Hae
Palasia Arjestani

Tämän hetken suosikki iltapala

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mulla on huono tapa syödä kyllästymiseen asti samoja asioita. Jos innostun jostain ruuasta oikein kovasti niin saatan syödä sitä monta päivää tai jopa useamman viikonkin putkeen. Ja useamman kerran päivässä! Eikä tee edes tiukkaa.

Mun tän hetken suuri suosikki aamu- ja iltapala on omeletti. Koko tämä hullutus sai alkunsa Bulgarian matkalla. Hotellissa oli aamupalalla kokki paistelemassa omeletteja joihin sai itse valita täytteet. Niin hyvää! Raaka sipuli, kinkkua, sieniä ja juustoa <3

Processed with VSCOcam with c1 preset

Kotona olen tehnyt omeletteja nyt aika usein. Viimeksi tänä aamuna tein omeletin kolmesta kokonaisesta munasta, kinkusta, pinaatista, sipulista ja juustosta. Vatkaan kipossa munien rakenteen rikki ja laitan ne voinokareen kanssa hetkeksi pannulle paistumaan. Täytteet ripottelen vain omeletin toiselle puolelle ja täytteettömän puolen nostan kanneksi täytteiden päälle. Lämmöt pois ja annetaan juuston sulaa hetki. Ehkä maailman paras aamupala!

Teettekö te usein omeletteja ja mitkä on suosikkitäytteet? Uusia ideoita otetaan ilolla vastaan!

4 kommenttia

 1. Moona kirjoitti:

  Mä söin yhdessä vaiheessa varmaan joka päivä omelettia, jonka väliin laitoin avokadosta ja raejuustosta tehtyä ”mössöä” (siis muussaa haarukalla esim puolikkaan avokadon ja muutaman ruokalusikallisen raejuustoa), voila! Mausteeksi vielä jotain kuivattua yrttiä ja toki suolaa – niiin hyvää! 🙂

 2. emmakaisa kirjoitti:

  Siis mä niin tiedän mistä puhut! Mulla on aina joku kestosuosikki ja sitten syön sitä ihan hulluna ja sitten en tyyliin enää ikinä kun se ällöttää niin paljon 😀 Toi omeletti näyttää kyllä ihan liian hyvältä nyt!

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, hauskaa että on joku muukin joka syö samoja safkoja kyllästymiseen saakka 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *