierros! Jos jollekin asialle on kova tarve ja sitä lähdet etsimään, niin ei varmasti löydy. Olen itse tehnyt parhaimmat löydöt, kun lähden kirpparikierrokselle ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Mulla on jo kohtuullisen harjaantunut silmä ja näen todella nopeasti onko pöydässä mitään minua kiinnostavaa. Tietynlaiset kuosit tsekkaan aina (raita on pop) ja housut käyn aina läpi. Pöydästä näkee nopeasti onko koko minulle oikea vai ihan väärä. Nyttemmin katselen vaatteita myös sillä silmällä, että olisiko edullisista vaatteista minulle kankaaksi ompelutöihin. Sisustusjuttuja löytyy kirppareilta harvemmin enkä kotiin mitään ylimääräistä krääsää kaipaakaan. Vaatteita on sen sijaan kiva ostaa, koska kirpparilta saa halvemmalla, joten vaatekaapin sisältöä voi uusia nopeallakin tahdilla halutessaan. Pistän aina vanhoja kiertoon sitä mukaa, kun löydän uusia. Näin ei vaatekaappikaan pääse tursuamaan yli äyräiden.

tuloksekas kirpparikierros

Orivedellä on tosi hyvä kirppari nimeltään Hohtokirppis. Se on valoisa ja siisti enkä ole tainnut koskaan lähteä sieltä täysin tyhjin käsin. Tavara on pääasiassa todella hyvälaatuista ja hinnat ovat kohdillaan. Käytiin Hohtokirppiksellä pari päivää sitten kauppareissun yhteydessä ja mukaan lähti ennätysmäärä vaatetta! Tytölle löysin vaikka vallan mitä aina kurapuvusta talvikenkiin, joita mökillä vielä tarvitaan. Lisäksi iso kasa ihan käyttövaatetta ja minulle pari vaatekappaletta sekä kankaita. Köyhdyin näistä yhteensä 35 euroa ja tästä summasta kolmanneksen imaisi Ticket To Heavenin priimakuntoiset kurahousut ja -takki, jotka kustansivat 12 euroa. Jälleenmyyntiarvo kyseisellä merkillä on kohtuullisen hyvä, jos vaatteet vain pysyvät hyvässä kunnossa.

tuloksekas kirpparikierros

Tytölle etsin aina iloisen värisiä ja kivoilla kuoseilla varustettuja käyttövaatteita. Tälläkin kertaa löysin ihanan keltaisen mekon, pari kaunista paitaa sekä muutamat housut, joista ykkössuosikiksi taisi nousta nuo yksisarvispöksyt. Yksisarviset ovat nyt meillä kovassa huudossa!

tuloksekas kirpparikierros

tuloksekas kirpparikierros

tuloksekas kirpparikierros

Itselleni löysin tällä reissulla vain kaksi asiaa: Holly & Whiten raidallisen paidan sekä Filippa K:n harmaan tunikan/mekon. Molemmat priimakuntoisia ja varisinkin tuosta raidallisesta paidasta ja sen pitsiyksityiskohdista tykkään ihan hullun paljon! Kirpparilla olisi ollut myös Calvin Kleinin upeat keltaiset korkkarit, mutta jätin sinne kun en mikään korkkareiden käyttäjä ole. Tuollaisia kenkiä nähdessäni kyllä mietin aina, että pitäisikö alkaa käyttämään korkkareita… Ehkä jonain päivänä!

tuloksekas kirpparikierros

tuloksekas kirpparikierros

tuloksekas kirpparikierros

Olettekos te löytäneet viime aikoina mitään ihanaa ja kiinnostavaa kirppareilta?

Edellinen postaus: Tabata-treeni kotona

Katso myös:

Mitä löytyi kirpparilta?

Kirppislöytöjä!

Kirppistelijän ABC (vuodelta 2014 :D)

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *